• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۳۹۹۷۴
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۱
اجتماعی » جامعه و شهری
نشست کمیسیون شهرسازی مجمع شهرداران کلانشهر‌های ایران

نقش کلانشهر‌ها در تحقق لایحه ارزش افزوده و درآمد‌های پایدار

شهردار تهران از نمایندگان کلانشهر‌ها خواست؛ برای تحقق لایحه ارزش افزوده و درآمد‌های پایدار همکاری کنند

نقش کلانشهر‌ها در تحقق لایحه ارزش افزوده و درآمد‌های پایداربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما سی و پنجمین نشست کمیسیون شهرسازی و معماری مجمع شهرداران کلانشهر‌های ایران با حضور شهردار تهران، معاون عمران و توسعه شهری وزیر کشور، معاونان شهرسازی و معماری هجده کلانشهر کشور، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران و مدیران این حوزه به میزبانی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران برگزار و مسائل کلانشهر‌های ایران بررسی شد.
پیروز حناچی شهردار تهران در این نشست گفت: اجرای کار‌های ایده آل کار در کلانشهر‌ها سخت و پرعارضه است، از سوی دیگر بی توجهی به مسائل هم عوارض جبران ناپذیری دارد. ایده آل شهرداری این است که با عوارض و درآمد‌های پایدار شهر را اداره کند. اما با این نقطه فاصله داریم و گرچه وابستگی به ساخت و ساز مانع تحقق این هدف در کوتاه مدت است، ولی حتی اگر سالی چند درصد به هدف نزدیک شویم باید به سمت آن حرکت کنیم تا بتوانیم کیفیت زندگی در شهر را افزایش بدهیم.
شهردار تهران گفت: یکی از عارضه‌های اصلی کلانشهر‌های ما این است که ۹۵ درصد سرمایه گذاری در ۵ درصد مساحت اطراف کلانشهر‌ها انجام می‌شود و همین موضوع مسائل زیادی را به وجود آورده است.
وی با بیان اینکه ما در تهران از این بحران عبور کرده ایم، گفت: کلید حل این مسئله در دست شهر‌هایی است که در آستانه این مشکل هستند یا به تازگی از این مرز عبور کرده اند.
پیروز حناچی با بیان تجارب جهانی درباره اعمال محدودیت در حریم کلانشهر‌های دنیا به منظور مدیریت فعالیت و جمعیت در شهر‌های اقماری گفت: ما نیز در تهران یک محدوده ۲۵ ساله داشته ایم که در آن هیچ نوع بارگذاری صورت نمی‌گرفته است، اما این محدوده زیربار رفت.
وی همچنین از معاونان شهرسازی و معماری کلانشهر‌های کشور خواست به حضور بین المللی و تحلیل اطلاعات کار‌های انجام شده در کلانشهر‌ها در بعد جهانی توجه داشته باشند چرا که این روش باعث افزایش تلاش‌ها برای ایجاد وضعیت بهتر می‌شود.
حناچی گفت: در برلین و وین مدیریت پسماند دست بخش خصوصی نبود، اما مدیریت نه چندان پیچیده و موثری در شهر داشتند.
وی با بیان اینکه در فرهنگ ما هم دوچرخه وجود داشته است و آیین نامه استفاده از دوچرخه داشته ایم، گفت: توسعه مسیر‌های دوچرخه یکی دیگر از نکاتی بود که در کشور‌های اروپایی دیده می‌شد.
حناچی همچنین به موضوع لایحه منابع پایدار و ارزش افزوده در شهرداری‌ها پرداخت و گفت: از دوره وزارت شهرسازی بر روی این موضوع کار کردم و اکنون به جای خوبی رسیده و چند بند این لایحه در مجلس شورای اسلامی مطرح شده است، تقاضا می‌کنم سایر کلانشهر‌ها هم نماینده‌های خودشان را در این حوزه فعال و توجیه کنند، چون فرصتی برای حوزه مدیریت شهری است و اگر به نتیجه برسد قدم بزرگی برای ایجاد منابع پایدار خواهد بود.
حناچی با بیان اینکه فضای خوبی در دولت فراهم شده، گفت: سعی کنید از این فرصت استفاده کنید. ما در این مجلس به لایحه جدید نمی‌رسیم، ولی از ظرفیت دولت برای انجام مأموریت‌هایی که در حوزه مدیریت شهری است استفاده زیادی می‌شود کرد.
شهردار تهران گفت: فضایی فراهم کنید که علاوه بر مدیران، کارشناسان ارشد و موثر شهر‌ها فرصت برخورد با تجارب جهانی را پیدا کنند. ما نمی‌توانیم مثل جزیره عمل کنیم، چون گرچه راه حل‌ها شبیه نیست، ولی نقشه راه کلانشهر‌ها شبیه است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز فرایند جذب نیرو‌های خدماتی و سرایدار برای مدارس استان
جدول‌گذاری در خیابان تربیت با پیشرفت ۸۵ درصدی در حال انجام است
معرفی داوران بخش پژوهش جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر
توقیف تانکر حامل ۲۲ هزار لیتر نفت سفید قاچاق در الیگودرز
اعلام اسامی محرومان هفته سیزدهم لیگ یک فوتبال
اجرای ۸ نمایش در مجموعه تئاتر لبخند
یادواره ۱۳ شهید پایگاه مقاومت شهید افروزپور در چرام
دورکاری کارکنان شهرداری ارومیه در روز‌های پنجشنبه
فرمانده سپاه انصارالمهدی زنجان: تفکر بسیجی تولید قدرت و عزت برای ایران اسلامی کرده است
هفته بسیج، جلوه‌ای از پیوند عمیق ولایت، ایمان و فداکاری 
واگذاری زمین طرح جوانی جمعیت به ۱۴۶ متقاضی در اردستان
عزیمت وزیر امور خارجه به پاریس
­تغییر ساعت و ورزشگاه سه مسابقه از هفته یازدهم لیگ برتر
عملیات بالگرد و ۳۲ تیم هلال احمر برای اطفاء حریق جنگل‌ها در استان
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
زبان معیار (از دفتر دار شدن زبان فارسی در ساختار اداری کشور تا انتقاد زبانی رئیس جمهور از خبر بیست و سی)
 نظام مهندسی، قلب توسعه و تخصص در شهر خواهد بود
تدریس درس فداکاری دانش‌آموزان در گلزار شهدای یاسوج
پیش‌بینی کاهش دما در اردبیل
اعلام اسامی محرومان هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
مدارس سمنان غیر حضوری شد
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)