• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۰۳۶۷۲
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۷
البرز » اقتصادی
در شهر جدید هشتگرد

ساخت ۱۸هزار واحد مسکن امید

۱۸هزار واحد مسکن امید در شهرجدید هشتگرد ساخته می‌شود.

ساخت 18 هزار واحد مسکن امیدبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، مدیرعامل و رییس هیئت مدیره شرکت عمران شهر جدید هشتگرد با اشاره به طرح برنامه ملی بازآفرینی شهری و مسکن امید گفت: از ۴۰۰هزار واحد مسکن امید که دولت اختیار کرده ۱۸هزار واحد به شهر جدید هشتگرد اختصاص یافته است.

داود صفدری افزود: دولت در قالب طرح مسکن امید تعهدی در اختیار گرفت که شامل ساخت ۴۰۰هزار مسکن با نام امید بود که نیمی از این تعداد به شهرهای جدید اختصاص یافته که نیمی از آن سهم شهر جدید هشتگرد بوده است.
وی با بیان اینکه اگر نقدینگی وارد ساخت و ساز شود حجمی از اشتغال و گردش مالی ایجاد خواهد شد، گفت: شهر جدید هشتگرد باید طی سه سال متوالی شامل ۶۵۰۰واحد سال اول و ۶۵۰۰واحد سال دوم و ۵۰۰۰واحد سال آخر اقدام به ساخت مسکن امید کند تا قسمتی از دغدغه دولت در ارتباط مسکن مرتفع گردد.
صفدری از احداث ۹مرکز محله در شهر جدید هشتگرد خبر داد و اضافه کرد: مراکز محله با هدف تامین خدمات روبنایی در این شهر در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرعامل و رییس هیئت مدیره شرکت عمران شهر جدید هشتگرد از بسته شدن پرونده مسکن مهر در این شهر خبرداد و گفت: این موضوع رویکرد شهرهای جدید کشور است و کارت قسط‌ هم به پروژه ها با ۹۰درصد پیشرفت فیزیکی واگذار خواهد شد.
وی با اشاره به یک هزار و ۸۶واحد مسکن مهر در شهرجدید هشتگرد فاقد متقاضی هم ادامه داد: مقرر شده نیمی از این تعداد مسکن مهر فاقد متقاضی به قشر کم درآمد و کمیته امداد واگذار گردد و ۵هزار واحد هم به خود مالکی تبدیل و درحال واگذاری می باشد.
صفدری با اشاره به اینکه پروژه متروی شهر جدید هشتگرد از پروژه ملی به حکومتی تبدیل شد، گفت: ریاست جمهور بحث مترو را یکی از پروژه های اولویت‌دار بیان کرده است که در همین راستا در حال حاضر پروژه مترو گلشهر_ شهرجدید هشتگرد با ۷۶درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام است که هم اکنون محوطه سازی ایستگاه در حال انجام است.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید هشتگرد در ادامه اضافه کرد: با رونق گرفتن شهر جدید هشتگرد و انگیزه مردم برای سرمایه گذاری در این شهر تا جایی که نام تهران کوچک گرفت، پیش بینی جمعیت تا ۷۰۰هزار نفر پیش رفته ولی با توجه به موقعیت خاص منطقه جمعیت را به ۴۰۰هزار نفر کاهش داده تا تراکم شهر حفظ شود.
صفدری جاده شهرجدید _ طالقان نیز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر این پروژه با پیشرفت خوبی در حال انجام است و معارضین هم در محدوده این شهر برطرف شده است و امید است در آینده ای نه چندان دور دیگر معارضین این مسیر مرتفع گردد تا این پروژه ملی به بهره برداری برسد.
مدیرعامل و رییس هیئت مدیره شرکت عمران شهر جدید هشتگرد در ارتباط با بحث درمان و بیمارستان این شهر گفت: با توجه به اینکه بیمارستان شهر جدید هشتگرد در زمینی به مساحت ۴هکتار در حال احداث است باتوافق انجام شده در حال نقل و انتقال زمین به شهرداری هستیم تا توسعه این بیمارستان در دسنور کار قرار گیرد و بیمارستان تکمیل و فعالیت خود را آغاز کند.
صفدری ادامه داد: ما در حوزه در واقع مجموعه خرده درمانی ساخت ۳مجتمع درمانی را در فازهای مختلف با رویکرد توجه به بحث درمان آغاز کرده ایم.
وی به بحث انتقال خط پساب فاضلاب تصفیه خانه فاضلاب شهر جدید هشتگرد به پارک جنگلی و فضاهای سبز شهر جدید هشتگرد اشاره کرد و گفت: با همکاری حوزه آبفا در حال تکمیل تجهیزات انتقال پساب به فضای سبز و پارک جنگلی شهر هستیم.
صفدری در پایان اضافه کرد: برنامه احیای پارک جنگلی شهر در دستور کار قرار گرفته تا این پارک را از یک پارک حاشیه ای رها شده به یکی از پتانسیل های اصلی شهر جدید تبدیل نمائیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
غیر حضوری شدن مدارس تهران
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)