• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۵۶۲۰۳
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۵
بین الملل » غرب آسیا
در پي دخالت خندان سعودي در ناپديد شدن خاشقجي،

بسیاری از شرکت ها نشست اقتصادی ریاض را تحریم کردند

فهرست  بسیار طولانی از شرکت ها و شخصیت های حقیقی و حقوقی که در پی افشای پرونده ناپدید شدن جمال خاشقجی از خاندان سعودی دوری گزیده اند منتشر شد.

­به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما ، فهرستی  بسیار طولانی از شرکت ها و شخصیت های حقیقی و حقوقی که در پی افشای پرونده ناپدیدشدن جمال خاشقجی از خاندان سعودی دوری گزیده اند منتشر شد.
نشریه اکسیوس در گزارشی نوشت فهرستی از شرکت ها و اشخاص حقیقی و حقوقی که در پی افشای پرونده ناپدیدشدن جمال خاشقچی روزنامه نگار منتقد عربستان در استانبول ترکیه از عربستان روی برگردانده اند منتشر شد. این شرکت ها و اشخاص می گویند تا زمانی که عربستان جواب قانع کننده ای درباره ناپدیدشدن جمال قاشقچی ارائه نکند به تعامل عادی با عربستان باز نخواهند گشت. گمانه زنی های مطرح است مبنی بر این که موضوع ناپدیدشدن جمال قاشقچی با محمد بن سلمان مرتبط است.
 تعداد زیادی از شرکت ها و شخصیت های حقیقی در پی افشای ناپدیدشدن جمال خاشقچی روزنامه نگار منتقد سعودی در ترکیه اعلام کرده اند در نشست ابتکار سرمایه گذاری های آینده که قرار بود در عربستان برگزار شود شرکت نخواهند کرد. این نشست اقتصادی به  نام داووس صحرا نامیده می شود و قرار بود به میزبانی ولیعهد عربستان در روزهای بیست و سوم الی بیست و پنجم اکتبر برگزار بشود. نشریه تایمز، هافینگتون غول رسانه ای، پاتریک سون شیونگ مالک لس آنجلس تایمز، شبکه های تلویزیونی سی ان ان، سی ان بی سی، نشریه فایننشال تایمز و بلومبرگ همگی به عنوان نمایندگان رسانه ای اعلام کرده اند در نشست اقتصادی ریاض شرکت نخواهند کرد.
شرکت رسانه ای نیکی ژاپن هم اعلام کرد در نشست اقتصادی ریاض شرکت نمی کند.
کریستین لاگارد  رئیس صندوق بین المللی پول که پیش از این گفته بود در نشست اقتصادی ریاض شرکت خواهد کرد وی نیز اعلام کرد حالا دیگر تمایلی به شرکت در این نشست اقتصادی ندارد. 
استیو کِیس موسس مرکزی به نام کیس هم در صفحه تویتر خود نوشت برنامه خود را برای سخنرانی در نشست اقتصادی ریاض لغو کرده است. 
دارا خسروشاهی مدیر اوبر هم در بیانیه ای اعلام کرد از دریافت گزارش ها در خصوص مرگ جمال قاشقچی وحشت زده شده است.
جِیمی دیمون مدیر جی پی مورگان، مدیر بلک راک، مدیر بلک استون ، بیل فورد رئیس شرکت فورد و آجای بانگا مدیر مستر کارت هم اعلام کردند در نشست اقتصادی ریاض شرکت نخواهند کرد. 
در حالی که صدها شرکت بزرگ و شخصیت های حقیقی اعلام کرده اند در اعتراض به موضوع ناپدیدشدن جمال قاشقچی روزنامه نگار منتقد عربستانی قصد برنامه شرکت در نشست اقتصادی ریاض را لغو کرده اند استیو مونچین وزیر خزانه داری آمریکا گفت همچنان مایل است در این نشست شرکت کند. وی تا روز جمعه تصمیم نهایی خود را در این خصوص اعلام خواهد کرد. 
ریچارد برانسون میلیاردر آمریکایی هم اعلام کرد سرمایه گذاری در دو طرح توریستی در عربستان را متوقف می کند. این سرمایه دار اعلام کرد مذاکرات درباره یک طرح سرمایه گذاری یک میلیاردی در عربستان را هم متوقف می کند. وی گفت اگر آن چه که در ترکیه برای جمال قاشقچی اتفاق افتاده است اثبات شود این مساله تمایل ما را برای همکاری با حکومت عربستان تحت تغییر خواهد داد.
ارنست مونیز وزیر سابق انرژی آمریکا در دولت اوباما هم اعلام کرد همکاری خود را با حکومت عربستان در خصوص پروژه ایجاد شهر هوشمند در این کشور متوقف می کند. 
هالیوود هم طرح سرمایه گذاری چهارصد میلیون دلاری خود را در عربستان سعودی به تعلیق درآورد. 
گروه بی جی آر به عنوان یک شرکت لابی گری هم اعلام کرد دیگر برای عربستان کار نمی کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
­جام جهانی فوتسال بانوان ۲۰۲۵؛ پیروزی پرگل دختران ایران مقابل پاناما
سخنگوی سپاه: دقت موشک‌ها را افزایش داده‌ایم
خانوار‌ها هم به زنجیره تأمین مالی وصل می‌شوند
عملیات مروارید ضربه سخت نیروی دریایی ارتش به بعثی‌ها
بسیج میراث پاک‌ترین فرزندان انقلاب است
هم‌افزایی دانشگاه‌ها و پارک علم و فناوری استان همدان
پایان بررسی طرح ملی هوش مصنوعی در مجلس
آغاز رزمایش هماهنگی زمستانی راهداری با تمرکز بر گردنه‌های برف‌گیر
تاکید پزشکیان بر پیگیری طرح‌های مهار گاز‌های همراه
بررسی نحوه اجرای قانون کالابرگ الکترونیک با حضور وزیر تعاون
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای فیشینگ در شهرستان انزلی
چین اولویت اصلی ایران برای همکاری در حوزه گردشگری
راه اندازی برنامه به زبان عبری در شبکه افق
موج همدلی مردم در آیین باشکوه بسیج در شهرستان‌های گلستان
روز‌های پایانی هفته و فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی سیما
جشن رنگارنگ برگ ریزان پاییز در بوستان مردم همدان 
وزیر خارجه مصر: اسرائیل باید از جنوب لبنان خارج شود
تولد بیش از ۲۵۰ نوزاد با اجرای طرح نفس در سمنان
عملیات طرح آبرسانی به بانه در مراحل پایانی
گرگان بر بام همبستگی؛ هنگامه‌ای از وحدت در اجتماع بزرگ بسیجیان گلستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مدارس سمنان غیر حضوری شد
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)