• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۷۷۱۴
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۵
علمی و فرهنگی » آموزش عالی،دانشگاه

تأثیر ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی متقاضیان در آزمون سراسری ۱۴۰۴

معاون فنی و آماری سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در آزمون سراسری امسال ، نمره کل سوابق تحصیلی در سه گروه اصلی به صورت ۶۰ درصد و با ضرایب تعیین شده از سوی وزارت آموزش و پرورش و ۴۰ درصد آزمون اختصاصی (کنکور) محاسبه می‌شود.

تأثیر ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی متقاضیان در آزمون سراسری ۱۴۰۴
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، دکتر احسان جمالی در نشست خبری ویژه نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ در جمع اصحاب رسانه نحوه نمره کل سازی را تشریح کرد و گفت: آن دسته از داوطلبانی که در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ شرکت کرده‌اند نمره کل آزمون اختصاصی (کنکور) آنان معتبر است، اما نمره کل سازی متقاضیان با تاثیر ۴۰ درصد آزمون اختصاصی و ۶۰ درصد سوابق تحصیلی با ضرایب جدید برایشان محاسبه و لحاظ می‌شود.
جمالی افزود: ۶۰ درصد سوابق تحصیلی که از سوی آموزش و پرورش به سازمان سنجش اعلام می‌شود شامل: ۱۷ درصد پایه یازدهم و ۴۳ درصد پایه دوازدهم در سه گروه اصلی علوم تجربی، انسانی و ریاضی وفنی، مشروط بر اینکه نمره کل پایه یازدهم بیشتر از پایه دوازدهم باشد در غیر اینصورت ۶۰ درصد سوابق تحصیلی به پایه دوازدهم اختصاص می‌یابد.
معاون فنی و آماری سازمان سنجش ادامه داد: در گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی نمره کل سازی بر اساس ۷۰ درصد آزمون اختصاصی (کنکور) و ۳۰ درصد سابقه تحصیلی لحاظ می‌شود که شامل: ۱۰ درصد پایه یازدهم و ۲۰ درصد پایه دوازدهم، مشروط بر اینکه نمره کل پایه یازدهم بیشتر از پایه دوازدهم باشد در غیر اینصورت ۳۰ درصد سوابق تحصیلی به پایه دوازدهم اختصاص می‌یابد.
وی با اشاره به اینکه آزمون اختصاصی پذیرش دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی همزمان با نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ برگزار شد گفت: برای متقاضیان پذیرش در دوره‌های دانشجو-معلم، نمره کل معرفی به مرحله ارزیابی شایستگی معلمی در سه گروه اصلی، ۶۰ درصد نمره آزمون اختصاصی کنکور و ۴۰ درصد آزمون اختصاصی فرهنگیان، نمره کل سازی شده و افرادی در این دوره‌ها مجاز به انتخاب رشته شده‌اند که در هر دو آزمون کنکور و آزمون اختصاصی فرهنگیان نمره بالاتر از ۵۰۰۰ کسب کرده باشند.
جمالی افزود: حدود ۱۳۰ هزار نفر حد نصاب لازم برای پذیرش در دوره‌های فرهنگیان را کسب کرده‌اند که از این تعداد حدود ۱۱۷ هزار نفر برای پذیرش در دوره‌های فرهنگیان انتخاب رشته کرده‌اند و بر اساس ملاک چند برابر ظرفیت پذیرش ۷۲ هزار و ۴۰۰ نفر که حداقل در یک کد رشته محل انتخابی کد ۲ در جلوی رشته محل انتخابی آنان درج شده است برای طی سایر مراحل پذیرش و گزینش به آموزش و پرورش معرفی شده‌اند که مراحل ارزشیابی شایستگی معلمی، معاینات پزشکی و گزینش توسط آموزش و پرورش در حال انجام است.
معاون فنی و آماری سازمان سنجش با تاکید بر اینکه کسانی به مرحله نهایی پذیرش دانشجو – معلم راه می‌یابند که حداقل ۵۰ درصد نمره ارزیابی شایستگی معلمی یعنی پانصد از هزار را کسب کرده‌اند، همچنین برای اعلام نتایج نهایی قبولین این دسته از متقاضیان ۲۵ درصد نمره نهایی معرفی به مرحله ارزیابی شایستگی سال ۱۴۰۴، ۵۰ درصد نمره کل سابقه تحصیلی و ۲۵ درصد نمره ارزشیابی شایستگی معلمی در گروه آزمایشی اصلی ملاک نمره کل نهایی برای گزینش در آزمون فرهنگیان در کد محل‌های دارای کد ۲ در ستون نتیجه می‌باشد.
وی با بیان اینکه اعلام نتیجه نهایی آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو- معلم در سال ۱۴۰۴، قبل از انتخاب رشته متقاضیان آزمون سراسری خواهد بود، گفت: به قبولین نهایی دانشگاه‌های فرهنگیان یا تربیت دبیر شهیدرجایی، کارنامه ملاک عمل برای انتخاب رشته در آزمون سراسری داده نخواهد شد و امکان انتخاب رشته در آزمون سراسری را ندارند لذا متقاضیانی که تمایل به انتخاب رشته در آزمون سراسری را دارند، باید قبل از صدور کارنامه ملاک عمل برای انتخاب رشته آزمون سراسری، در مهلت تعیین شده توسط سازمان سنجش آموزش کشور، نسبت به اعلام انصراف قطعی از قبولی در دانشگاه‌های فوق، در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور اقدام کنند تا اجازه انتخاب رشته در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ به آنان داده شود.
