پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ جو بارتون نماینده جمهوری خواه ایالت تگزاس آمریکا که به تازگی به سبب انتشار تصاویر مستهجن از وی در کانون رسوایی اخلاقی قرار گرفته است مدعی شد که وی قربانی اقدامات انتقام جویانه یک زن شده است.
به گزارش آسوشیتدپرس از واشنگتن، این قانون گذار آمریکایی گفت پلیس در حال تحقیق درباره این مسئله است و وی فعلا قصد ندارد در این زمینه اظهارنظر کند. تا کنون مقامات مسئول، انجام تحقیقات در این زمینه را تایید نکرده اند.
بارتون 68 ساله که در سال 1985 به عضویت مجلس نمایندگان در آمد اذعان کرده است که عکس های خصوصی خود را با یک زن به اشتراک گذاشته است و این زن بعد از کسب این تصاویر، تهدید کرده است که آنها را علنی خواهد کرد. این زن که هویت وی اعلام نشده است به روزنامه واشنگتن پست گفت وی این عکس ها را در اینترنت قرار نداده است. وی می گوید این نماینده تهدید کرده بود اگر او پرده از این رفتار وی بردارد، به مقامات مسئول مراجعه خواهد کرد.
در روزهای اخیر اتهامات متعدد فساد اخلاقی علیه چندین نفر از اعضای کنگره آمریکا مطرح شده است. روی مور که نامزد جمهوری خواهان برای مجلس سنا از ایالت آلاباماست نیز متهم به آزار جنسی یک دختر 14 ساله شده است.
روزنامه واشنگتن پست جزئیات مکالمه ضبط شده میان بارتون و این زن را در سال 2015 منتشر کرده است که در آن نماینده جمهوری خواه، تهدید می کند اگر این زن نتواند از افشای این عکس ها و ویدئوهای مستهجن جلوگیری کند، وی به پلیس کنگره مراجعه خواهد کرد و از آنها خواهد خواست در این زمینه تحقیق کنند. بارتون گفت این زن این تصاویر را با زنان دیگری نیز به اشتراک گذاشته است.
بارتون در بیانیه ای که بعد از این گزارش منتشر شد گفت «پلیس کنگره با من تماس گرفت و از من خواست در این زمینه تحقیقاتی را شروع کند و من نیز پذیرفتم. من نیز به سبب این تحقیقات، اظهارنظر بیشتری نخواهم کرد.»
پلیس کنگره آمریکا هنوز این مسئله را که تحقیقات خود را شروع کرده اند یا نه اظهارنظری نکرده است.
در شرایطی که در روزها و هفته های اخیر، گزارش هایی درباره آزار و اذیت زنان شاغل در بخش فیلم سازی، تجارت و رسانه در آمریکا منتشر می شود چهار نماینده زن کنگره چند هفته قبل در مصاحبه ای با این خبرگزاری اعلام کردند هدف آزار و اذیت جنسی همکاران مرد خود در کنگره قرار گرفته اند.
این اتفاقات سال ها و یا دهه ها قبل زمانی که این زنان قانون گذار سن کمتری داشتند و به نوعی تازه وارد محسوب می شدند روی داد.
اظهارات این گروه از زنان عضو کنگره آمریکا نشان داد هیچ زنی حتی در بالاترین بخش های حکومت آمریکا نیز در امنیت نیست.
افشاگری هایی که در رسانه های آمریکا درباره هاروی وینستاین تهیه کننده مطرح هالیوود صورت گرفت نشان داد وی زنان را هدف اقدامات سوء خود قرار داده است. همچنین کارکنان کنونی و سابق کنگره نیز درباره آزار و اذیت به دست نمایندگان و دستیاران آنها صحبت کرده اند. این گزارش ها که در واشنگتن پست و برخی رسانه های دیگر منتشر شد نشان داد که در کنگره، آموزش و الزام خاصی در زمینه رسیدگی به بحث آزار و اذیت جنسی وجود ندارد.
اظهارات نمایندگان زن نشان می دهد که فضای مردانه حاکم بر کنگره به نمایندگان مرد اجازه می دهد نه تنها کارکنان این نهاد بلکه همکاران خود را نیز مورد آزار قرار دهند.
زنان در کنگره آمریکا به صورت کلی در معرض نابرابری های جنسیتی قرار دارند به گونه ای که تنها بیست درصد اعضای مجلس نمایندگان و سنا را زنان تشکیل می دهند.
ماه قبل حدود 150 زن با امضای نامه ای، مسئله آزار و اذیت جنسی را در مجلس سنا، امری فراگیر خواندند و از فرایندهای نامشخص و غیرروشن سنا برای تحقیقات درباره این قبیل مسائل انتقاد کردند.