پخش زنده
امروز: -
در نشست استانداران ادوار خراسان شمالي، ضرورت توجه دادن مسئولان کشوری به فقر زیرساخت های خراسان شمالي مطرح شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان شمالی استاندار خراسان شمالی در نشست تخصصی توسعه و عمران "مجمع استانداران ادوار خراسان شمالی" با بیان اینکه زیرساخت های راه، ریل آهن، فرودگاه و دیگر زیرساخت های استان فراهم نیست گفت: باید با کمک نمایندگان مجلس، توجه مسئولان کشور را به نداشته های استان و فراهم کردن زیر ساخت ها و جذب اعتبارات به ویژه در حوزه عمرانی جلب کنیم.
محمدعلی شجاعی بر تغییر نگاه مدیران تاکید کرد و افزود:با توجه به اینکه بیشترین جمعیت استان را روستائیان تشکیل می دهند و متوسط سن زنان و مردان آن، 35 و 40سال است، با این نیروی فعال و پای کار باید توسعه را از روستاها شروع کنیم.
وی با بیان اینکه باید به سمت صنایع کم آب بر پیش برویم و به پساب ها و استفاده مجدد از آب های فاضلاب توجه ویژه کنیمگفت: از این پس، فقط با توجه به سند توسعه استان پیش خواهیم رفت.
استاندار با اشاره به بخش راهداری و موضوعات ایمنی جاده ها، اصلاح دور برگردان ها و تقاطع های غیرهمسطح گفت: تنها 45درصد از راه های روستایی استان آسفالت شده است؛ در حالی که این، با جمعیت فراوان روستایی استان، سنخیت ندارد .
شجاعی افزود: اگر زیرساخت ها را در روستاها فراهم نکنیم روستانشینان، شهرنشین می شوند که بعدها با مشکلات بیشتری روبرو خواهیم شد.
وی بر استفاده از انرژی خورشیدی و توسعه فضاهای گلخانه ای خراسان شمالی تاکید کرد و گفت: بهره برداری پروژه های نیمه تمام بالای 90 درصد با کمک سازمان مدیریت هم از اولویت های ماست.
دبیر مجمع استانداران ادوار خراسان شمالی هم با بیان اینکه بیان نارسایی ها و مشکلات فعلی و چاره جویی آنها، هدف اصلی این نشست است گفت: برای تکمیل طرح های بر زمین مانده و ناتمام استان باید به فکر ایجاد منابع مالی جدید باشیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار افزود: استان خراسان شمالی دارای هزار و 560 پروژه نیمه تمام است که تکمیل آنها، اعتباری بیش از هزار و 400میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
رضا رجب زاده بر برون سپاری و واگذاری پروژه ها به بخش خصوصی تاکید کرد و گفت: براساس اولویت، طرح های مهم قابل بهره برداری، در حوزه های عمران شهری، حمل و نقل، آب، کشاورزی و آموزش قرار دارد.
در این نشست اعضای مجمع استانداران ادوار خراسان شمالی، به طرح مسائلی همچون استفاده از ظرفیت گردشگری و بوم گردی در استان، استفاده از استارت آپ ها با کمک دانشگاه های استان، پیگیری امور آب های مرزی ، افزایش ارتباطات منطقه ای، استفاده از ظرفیت نمایندگان دیگر استان ها برای افزایش اعتبارات و ضرورت ارائه گزارش اقدامات و دستاوردهای انقلاب به مردم پرداختند.
این سلسله نشست ها با حضور استانداران ادوار خراسان شمالی در حوزه های سرمایه گذاری و فرهنگ استان هم در حال برگزاری است.