• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۳۱۰۵۰
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۴
اجتماعی » تعاون و اشتغال

پرداخت عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی تا نیمه نخست اسفند

وزیر تعاون: عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی براساس حقوق امسال و به تدریج در 15 روز نخست اسفند پرداخت می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، علی ربیعی در حاشیه نشست با استانداران در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما،​ افزود: مابه التفاوت عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی فروردین و اردیبهشت سال آینده پرداخت می شود.
وی گفت: عیدی بازنشستگان کشوری و لشکری هم با حقوق اسفند پرداخت خواهد شد.
بنابراین گزارش نشست استانداران سراسر کشور با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان تامین اجتماعی برگزار شد.
در این جلسه آخرین وضعیت طرح های اشتغال زایی بحث و بررسی شد.
صبح امروز هم این جلسه با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیران عامل بانک ها با بررسی آخرین وضع تولید و مشکلات فراروی آن برگزار شد.
 
بررسی موانع توسعه اشتغال در جلسه استانداران و وزیر تعاون
وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی گفت : در جلسه امروز با استانداران سراسر کشور 17 مورد از موانع توسعه اشتغال بررسی و برای رفع موانع ، تفاهم شد.
علی ربیعی پس از پایان نشست با استانداران سراسر کشور که در خصوص بررسی آخرین وضع طرح های اشتغال زایی برگزار شد در جمع خبرنگاران افزود: اشتغال ، اولویت اصلی برنامه دولت برای امسال و سال های آینده است و در جلسه امروز طرح های اشتغال زایی استان ها را بررسی کردیم.
وی گفت: برخی استان ها مشکلاتی داشتند و برخی استان ها از سهم خود هم جلوتر بودند و قرار شد برای رفع برخی از این مشکلات آئین نامه ها اصلاح شود و آنجا که نیاز به قانون دارد در قالب لایحه تقدیم مجلس شود.
ربیعی افزود : مهم ترین مشکل ما بحث وثایق بود که در خصوص اشتغال روستایی و شیوه هماهنگی با بانک ها مباحثی صورت گرفت.
وزیر تعاون فقدان نهادهای صادراتی ، فقر بازاریابی کالاها و تحریک تقاضا برای کالاهای تولید شده را برخی از مشکلات مطرح شده در این جلسه خواند و گفت: برای تثبیت اشتغال هم قرار شد در برنامه های اشتغال سال آینده به احیای بنگاهها کمک شود.
وی گفت: در این جلسه استانداران ، اختیاراتی از برخی شرکت ها و بانک ها خواستند که قرار شد این اختیارات داده شود.
ربیعی افزود: برخی استانداران نیز در بحث فناوری و سرمایه در گردش و همچنین کالاهای در انبار مانده مشکلاتی مطرح کردند.
وزیر تعاون گفت: در این جلسه ، استانداران تقاضا داشتند که از منابع یارانه ای بتوانند استفاده کنند و تفاهم کردیم 500 میلیارد تومان که سازمان برنامه و بودجه بعنوان یارانه استان ها تصویب کرده بود در اختیار استانداران قرار گیرد.
وی درباره اشتغال روستایی هم گفت : مبالغ زیادی در این بخش امسال به سال آینده منتقل می شود و در خصوص ضمانت روستائیان نیز مقرر شد صندوق های ضمانت افزایش سرمایه پیدا کنند و صندوق ضمانت تعاون و بنگاههای کوچک و متوسط بتوانند 70 درصد ضمانت را تضمین کنند چون وثایق روستایی بسیار ضعیف است.