جمالی درباره نحوه انتخاب رشته متقاضیانی که در چند نوبت آزمون سراسری شرکت کرده‌اند گفت: متقاضیانی که در دو نوبت آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ و یا سال ۱۴۰۳ در گروه‌های آزمایشی اصلی مختلف شرکت کرده‌اند پس از اعلام نتایج اولیه نوبت دوم در مردادماه و در زمانی مقرر که قبل از انتخاب رشته اعلام خواهد بود باید گروه آزمایشی اصلی خود را مشخص کنند در غیر این صورت آخرین گروه آزمایشی اصلی که حاضر در جلسه آزمون باشند، ملاک عمل قرار می‌گیرد و کارنامه نهایی شامل نمره کل کنکور و سوابق تحصیلی و رتبه و ... منتشر و صرفا در همان گروه می‌توانند انتخاب رشته کنند.
وی در پایان در خصوص متقاضیان علاقه‌مند به شرکت در پذیرش صرفاً با سوابق تحصیلی خاطرنشان کرد: دفترچه انتخاب رشته صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی نیز مرداد ماه منتشر می‌شود و داوطلبانی که در هیچکدام از دو نوبت آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ شرکت نکرده‌اند فرصت یک هفته‌ای برای ثبت نام و انتخاب رشته صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی را دارند و متقاضیانی که در آزمون سراسری ۱۴۰۴ شرکت کرده‌اند نیاز به ثبت نام ندارند و می‌توانند علاوه بر انتخاب رشته بر اساس آزمون سراسری بر اساس سوابق تحصیلی نیز انتخاب رشته کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نامه ۱۰ هزار استاد دانشگاه کشور درباره فرصت سازی از تهدیدات و تقویت راهبرد مقاومت
تسریع در حل و فصل مشکلات ملکی با همکاری بنیاد مستضعفان
مسابقه‌ای که برنده اش، رسم وفاداری بود
ارائه خدمات اورژانس اجتماعی به بیش از یک میلیون نفر
تکمیل راه‌آهن اردبیل - میانه نیازمند ۲۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است
چهل و هشتمین دوره مسابقات قرآن کریم
حریق در واحد ۷۵ پالایشگاه آبادان علت انتشار دود غلیظ در آسمان
روز شعر آیینی، تبلور پیوند ایمان، شعر و هویت ایرانی
پخش زنده والیبال لهستان و بلغارستان از شبکه ورزش
معرفی مدیران جدید ستادی در نشست شورای مدیران استان همدان
نصب دیوار صوتی در ۲۳ نقطه پایتخت
راهکار خنثی کردن توطئه‌های دشمن، خدمت بی‌منت به مردم
تقاضای کاذب در قیمت مسکن و اجاره‌ بها
پایش طرح‌های حمایتی مسکن در نشست وزیر راه با ۳۵ مدیرکل استانی
استانداری تهران میزبان جلسه شورای فرهنگ عمومی شد
تقویم انتخابات در ستاد انتخابات کشور نهایی و ابلاغ شد
بهره برداری از ۲۷ طرح در محلات کم برخوردار استان البرز
مرمت ۴ بنای تاریخی در اسدآباد
فراخوان «سفیران زندگی با آیه‌ها» برای اربعین ۱۴۰۴
افتتاح مرکز سالمندان فرزانگان و مرحله دوم سرای سالمندان محمودیه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تقابل ایران و پاکستان در مرحله نهایی والیبال قهرمانی آسیا
تقابل حساس والیبال نوجوانان ایران و ژاپن از شبکه ورزش
دفترچه سوالات «علوم تجربی» نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ منتشر شد
کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی؛ سوادکوهی به دیدار رده بندی رفت
تدوین برنامه ملی کاهش هزینه تولید در بخش کشاورزی
جنگ حقوقی بین‌المللی مرکز وکلا علیه آمریکا و دشمن صهیونیستی
رقابت پرمتقاضی‌ترین رشته آزمون سراسری آغاز شد
ایران؛ الگوی مقاومت، پیشرفت و دیپلماسی در برابر تحریم‌ها
پخش زنده سه رقابت والیبال لیگ ملت‌ها از شبکه ورزش
ایلام؛ امن‌ترین استان در راه‌ها و کاهش تصادفات
توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی آغاز شد
نشست شورای عالی قضایی
«احمد الشرع» دمشق را ترک کرد
با پسماندسوزی عمدی برخورد قانونی خواهد شد
ثبت و تصویربرداری از دو قلاده پلنگ ایرانی در فیروزکوه
راه اندازی سامانه جدید بانکی خدمات بانک سپه  (۲۳ نظر)
طرح مشترک جریان فتنه با منافقین و رضا پهلوی  (۳ نظر)
توافق سوریه و رژیم صهیونیستی برای آتش‌بس  (۲ نظر)
رژیم صهیونیستی بمباران سوریه را از سرگرفت  (۲ نظر)
اسقاط ۲۰هزار دستگاه موتورسیکلت فرسوده  (۱ نظر)
یارانه دهک‌های اول تا سوم واریز شد  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: لحظه‌ای در دفاع از ایران درنگ نمی‌کنیم  (۱ نظر)
آغاز رقابت داوطلبان گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی  (۱ نظر)
انعقاد قرار داد سازندگی ۵۸ هزار واحد مسکن ملی در استان  (۱ نظر)
ایران؛ الگوی مقاومت، پیشرفت و دیپلماسی در برابر تحریم‌ها  (۱ نظر)
«احمد الشرع» دمشق را ترک کرد  (۱ نظر)
عفو بین‌الملل: اتحادیه اروپا با اسرائیل به حقوق بشر خیانت کرد  (۱ نظر)
شاهد امنیت داخلی کشور در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه بودیم  (۱ نظر)
تشدید تحریم‌های اروپا علیه ایران به بهانه حقوق بشر  (۱ نظر)
هندبال قهرمانی نوجوانان آسیا؛ شکست ایران مقابل ژاپن  (۱ نظر)