• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۲۴۹۱۸
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۶
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

باید در بازار تجاری جهانی سلول های بنیادی سهم داشته باشیم

دبیر ستاد توسعه علوم فناوری های سلول های بنیادی گفت: با تجاری سازی تحقیقات سلول های بنیادی باید بتوانیم در بازاهای جهانی سهم داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، امیرعلی حمیدیه در حاشیه کنگره پوست و ترمیم سلول های بنیادی افزود: هنوز بازار بین المللی باید در بازار تجاری جهانی سلول های بنیادی سهم داشته باشیمسلول های بنیادی باز نشده است اما ما در ده سال گذشته به لحاظ علمی به اصول اولیه و پایه دست پیدا کرده ایم.

وی اضافه کرد: بازار بین المللی سلول های بنیادی از سال 2020 با ارزش 60 میلیارد دلاری در سراسر دنیا آغاز می شود. 

دبیر ستاد توسعه علوم فناوری های سلول های بنیادی گفت: پیش بینی می شود بازار جهانی سلول های بنیادی در سال 2030 ، صد و هفتاد میلیارد دلار و در سال 2050 بیش از 500 میلیادر دلار باشد. 

حمیدیه با اشاره به زحمات محققان و جوانان کشور در ده سال گذشته در زمینه سلول های بنیادی گفت: هم اکنون زمان چیدن محصولات علمی این پژوهش هاست.

دبیر ستاد توسعه علوم فناوری های سلول های بنیادی افزود: باید طوری برنامه ریزی شود که در فروش محصول در بازار جهانی سهم داشته باشیم زیرا تجاری سازی سلول های بنیادی در دنیا اعداد بزرگی را شامل می شود که حتی سهم 2 درصدی از این بازار نیز عدد بزرگی خواهد بود.

وی با بیان اینکه هم اکنون بازار سلول های بنیادی حدود 20 میلیارد دلار است گفت:در حال حاضر ما سهم آنچنانی در این بازار نداریم و اکنون محصولات این بخش در بازار داخلی و نهایتا برای منطقه و جمعیت 400 میلیونی آن برنامه ریزی شده است .

وی گفت : برای تجاری سازی محصولات سلول های بنیادی نه تنها درحوزه پزشکی که در بخش فنی مهندسی آن نیز باید بازار را بدست بگیریم و علوم پایه و علوم مهندسی در کنار هم نقش داشته باشند تا نتیجه کارهای علمی به تجاری سازی و سهم گرفتن از بازار جهانی ختم شود وگرنه در اینده این بازار ، وابسته خواهیم بود. 

حمیدیه به فعالیت حدود 50 مرکز تحقیقاتی کشور در حوزه سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی اشاره کرد و گفت: تعداد این مراکز رو به افزایش است ضمن اینکه از 16 ماه پیش روی موضوع آموزش و پژوهش و توسعه منابع انسانی - تجاری سازی و بازار - مراکز ارائه خدمات سلولی در ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی متمرکز شده ایم.

وی افزود: درحوزه منابع انسانی با تاسیس دانشکده ها و ترغیب دانشجویان علوم سلولی به تعداد اعضای علمی و دانشجویان حوزه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی افزوده شده است.

حمیدیه گفت : 500 عضو هیئت علمی در این زمینه درکشور فعال هستند که پیش بینی می شود تایکسال دیگر به بیش از 1000 نفر برسند.

وی افزود: با افزایش اعضای هیئت علمی و دانشجویان این حوزه، افزایش تحقیقات و درنتیجه محصولات بیشتری خواهیم داشت.

حمیدیه با بیان اینکه تاکنون در تولید مقالات این حوزه رتبه بیستم و در سال 2016 به رتبه 14 رسیده ایم گفت: باید مراکز تحقیقاتی سلول های بنیادی در سراسر کشور گسترش یابد نه اینکه تنها در تهران متمرکز باشد.

وی افزود:تهران با 3356 مرکز تحقیقاتی و سپس شیراز با 323 مرکز تحقیقاتی سلول های بنیادی به ترتیب رتبه نخست اول و دوم را دارند که این آمار نشان می دهد که رتبه یک و دو فاصله ده برابری دارند.

دبیر ستاد توسعه علوم فناوری های سلول های بنیادی با بیان اینکه در بخش میزان مشارکت بر اساس دانشگاه ها نیز دانشگاه های تهران درصدر هستند اضافه کرد: ما از سال گذشته تصمیم گرفتیم توزیع امکانات در همه شهرها یکسان باشد بطوریکه از 98 درصد منابع تخصیص یافته به تهران باید این مقدار باید به زیر 50 درصد برسد و بقیه در دیگر استان ها توزیع شود.



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داوری حرفه‌ای در کشور احیا شده و به‌سرعت در حال توسعه است
برخورد با درخت در سمیرم دو فوتی و مصدوم داشت
تشییع دو شهید گمنام در زنجان فردا در سالروز شهادت بی بی دو عالم
اسناد مالکیت چندین اثر تاریخی در فارس صادر شد
توزیع هزار دست لباس گرم بین پاکبانان خدوم یزدی
پایان رقابت‌های فوتسال پیشکسوتان کشور در آبادان
۴۹ سورتی پرواز بالگرد‌های هلال‌احمر در آتش سوزی جنگل‌های الیت
دیدار بسیجیان با نماینده ولی فقیه در استان همدان
بهره برداری از ۵ درمانگاه مهر ولایت در آذربایجان غربی
افزایش ۶۰ درصدی صید ماهیان استخوانی در گیلان
رای اصلاحی دعوی پرسپولیس به طرفیت داور بازی
اصلاح آیین‌نامه ارتقای اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان
رزمایش جهادگران فاطمی ۵
سرمایه گذاری ۶۴ میلیون دلاری در واحدتولید آب اکسیژنه در ارومیه
بهره برداری از پارکینگ طبقاتی مجتمع تجاری عقیق دزفول
تأکید بر ضرورت تسریع مرمت مسجد امام اصفهان
تحقیقات برای شناسایی عامل آتش‌سوزی الیت ادامه دارد
پلاک کوبی هزار اصله درخت در طرح شجره طیبه در خراسان جنوبی
تقویت ظرفیت انباشت آلاینده‌های جوی در دهه نخست آذر
نقش آفرینی داوری حرفه‌ای در کاهش ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضایی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
عملیات اطفاء حریق در جنگل‌های الیت
حذف چهار صفر از پول ملی
اپیدمی نفوذ و جاسوسی برای ایران در نیرو‌های نظامی رژیم صهیونیستی
دومین شب عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور رهبری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)