• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۳۵۹۱۰
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۶
سیاسی » دولت
رئیس جمهور:

لایحه جامع انتخابات تقدیم مجلس می‌شود

لایحه جامع انتخابات در هیئت دولت تصویب شد و هفته آینده تقدیم مجلس می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ آقای روحانی در جلسه امروز هیئت دولت در سخنانی افزود : این لایحه یکی از لوایحی است که در دولت مطرح و دارای اهمیت ویژه بود.
وی اضافه کرد: انتخابات آزاد و سالم یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی است چیزی که اگر امروز و قبل از انقلاب را در کشور مقایسه کنیم و مورد شهادت ملت ایران است این است که مردم درصحنه انتخابات حضور دارند و به همین دلیل هم در صف های طولانی انتخابات شرکت می کنند .
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس جمهور گفت :حوزه های انتخابات ما بعضا سرعت لازم را برای اخذ رای ندارند مثلا 2 تا 3 میلیون نفر در انتخابات ریاست جمهوری نتوانستند در انتخابات شرکت کنند و ساعتها در صف ایستادند و وقتی در زمان پایان رای گیری موفق به رای دادن نمی شوند با ناراحتی به منزل می روند.
آقای روحانی تصریح کرد : این بی سابقه است که مردم با اطمینان در پای صندوق حاضر می شوند در حالی که در پیش از انقلاب نتیجه انتخابات از قبل معلوم بود و همه می دانستند که نماینده فلان حوزه انتخابیه کی هست و این انتخابات یک دستاورد مهم انقلاب اسلامی است.
وی افزود: بخش بزرگی از استمرار انقلاب اسلامی در سایه صندوق انتخابات است و مردم می دانند اگر از نهادی گله دارند با انتخابات می تواند فرد مورد نظر خود را انتخاب کنند.
رئیس جمهور اضافه کرد : در این لایحه تاکید شده است که سیر انتخابات چگونه باشد و حوزه کاری نظارت و اجرا به خوبی مشخص شده و نقش احزاب در این لایحه پر رنگ شده است و اگر لایحه به همین صورت تصویب شود مردم می توانند به جای نوشتن تک تک اسامی به فهرست احزاب رای دهند و به خوبی زمان نظارت از نظر آغاز و پایان آن مشخص شده است.
آقای روحانی گفت: احراز صلاحیت ها هم در این لایحه به خوبی مشخص شده است نهادهایی که باید اطلاعات به نهاد نظارتی بدهند ؛ چهار دستگاه چه اطلاعاتی به چه صورت باید بدهند و در تبلیغات مسائل مالی به خوبی شفاف و روشن است که مردم اعتمادشان به انتخابات بیشتر شود.
وظیفه اصلی ما آن است که مردم با اطمینان در انتخابات شرکت کنند و بدانند که رای انها به عنوان حق الناس محفوظ خواهد بود
وی افزود: وظیفه اصلی ما آن است که مردم با اطمینان در انتخابات شرکت کنند و بدانند که رای انها به عنوان حق الناس محفوظ خواهد بود رای مردم تعیین کننده مسیر آینده کشور است و این لایحه بعد از ماهها تلاش امروز آماده شده است که تقدیم مجلس می شود.
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود گفت : لایحه شفافیت هم در دستور کار دولت است که بزودی بررسی و به مجلس می رود شفافیت دستاورد بزرگ انقلاب ما باید باشد اگر گوشه ای هم شفافیت نیست باید پرده برداشته شود و همه باید بدانند حساب مالی مسئولان و نهادها چیست.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: الان در بودجه که کمی پرده کنار رفته است مردم به روشنی می بینند که چقدر پول می گیرند و چقدر خدمت می کنند نظارت مردم با شفافیت است امروز با امکانات دیجیتالی که در اختیار مردم است براحتی می توانند همه چیز را ببینند.
آقای روحانی اضافه کرد : از آن روزی که پول ارز را در اختیار فردی برای واردات می گذاریم تا زمانی که کالا به فروش می رسد مردم به صورت شفاف مسیر را بررسی می کنند در حوزه سلامت این سیستم کارامد است و در رسیدگی و خدمت رسانی شفاف دستگاهها اهمیت دارد.
رئیس جمهور افزود : مبنای لایحه شفافیت این است که مردم از همه چیز اطلاع داشته باشند و با نظارت دقیق تر جامعه شفاف تری داشته باشند اساس انقلاب ما به سلامت برمی گردد و جامعه ما یک جامعه رشد یافته و سالم واخلاقی باید باشد .
این تحریم ها انها را به هدف نمی رساند البته برای ما و مردم زحمت درست می کنند اما هرگز به اهداف مورد نظر خود نمی رسند
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تبریک ایام پیروزی انقلاب گفت : همه می دانیم که امسال دهه فجر و ماه بهمن و روز 22 بهمن از اهمیت خاصی برخوردار است و خوشحالیم که امروز با وجود همه توطئه هایی که علیه انقلاب اسلامی و ماجرای تحریم غیرقانونی امریکا مورد انتظار دشمنان بود خودشان اعتراف می کنندکه این تحریم ها انها را به هدف نمی رساند البته برای ما و مردم زحمت درست می کنند اما هرگز به اهداف مورد نظر خود نمی رسند.
