مهمترین رویداد سرزمینهای اشغالی،
شهادت یک مجروح فلسطینی
یک اسیر 21 ساله فلسطینی در نتیجه شدت جراحت ناشی از بازداشت وی در بیمارستانی در بیت المقدس به شهادت رسید.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ مهمترین رویداد سرزمینهای اشغالی در دوازده ساعت گذشته به شرح زیر است.
زخمی شدن یک جوان فلسطینی در رام الله
نظامیان صهیونیست با یورش به شهرک بیت ریما در شمال غرب رام الله یک جوان فلسطینی را زخمی کردند .
منابع خبری اعلام کردند نظامیان صهیونیست روز دوشنبه به شهرک بیت ریما یورش بردند و با جوانان فلسطینی درگیر شدند.
به گزارش خبرگزاری رسمی فلسطین از رام الله ، نظامیان اسرائیلی با تیراندازی به طرف فلسطینی ها یک جوان را زخمی کردند .
نظامیان اسرائیلی همچنین با حمله به خانه یک فلسطینی و تخریب اثاثیه خانه ، او را بازداشت کردند .
بازداشت 4 فلسطینی در کرانه باختری رود اردن
نظامیان صهیونیست دو جوان فلسطینی را در شهر بیت لحم بازداشت کردند .
به گزارش خبرگزاری رسمی فلسطین از جنین، یک منبع امنیتی گفت نظامیان صهیونیست بامداد روز دوشنبه با یورش به شهرک بیت فجار در جنوب بیت لحم و بازرسی چند خانه ، دو جوان فلسطینی را ربودند.
نظامیان صهیونیست صبح امروز همچنین به شهرک قباطیه در جنوب جنین حمله کردند و یک فلسطینی را ربودند .
نظامیان اسرائیلی یک فلسطینی دیگر را در شهرک یطا در جنوب شهر الخلیل بازداشت کردند .
شهادت یک مجروح فلسطینی
یک مقام تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد یک جوان فلسطینی که اوایل ماه اوت در منطقه ای نزدیک بیت لحم در کرانه باختری رود اردن به ضرب گلوله نظامیان رژیم صهیونیستی به شدت زخمی شده بود، روز یکشنبه بر اثر شدت جراحات به شهادت رسید.
عیسی قراقع مسئول امور زندانیان فلسطینی در تشکیلات خودگردان روز یکشنبه اعلام کرد رائد الصالحی جوان بیست و یک ساله فلسطینی اول ماه اوت در زمان بازداشت خود در اردوگاه آوارگان الدهیشة در کرانه باختری رود اردن از فاصله ای نزدیک با پنج گلوله نظامیان اسرائیلی زخمی شده و به بیمارستان منتقل شده بود اما شدت جراحات موجب شهادت وی شد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از رام الله، سرزمین های فلسطینی ، فلسطین اشغالی و به
شش مسئول صهیونیست به اتهام رشوه خواری بازداشت شدند
پلیس رژیم صهیونیستی شش نفر را به اتهام فساد و رشوه خواری در پرونده معامله چند زیر دریایی از آلمان، بازداشت کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، در میان بازداشت شدگان یکی از کارکنان عالی رتبه دفتر نخست وزیری اسرائیل و چند افسر ارتش از جمله الیعازر چینی ماروم، فرمانده پیشین نیروی دریایی اسرائیل مشاهده می شوند.
این افراد پس از آن بازداشت شدند که میکی گانور نماینده شرکت آلمانی تسن گروپ، سازنده زیردریایی ها، شهادت داد دیوید شمرون وکیل بنیامین نتانیاهو قرار بود معامله مذکور را نهایی کند و در قبال آن حدود ده میلیون دلار کارمزد دریافت کند.
همسر بنیامین نتانیاهو در آزمایش دروغ سنجی شرکت کرد
وکیل همسر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه اعلام کرد سارا نتانیاهو به طور داوطلبانه در راستای حل اتهام های مطرح شده مبنی بر اختلاس اموال عمومی در آزمایش دروغ سنجی شرکت کرد.
ماه گذشته پلیس رژیم صهیونیستی سارا نتانیاهو را به ظن اختلاس اموال عمومی برای هزینه های شخصی بازجویی کرد.
شبکه 2 رژیم صهیونیستی اعلام کرد دادستان کل اتهامات مطرح شده علیه وی را تا 10 سپتامبر اعلام خواهد کرد.