پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، در 49 مورد تيراندازي گزارش شده در 24 ساعت گذشته در ايالت هاي مختلف آمريکا دست کم 12 نفر کشته و 17 نفر زخمي شدند.
به گزارش مرکز ثبت آمار خشونت هاي مسلحانه در آمريکا، در يکي از تيراندازي هاي گزارش شده در شهر «مينياپليس» در ايالت مينه سوتا دو نفر زخمي شدند.
پليس مي گويد تيراندازي در اطراف يک باشگاه شبانه در مينياپليس رخ داده است. هنوز هيچ اطلاعي از ضارب دردست نيست. تيراندازي در شهر «فورت ميرز» در ايالت فلوريدا نيز به زخمي شدن دو نفر منتهي شد.
پليس مي گويد تيراندازي در نتيجه درگيري سرنشينان دو خودرو رخ داده است. تيراندازي در شهر «کلمبوس» در ايالت اوهايو به کشته شدن دو زن و مرد ميانسال منتهي شد. اختلاف خانوادگي منتهي به اين حادثه شده است و پليس ماجرا را قتل و خودکشي توصيف کرده است.
يک مورد تيراندازي در بالتيمور در ايالت مريلند نيز به زخمي شدن دو نفر منجر شده است. پليس بالتيمور اعلام کرد در دو تيراندازي جداگانه در اين شهر دو نفر زخمي شدند و يک نفر کشته شد.
پليس مي گويد دو تيراندازي در فاصله هفت دقيقه از يکديگر رخ داده است. پليس هنوز اطلاعي از عامل اين حوادث ندارد. تيراندازي در شهر دالاس در ايالت تگزاس نيز به کشته شدن دو نفر منجر شد. فردي که يک نفر را در آپارتماني در دالاس کشته بود چند ساعت بعد به دست نيروهاي پليس کشته شد.
بيست و شش مورد از تيراندازي ها در اين مدت کشته يا زخمي نداشته است.
به گزارش مرکز ثبت خشونت هاي مسلحانه در آمريکا، صد و نه مورد تيراندازي در بيست و چهار ساعت دوشنبه تا سه شنبه در شهرها و ايالت هاي مختلف آمريکا گزارش شده است که در نتيجه آنها سي و شش نفر کشته و چهل و يک نفر زخمي شدند. چهل و نه مورد از تيراندازي ها در اين مدت قرباني (کشته يا زخمي) نداشته است.
بر اين اساس، طي چهل و هشت ساعت گذشته، صد و پنجاه و هشت مورد تيراندازي گزارش شده است که در نتيجه آنها چهل و هشت نفر کشته و پنجاه و هشت نفر زخمي شدند.
با توجه به اينکه گزارش هاي تيراندازي ها در شهرها و ايالت هاي مختلف آمريکا معمولا چهل و هشت ساعت پس از وقوع کامل مي شود، آمار تيراندازي هاي بيست و چهار ساعت سه شنبه تا چهارشنبه (شبانه روز گذشته) نيز روز پنج شنبه نهايي مي شود.