آقای روحانی تصریح کرد: در هر دو مقوله ای که آنها می خواهند کشور را تحت فشار قرار دهند که یکی صادرات نفت و دیگری در مسائل بانکی است در نفت ما مسیرها و راه های مختلفی را برای فروش نفت دنبال می کنیم و با افتخار تحریم امریکا را دور می زنیم وهمه کشورها می دانند که این تحریم ظالمانه و علیه ملت ایران است و علیه هیچ فرد و نهاد دولتی نیست بلکه علیه مردم ایران است.
وی افزود: ما خوشحالیم که در این 40 سال ذخایر کشف شده نفت ما نسبت به اول انقلاب به حدود دو برابر می رسد نسبت به مقدار ذخایری که در نفت و میعانات داشتیم امروز رقم بسیار بالایی را می بینیم و در کشف آن موفقیت های بسیار خوبی داشتیم و امروز در جلسه هیات د ولت وزیر نفت خبر داد میدان جدیدی هم در حوزه ابادان کشف شده است که این حوزه نفتی از لحاظ کمیت و کیفیت قابل ملاحظه است.
رئیس جمهور اضافه کرد: این بدان معناست که با قدرتی که ایران از نظر نفت و گاز دارد کشوری نیست که بتوان آن را از بازار نفت و انرژی حذف کرد. همین طور ایران از نظر حضور منطقه ای ، علمی و فناوری هم کشوری نیست که قابل حذف باشد و ایران امروز نقش بسیار ارزشمندی دارد.
وی تاکید کرد: با اطمینان به مردم می گوییم که همه مسئولان ما تلاش خواهند کرد به وظایف خود عمل و در زمینه تولید و فروش نفت و میعانات تلاش کنند زیرا ما مسیرها و راه های مختلفی در اختیار داریم که از آنها استفاده خواهیم کرد .
همه دنیا می دانند ایران هم پیشتاز مبارزه با تروریسم و هم قربانی آن است و در این چهل سال ملت و مسئولان ما به خوبی با تروریسم مبارزه کرده اند
آقای روحانی افزود: در مسئله بانکی هم امریکایی ها تلاش می کنند نقل و انتقال مالی ما را دچار مشکل کنند و دنبال یارگیری هستند برای این کار موضوع مبارزه با تروریسم را بهانه قرار داده اند همه دنیا می دانند ایران هم پیشتاز مبارزه با تروریسم و هم قربانی آن است و در این چهل سال ملت و مسئولان ما به خوبی با تروریسم مبارزه کرده اند.
وی تصریح کرد: امروز هم ایران نقش مهمی در مبارزه با تروریسم دارد لوایح چهارگانه ای که دولت به مجلس تقدیم کرده است اهمیت خاصی دارد تا همه دنیا بداند که ایران نه تنها در مبارزه عملی بلکه در همه گونه مبارزه با تروریسم پیشتاز است و ما در ایجاد انسداد مالی و راههایی که گروه های تروریستی می خواهند از طریق بانکی برای پولشویی استفاده کنند با همه توان با آنها مقابله می کنیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آقای روحانی تاکید کرد : امریکاییها باید در این زمینه که صهیونیست ها هم از آن پشتیبانی می کنند دچار شکست شوند مجلس و دولت اقدامات خوبی برای لوایح چهارگانه انجام داده اند و امیدواریم نهادهای دیگری که باید در این زمینه کارهایی انجام دهند اقدمات لازم را انجام دهند تا ما بتوانیم این امید امریکا را هم ناامید کنیم و این مسئله بانکی را خنثی کنیم و با همه دوستان ما در منطقه و جهان کارکنیم.
وی افزود: همیشه توطئه های امریکا را ما با قدم های محکم و حساب شده ای خنثی کرده ایم و ان شاء الله این توطئه هم با اقدام نهادهای مسئول و اقداماتی که باید انجام شود خنثی خواهد شد و به دنیا اطمینان می دهیم که ایران همواره با تروریست ها مبارزه کرده است و امروز هم در جهات مالی و سایر جهات مبارزه می کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیوند نسل جوان و نوجوان با عصر شعر فاطمی
پیام رئیس جمهور به اولین همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری استان اردبیل
رونمایی از کتاب «سیبل صورتی» در یزد
دستگیری شکارچی غیرمجاز در منطقه حفاظت شده سرخ‌آباد زنجان
حیدری رئیس فدراسیون سوارکاری شد
جنوب غرب خوزستان در وضع قرمز آلودگی هوا
تفکر بسیجی؛ رمز پیروزی ملت ایران است
حضور ۸ وزیر در جلسات هفته آینده کمیسیون‌های مجلس
اردبیل،کانون سرمایه‌گذاری و صادرات به بازار قفقاز است
ادامه آلودگی هوای مشهد برای بیستمین روز متوالی
غلامان در سوگ یاس نبوی
ممنوع شدن ورود به جنگل‌های سوادکوه
مرگ با ترشی در کاشان
«رادیو تاکسی»، از رادیو تهران
افتتاح طرح اچ‌ دی‌ سازی استودیو پخش خبر صدا و سیمای استان گلستان
صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
چشمه آب گرم وننق زنجان، فرصتی برای توسعه گردشگری درمان
هشدار فرماندار شاهیندژ به پیمانکار تصفیه‌خانه شهرک صنعتی
صعودشهرداری ارومیه به رده دوم جدول لیگ برتر
یادواره ۱۵۷ شهید غواص استان کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
قاچاق با کارت سوخت شخصی
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)