وزیر تعاون وصل کردن روستاها به بازار را از دیگر مباحث مهمی خواند که در این جلسه مطرح شد و
گفت : بحث هزار روستا - هزار تعاون را مطرح کرده ایم و امیدواریم این طرح در نیمه سال آینده موفق شود تا بحث مهاجرت معکوس در روستاها را بتوانیم اجرایی کنیم و از صندوق توسعه ملی استفاده خواهیم کرد.
ربیعی گفت: برای سال آینده مبلغی معادل 72 هزار میلیارد تومان از طریق منابع بانکی ، صندوق توسعه ملی و کمک دولت به اشتغال اختصاص می یابد.
وی گفت: البته مشکل بیکاری فقط با وام حل نمی شود اما وام ارزان لازم است و باید علاوه بر موضوع وام ، نهاد مشاوره برای بنگاه ها نیز فعال شود.
وزیر تعاون درباره اشتغال حمایتی هم گفت : در این بخش علاوه بر کمیته امداد؛ سازمان بهزیستی ، بنیاد برکت و بنیاد مستضعفان و بسیج هم وارد شده اند و جهاد دانشگاهی هم بعنوان نهاد توسعه ای ورود کرده است.
وی افزود : برای اشتغال خانگی نیز منابعی نیاز داریم که در این جلسه در مورد آن بحث و بررسی شد.
ربیعی گفت : با راه افتادن طرح ساخت مسکن در بافت فرسوده نیز شاهد فعال شدن 40 صنعت خواهیم بود و با نوسازی ناوگان حمل و نقل نیز به عدد قابل قبولی در بحث اشتغال خواهیم رسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
چهارمین جشنواره سفره اصیل ایرانی در شهر برزُک کاشان
ترخیص دانش‌آموز بوکانی از بیمارستان پس از برخورد تنبیهی معاون مدرسه
از سرگیری پروازهای فرودگاه سبزوار
بازارچه مرزی ساریسو ماکو در مسیر بازگشایی
تشییع پیکر شهید مدافع امنیت در زابل
توقیف محموله 52 میلیارد ریالی کالای قاچاق در اراک
چهارمین اجلاس اعضای اکو
ارتقای تاب‌آوری قم با اجرای بیش از ۵۵ طرح پدافند غیرعامل و مدیریت بحران
بابلسر، میزبان اردوی تیم گلبال جوانان
مسدود شدن تقاطع کوی راه حق
مولدسازی دارایی‌های دولتی در خوزستان
فردا؛آغاز بکار نمایشگاه تخصصی صنعت تصویر،صدا و تبلیغات ایران
برگزاری جشن میلادحضرت زینب(س)دربقعه شیخ نوایی خوی باحضور بانوان بسیجی
شعبان خمسه: با آمادگی کامل راهی مسابقات والیبال قهرمانی آسیا می‌شویم
مشهد میزبان نمایشگاه‌ های تخصصی صنعت ساختمان، تأسیسات و تجهیزات وابسته
شرکت گاز ایلام، لباس رزم پوشید
اخبار ورود شعام به تصمیمات فوتبالی کذب است
باز هم کالابر ناایمن، جان یک شهروند را در رشت گرفت
نظارت مستمر بر عملکرد نانوایی‌ها در ورامین
پرداخت ۲ هزار میلیارد تومان هزینه درمانی توسط بیمه سلامت اردبیل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آلودگی هوای مشهد رو به افزایش است
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
افزایش تعداد مصدومان تصادف دو اتوبوس در جاده مخصوص کرج به ۲۶ نفر
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد
کارگروه ویژه رسیدگی به مطالبات پرستاران تشکیل شد
لحظه «تصمیم»؛ وقتی عقربه‌های ساعت بیمارستان بعثت از حرکت ایستاده بود
اعلام اسامی برترین‌های چهل و هشتمین دوره مسابقه های سراسری قرآن
نتایج روز هشتم بازی‌های آسیایی جوانان؛ بحرین
سرقت مسلحانه از طلافروشی در رودان
تحقق ۶۰ درصد توسعه شبکه فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت
بازدید رئیس مجلس از جشنواره همام، ویژه آثار هنرمندان توان یاب
ریابکوف: روسیه شانه به شانه در کنار ایران ایستاده است
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)