• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۸۴۵۶۳
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۳
اقتصادی » اقتصاد کلان
شریعتمداری:

۲۰ درصد از شرکت‌های دانش بنیان مورد تایید، صنعتی هستند

وزیر صنعت، معدن و تجارت ۲۰ درصد از شرکت‌های دانش بنیان تایید شده را صنعتی دانست و گفت: راه اندازی فناوری‌های نوین و نوین سازی فعالیت‌های موجود باید به صورت همزمان در دستور کار قرار بگیرد.

شریعتمداری: 20 درصد از شرکت‌های دانش بنیان مورد تایید، صنعتی هستندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما از شاتا، محمد شریعتمداری در جلسه مشترک با معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با تأکید بر تأثیر فعالیت‌های دانش بنیان و فناورانه در تولید و اشتغال به خصوص در حوزه‌های صنعتی، افزود: باید سهم استفاده از منابع موجود کشور را به حداقل برسانیم و به سمت فعالیت‌های دانش بنیان، فناورانه و کسب و کارهای نوین مانند استارت آپ‌ها با هدف دستیابی به بهره وری بیشتر حرکت کنیم.

20 درصد از شرکت های دانش بنیان مورد تایید، صنعتی هستند
وی با اعلام اینکه 20 درصد از شرکت‌های دانش بنیان تایید شده موجود در کشور به صورت 100 درصد صنعتی هستند، تصریح کرد: از معاونین ذیربط در وزارت صنعت، معدن و تجارت خواسته ام تا فعالیت‌های خود را در این حوزه برای حمایت از این گونه فعالیت‌های نوآورانه بیشتر کنند.
شریعتمداری حرکت در مسیر فعالیت‌های دانش بنیان و کسب و کارهای نوین را یک نیاز و ضرورت برای کشور توصیف کرد و گفت: به حمایت و همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیاز داریم، تا بتوانیم فعالیت‌های خود را بر این پایه استوار کنیم.

تأثیرگذاری فناوری‌های نوین در اکتشاف معادن و پهنه‌های معدنی
وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر تأثیرگذاری ورود فناوری‌های نوین در زمینه اکتشاف معادن و پهنه‌های معدنی، تصریح کرد: در حوزه اینترنت اشیا و موضوع شهرک‌های صنعتی هوشمند نیز استفاده از این گونه روش‌ها مؤثر خواهد بود.

در استفاده از فعالیت‌های فناورانه موضوع اشتغال فراموش نشود
شریعتمداری شروع فناوری‌های نوین و نوین سازی فعالیت‌های موجود را دو اولویت استفاده از فعالیت‌های دانش بنیان و فناورانه دانست و یادآور شد: در همه صحنه‌ها باید به موضوع اشتغال توجه کرد و در استفاده از فناورری‌های نوین نیز این موضوع نباید فراموش شود.
وی همچنین تاکید کرد: بنگاه‌های حوزه صنعت، معدن و تجارت برای ایجاد ارزش افزوده و بهره وری بیشتر در تمامی مراحل فعالیت خود از مدیریت عملیات تا نرم افزارهای مورد استفاده و نیروی انسانی می‌توانند از فناوری‌های نوین بهره مند شوند و وضعیت بهتری به دست آورند.


شرکت‌های دانش بنیان در حوزه توزیع کالا اتفاق‌های خوبی رقم می‌زنند
معاون علمی و فناوری رییس جمهور نیز در این جلسه با اعلام اینکه در دو سال گذشته بیش از 2 میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی در حوزه فناوری جذب شده است، افزود: بروکراسی ادارای و سیستم تأمین مالی دو مشکل شرکت‌های دانش بنیان و کسب و کارهای فناورانه است که باید مورد توجه بیشتری قرار بگیرد.
سورنا ستاری با اشاره به اینکه استارت آپ‌ها حوزه جدیدی در ارایه خدمات ایجاد کرده اند، تصریح کرد: با حمایت وزارت صنعت، معدن و تجارت شرکت‌های دانش بنیان و فناورانه در حوزه توزیع کالا می توانند اتفاق‌های خوبی رقم بزنند و این گونه شرکت‌ها می‌توانند به پلت فرمی برای تنظیم بازار تبدیل شوند.

حمایت وزارت صنعت، معدن و تجارت از شرکت‌های فناورانه برای ورود به حوزه خودرو
وی کاهش هزینه‌ها و ورود فناوری روز دنیا را دو مزیت استارت آپ‌ها و کسب و کارهای نوین دانست و ادامه داد: با حمایت وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه خودرو می‌توان کار مشترکی در حوزه استارت آپ‌ها و شرکت‌های فناورانه انجام داد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور وضعیت شرکت‌های دانش بنیان و فناورانه در حوزه فناوری مانند بیوفناوری و تجهیزات پزشکی را مناسب ارزیابی کرد و گفت: این شرکت ها در حوزه فناوری نیاز به حمایت بیشتری نسبت به حوزه خدمات دارند.
ستاری با طرح این موضوع که شرکت‌های فناورانه و استارت آپ‌ها با حمایت جهاد کشاورزی در حوزه گوشت و میوه در حال رشد هستند، اضافه کرد: حل مشکل بازار این گونه شرکت‌ها برای حمایت از آن‌ها باید مورد توجه ویژه ای قرار بگیرد.

تشکیل کمیته مشترک برای رسیدن به نقشه راه
در پایان جلسه قرار شد کمیته مشترکی میان وزارت صنعت، معدن و تجارت و معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری برای رسیدن به نقشه راه و زبان مشترک و نظام مند کردن همکاری‌ها تشکیل و پیگیری شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طرح هوشمند سازی موتورخانه‌های ادارات دولتی و مدارس در چهارمحال و بختیاری
خودسوزی در دادسرای عمومی و انقلاب کهنوج
حفظ قهرمانی، هدف اصلی حضور در پاراآسیایی جوانان
توزیع شیر در مدارس قم از ۱۵ آذر
جشن اکران فیلم دختر برقی در سینما آزادی کرمانشاه
مسئولان پای میز خدمت در بوکان
عملیات علیه سازمان فتو در ترکیه
پیگیری درخواست‌های ۱۰۵ نفر از مراجعین به دادگستری خوزستان
یزد در آستانه گره‌گشایی بزرگ ترافیکی
برگزاری مانور سراسری زلزله و ایمنی در مدارس اردبیل
افزایش جابجایی مسافر از پایانه‌های مسافربری خوزستان
معرفی کشاورزان و تولیدکنندگان برتر فارس
مردم ایران میراث دار نهضت جنگل و روحیه استکبار ستیری یک روحانی مبارز
اعزام کاروان راهیان نور اشنویه به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برتری مس کرمان بر فرازبام خاییز دهدشت درلیگ برتر هندبال
انتشار بیش از ۱۲۰ عنوان کتاب دفاع مقدس در کهگیلویه و بویراحمد
بیش از ۶ میلیون تخلف ساکن در پایتخت اعمال قانون شده‌اند
متوسط قیمت کالا‌های خوراکی در آبان ماه
حفاظت ۴ هزار نیرو از ۳۰ میلیون هکتار عرصه‌طبیعی کشور
«مسئولیت و سازندگی»، منتخب کتاب فصل دانشجویان شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
ماجرای یک پیام!
کلاف سردرگم قیمت گذاری خودرو‌های مونتاژی
تلاش آمریکا برای نفوذ در بوسنی و هرزگوین
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۴ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)