پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از اسوشيتدپرس ، واشنگتن پایتخت آمریکا امروز صحنه تجمع شمار زیادی از حامیان کنترل حمل اسلحه است؛ تجمع گسترده ای که سازمان دهندگان آن امیدوارند سرانجام ثابت کند که اين کشور دیگر به نقطه اوج مخالفت با خشونت های مسلحانه رسیده است و معترضان خواستار ایجاد تغییرات هستند.
این تجمع در حالی برگزار می شود که به نظر می رسد توجه های بیشتری را نسبت به گذشته به خود معطوف کند. پیش بینی ها درباره شمار شرکت کنندگان در این تجمع چندان دقیق نیست اما سازمان دهندگان امیدوارند 500 هزار معترض در آن حضور یابند.
برگزاری این تجمع در واقع یادآور این موضوع است که آمریکا آماده ایجاد تغییرات گسترده در قوانین کنترل حمل اسلحه است. بیش از 800 تجمع مشابه همزمان در شهرهای مختلف آمریکا و ده ها مکان خارج از اين کشور برنامه ریزی شده است.
کایلا رنرت دانش آموز 15 ساله دبیرستان استونمن داگلاس در پارکلند فلوریدا ، جایی که در حادثه تیراندازی 14 فوریه گذشته 17 نفر کشته شدند ، در این خصوص گفت: «ما به جوان ترها و نسل آینده فکر مي کنيم ، من نمي خواهم آنها هرگز با آنچه که ما شاهد بوده ایم ، رو به رو شوند.»