پخش زنده
امروز: -
اولین رویداد شتاب صنایع غذایی یا ایده های نو با معرفی برترین ها در ساوجبلاغ به کار خود پایان داد .
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما؛ رئیس مرکز علمی کاربردی استان البرز گفت: در این رویداد به افراد این امکان داده شد ه که در محیطی دوستانه به بیان ایده های نوآورانه خود بپردازند و ضمن کسب مهارت ایدهپردازی، ایدههای خود را در بوته نقد برای بهبود آنها قرار دهند.
سادات حسینی افزود: ایده های خوبی از سوی دانشجویان ارائه شد که مطمئن هستم صاحبان صنایع از آن استفاده و خریداری خواهند کرد .
وی افزود: دانشگاههای خلاق و پویا را ما تشویق می کنیم و برای توسعه آنها برابر نیاز سنجی رشته های مرتبط را ارائه خواهیم کرد تا دانشجو به صرف درس خواندن نباشد بتوانند با فارغ التحصیلی شغل ایجاد کند
وی ابراز کرد: علاوه بر این، این رویداد به تبدیل ایده های شرکتکنندگان و آمادگی آنان برای رویارویی با سرمایهگذاران جهت تبدیل به محصول کمک میکند.
سرپرست مرکز علمی کاربردی عالی فرد نیز گفت: برای تشویق و ترویج فرهنگ ایده پردازی در استان در انتهای این رویداد برای طرحهای برتر جوایز نقدی در نظرگرفته شده است.
زه فروش گفت: این رویداد به مدت سه روز بر گزار شد و ۴۴ شر کت کننده با محوریت بسته بندی ،صنایع روغن ،کمپوت و کنسرو ،مواد اولیه افزودنیها ،فناوری اطلاعات در توسعه محصولات و خدمات غذایی ،آب میوه ،شیرینی وشکلات ،گیاهان و دمنوش ها ،نان و فراورده های غلات به رقابت پرداختند که در نهایت ۵ طرح انتخاب و مبلغ یک میلیون تومان جایزه گرفتند
افزود ارسلان نصیری با ایده تولید نوین ،نجمه دشسته با ایده کاهش سموم در مواد غذایی ،عادل عابدینی با ایده آدامس برای افراد دیابتی ،مهدی فتحی پور با ایده نانو مواد نگهدارنده مواد غذایی ،سیده زهرا سادات رسول با ایده نوشیدنی کام به مقام اول تا پنجم این همایش دست یا فتند