• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۶۶۸۹۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۸
بین الملل » غرب آسیا

تحریم‌های جدید انگلیس و آمریکا علیه ایران

 وزارت امور خارجه انگلیس سه‌شنبه از اقدام هماهنگ این کشور و آمریکا برای وضع تحریم‌های جدید علیه ایران به بهانه حمایت از جنبش انصارالله خبر داد.

تحریم‌های جدید انگلیس و آمریکا علیه ایران
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، وزارت امور خارجه انگلیس در بیانیه‌ای که یک نسخه آن در تارنمای دولت این کشور منتشر شد، ادعا کرد که تحریم‌های جدید کسانی را هدف قرار داده که از حملات ارتش یمن در دریای سرخ حمایت می‌کنند.
 
طبق این بیانیه سردار سرتیپ پاسدار محمدرضا فلاح‌زاده جانشین فرمانده قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، یگان ۱۹۰، یگان ۶۰۰۰ و یگان ۳۴۰ نیروی قدس سپاه، فردی به نام سعید الجمال که گفته می‌شود منابع مالی جنبش انصارالله را تامین می‌کند و علی حسین بدرالدین الحوثی به فهرست تحریم‌ها اضافه شده است.
 
دیوید کامرون وزیر امور خارجه انگلیس با تکرار اتهام‌های بی‌اساس و نخ‌نما درباره مداخله ایران در عملیات نیرو‌های مقاومت منطقه گفت: حملات حوثی‌های مورد حمایت ایران غیرقابل قبول، غیرقانونی و تهدیدی برای زندگی بی‌گناهان و آزادی دریانوردی است.
 
وی با اشاره به ملاقاتی که با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه اجلاس داووس داشت، افزود: همانطور که به وزیر خارجه ایران گفتم، ایران به دلیل حمایت نظامی گسترده‌ای که از حوثی‌ها کرده است، مسئولیت این حملات را بر عهده دارد.
 
کامرون در تداوم اتهام‌پراکنی‌ها علیه ایران اضافه کرد: همه کسانی که به دنبال تضعیف ثبات منطقه هستند باید بدانند که بریتانیا در کنار متحدان ما از اقدام دریغ نخواهد کرد.
 
او در حالی این اظهارات را مطرح کرد که مقام‌های کشورمان بار‌ها اعلام کرده‌اند که نیرو‌های محور مقاومت منطقه از تهران دستور نمی‌گیرند.
 
ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان چندی پیش اظهارات بی‌اساس دیوید کامرون را محکوم کرد و بیان آنها را تلاشی بی‌حاصل برای توجیه جنگ افروزی‌های اخیر آمریکا و انگلیس در دریای سرخ و انحراف اذهان جهانیان از نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی در غزه دانست.
 
کنعانی اظهار داشت: آنهایی که هزاره جدید را با راه انداختن جنگ‌های خونین در عراق و افغانستان شروع کرده و بدون عبرت از گذشته، اکنون شریک جنایت‌های جاری رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین در نوار غزه و کرانه غربی شده‌اند، رسواتر از آن هستند که بتوانند علیه ایران سیاه نمایی کرده و آدرس غلط بدهند.
 
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان تصریح کرد: حمله نظامی آمریکا و انگلیس علیه یمن نقض حق حاکمیت و تمامیت ارضی یک کشور مستقل و مغایر با منشور ملل متحد و اصول حقوق بین‌الملل است و نتیجه‌ای جزء تشویق رژیم اشغالگر قدس به ارتکاب جنایات جنگی بیشتر و توسعه دامنه تنش در منطقه ندارد.
 
سخنگوی دستگاه دیپلماسی اقدامات خودسرانه انگلیس و آمریکا را تهدیدی علیه صلح و امنیت منطقه‌ای و بین المللی دانست و خاطر نشان کرد: اظهارات غیرمسئولانه و فرافکنانه مقامات انگلیس و آمریکا نمی‌تواند کمکی به نجات رژیم صهیونیستی از بحران‌های متراکم و مسئولیت‌های جنایات آن علیه ملت مظلوم فلسطین کند لذا جمهوری اسلامی ایران تنها راه جلوگیری از تنش بیشتر و برقراری صلح و ثبات در منطقه غرب آسیا را اقدام فوری برای توقف حملات و جنایات جنگی رژیم متجاوز صهیونیستی در غزه می‌داند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
تحریم بیشتر ناکارآمدی تحریم ها را بیشتر و بیشتر آشکار میکند و موجب اتحاد کشورها و جدایی آنها از غرب و تحکیم روابط و تعاملاتشان با همدیگر میشود.
نظر شما
آخرین اخبار
رونمایی از نماد علی ولی الله در میدان ۱۱ آبان دستگرد
اجرای ۵۰۰ برنامه ویژه ۱۳ آبان در مازندران
بررسی توسعه همکاری ها بین جغتای و جاجرم
لیگ برتر بسکتبال به هفته هشتم رسید
مرحله کشوری سی‌اُمین دوره کنگره قرآنی مدارس سمپاد برگزار می‌شود
قلع و قمع ۷ فقره ساخت وساز غیرمجاز در لردگان
پیگیری مشکلات کمبود نهاده‌های دامی
آگاه سازی خانواده های البرزی در طرح جوانی جمعیت
هیئت‌های مذهبی سنگر ایمان و مسئولیت اجتماعی هستند
دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در هند با وزیر امور خارجه
اعلام برنامه دیدار‌های تیم‌های ملی هندبال زنان و مردان ایران در ریاض
اجرای پویش کاشی‌ حرم امام حسین (ع) با کمک خیران
رئیس دانشگاه جامع علمی، کاربردی کردستان معرفی شد
هشدار زرد هواشناسی در کرمان
دیدار‌های فشرده هیئت پارلمانی ایران در مسکو
تشریح برنامه های ایام فاطمیه در کهگیلویه و بویراحمد
بازدید مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح از منطقه دوم ندسا
قضاوت داور چهارمحال و بختیاری در مسابقات تیراندازی کشور
اولیانوف: آینده برنامه هسته‌ای ایران در اختیار تهران است
مشخص شدن رنگ پیراهن تیم ملی فوتسال ایران برای دیدار با مغرب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)