به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صدا و سيما به نقل از خبرگزاری رویترز از وین، یک سازمان سراسری در اتریش که نماینده مسلمانان این کشور است روز پنجشنبه اعلام کرد از دادگاه قانون اساسی این کشور درخواست خواهد کرد تا ممنوعیت استفاده از روسری را در مدارس ابتدایی که به تازگی در پارلمان این کشور تصویب شد، لغو کند.
حدود هفتصد هزار مسلمان در اتریش زندگی می کنند که حدود هشت درصد جمعیت این کشور را شکل می دهند که بسیاری از آنها نسل های بعدی مسلمانان ترکیه ای هستند که در دهه های شصت و هفتاد میلادی به اتریش مهاجرت کردند و در این کشور ماندگار شدند.
قانون گذاران دو حزب حاکم اتریش یعنی محافظه کاران به رهبری سباستین کرتس صدراعظم و حزب دست راستی آزادی لایحه ای را که بر ممنوعیت استفاده از حجاب در مدارس ابتدایی تاکید داشت روز چهارشنبه از تصویب پارلمان گذراندند.
جامعه دینی اسلامی اتریش که از سازمان های رسمی اتریش است و از سوی دولت این کشور به رسمیت شناخته شده است در بیانیه ای اعلام کرد: «ممنوعیت روسری در مدارس اولیه تنها به تفکیک و تبعیض دختران مسلمان منجر می شود. ما این قانون تبعیض آمیز را به دادگاه قانون اساسی می کشانیم.»