• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۷۷۷۲۳
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۲
کیش » ورزشی
جزیره کیش؛

برگزاری مسابقات غواصی ارتش‌های جهان

مسابقات غواصی ارتش‌های جهان ۱۳ مرداد در جزیره کیش برگزار می‌شود.

برگزاری مسابقات غواصی ارتش‌های جهانبه گزارش خبرگزاري صداوسيما مركز كيش، مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش در نشست با معاون پژوهش و آموزش ستاد کل نیروهای مسلح و جانشین فرماندهی نیروی دریایی ارتش گفت: میزبانی از این مسابقات یک حركت ملی است، باید مقدمات برگزاری شایسته آن با دقت کامل آماده شود.
غلامحسين مظفري با اشاره به اينكه جزیره کیش در طول برگزاری این مسابقات ویترین کشور است، گفت: با برنامه ریزی اصولی و دقیق مي توانيم به گونه ای عمل کنیم که کیش در نظر شرکت کنندگان خارجی این رقابت ها نمونه موفقی از یک شهر پیشرفته باشد.
وی با اشاره به مزیتهای متعدد جزیره کیش از جمله فرهنگ بالای شهروندی، نبود ترافیک، پاکیزگی و نظم شهری، هوای تمیز و دریای زیبا، برای میزبانی از رویدادهای ورزشی بین المللی گفت: برگزاری مسابقات غواصی ارتش های جهان یک رویداد ارزشمند در جزیره کیش است و برای گردشگران این فرصت را فراهم می کند تا ضمن سفر به کیش تماشگر بخش های مختلف یک مسابقه بزرگ بین المللی هم باشند.
مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش با تاکید بر لزوم کار تیمی برای برگزاری شایسته این رویداد بین المللی اظهار داشت: رعایت استانداردهای لازم برای ارتقاء کیفیت برگزاری مسابقات غواصی ارتش های جهان در کیش ضروری است.
مظفری افزود: پخش این مسابقات از رسانه ملی و شبکه های رسانه ای خارجی در معرفی جزیره کیش در سطح ملی و بین المللی بسیار موثر است.
امیر سرتیپ باقری، معاون پژوهش و آموزش ستاد کل نیروهای مسلح در این نشست با بیان اینکه روسیه مبتکر برگزاری این مسابقات بوده و تاکنون دو دوره از این رقابت ها هم در ایران برگزار شده استف افزود: مسابقات امسال در دو رشته غواصی و عملیات زیر دریایی در کیش برگزار خواهد شد که با استقبال خوب شرکت کنندگان رو به رو شده است. رقابت ها در بقیه رشته ها نیز در روسیه برگزار می شود.
وی با اعلام اینکه از 7 کشور در مسابقات جزیره کیش حضور خواهند داشت گفت: نمایندگان تیم های شرکت کننده که برای بررسی شرایط برگزاری مسابقات به این جزیره سفرکرده بودند از جزیره کیش با عنوان بهشت گمشده و مقصد مطلوب گردشگری خانواده ها یاد کردند.
امیر دریادار سلیم پناه جانشین فرماندهی نیروی دریایی ارتش نیز با اعلام اینکه این مسابقات 13 مرداد آغاز می شود اظهار داشت: حضور در این رقابتها برای معرفی توانمندی تیم نیروهای مسلح کشورمان به عنوان تیم ملی فرصت ارزشمندی است. با اینکه این امکان را هم فراهم می کند تا جزیره کیش در طول 20 روز برگزاری مسابقات در رسانه های داخلی و خارجی معرفی شود.
وی با تشکر از همراهی و حمایت های سازمان منطقه آزاد کیش و موسسه ورزش برای فراهم کردن مقدمات برگزاری این مسابقات افزود: روسیه برای پوشش رسانه ای این مسابقات در جزیره کیش را بر عهده دارد که از رسانه های مختلف جهان پخش خواهد شد و چین نیز علاقمندی خود را برای پوشش رسانه ای این رویداد اعلام کرده است که این فعالیت قطعا موجب معرفی جزیره کیش به جهانیان خواهد شد.
همچنین اعضای جلسه به همراه خانزادی معاون عمرانی و امور زیر بنایی سازمان منطقه آزاد کیش از محل برگزاری مسابقات در کیش بازدید و هماهنگی های لازم جهت برگزاری مطلوب میان سازمان منطقه آزاد و کمیته برگزار کننده مسابقات غواصی و عملیات دریایی ارتش های شرکت کننده در مسابقات به عمل آمد.
بیش از ۴۰ داور مسئولیت قضاوت این مسابقات را بر عهده دارند و ۲۰۰ تن از عوامل پشتیبانی نیروهای مسلح، نیز در برگزاری این مسابقات مشارکت می کنند.
اولین دوره این مسابقات پارسال به میزبانی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در نوشهر برگزار شد و تیم ارتش جمهوری اسلامی ایران در بخش غواصی عمق مقام اول را کسب کرد و در مجموع به مقام پنجمی جهان دست یافت.
در پایان با توجه به میزبانی خوب ایران و ظرفیت های جزیره کیش، این منطقه آزاد به عنوان میزبان برگزاری دومین دوره مسابقات غواصی ارتش های جهان معرفی شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرداآخرین مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تزریق ۵۲ هزار میلیارد تومان منابع برای جهش توسعه لرستان
ما جنگ نمی‌خواهیم اما تحقیر را هم نمی‌پذیریم
هوای سمنان گرم می شود
پویش ایران جان، مرز میلَک سیستان و بلوچستان، نقطه جهش تجارت ایران و افغانستان
وزارت راه و شهرسازی رویکرد خود را در حوزه مسکن تغییر دهد
گلایه مسافران و رانندگان از نبود روشنایی در تونل کبیرکوه
تصویب ۴۲ همت برای لرستان در سفر رئیس‌جمهور
رمضان؛ ماه میهمانی خدا و ماه نزول قرآن
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
قیمت هر کیلوگرم زولبیا و‌بامیه ۴۰۰ هزار تومان است
ورزشی‌های بیست و نهم بهمن ماه در استان سمنان
۵۶ دادگاه صلح در استان کرمان
مهارت‌ها باید تقاضا محور باشد
افتتاح طرح‌های زیربنایی و تولیدی در سفر رئیس‌جمهور به لرستان
تصویب طرح شناسایی محدوده‌ها و محلات هدف بازآفرینی
نظر مردم لرستان درباره سفر رئیس جمهور
برگزاری جلسه کمیسیون ماده ۵ استان تهران
تأکید رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان بر احیای تالاب جازموریان
بازتاب سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های بین‌المللی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
تداوم اجاره همسر در اروپا
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۴
رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
استقبال سازمان ملل از گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)