پخش زنده
امروز: -
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی از اشتغال 170 هزار نفر در 7 هزار تعاونی فعال استان خبرداد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،مرکز خراسان رضوی،مهندس محمد سنجری امروزدر گفت و گو با خبرنگار ما در بردسکن گفت: 3 میلیون و 600 هزار نفر در خراسان رضوی عضو 7 هزار تعاونی فعال هستند .
وی افزود : 50 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری دراین تعاونی ها صورت گرفته است.
سنجری تشکیل تعاونی های دانش بنیان را یکی از برنامه های اولویت دار اعلام کرد و گفت: دراین رابطه تفاهم نامه ای با پارک علم و فناوری امضا شده است.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی برنامه محوری را جز اولویت های کاری این اداره کل اعلام کرد و گفت: این برنامه ها براساس اسناد بالا دستی تعریف شده است و به عنوان یک منشور کاری به صورت شهرستانی نیز تا پایین ترین سطوح ابلاغ شده است و هر ماه عملکرد ادارات شهرستان ها مورد ارزیابی قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه تعهد اشتغال استان در سال جاری 110 هزارفرصت شغلی جدید است گفت: ازابتدای امسال تاکنون 22 درصد آن در استان تحقق پیدا کرده است که امید است بتوانیم با تزریق منابع اعتباری دیگر در نیمه دوم سال استان خراسان رضوی تعهد استان در حوزه اشتغال 100 درصد را محقق کنیم.