• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۵۵۴۳۸
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۵
خراسان رضوی » سیاسی

پیگیر اختیارات بیشتر برای استانداران از دولت هستیم

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور: سعی می‌کنیم تا بخشی از اختیارات دستگاه‌های اجرایی در مرکز را به استان‌ها محول کنیم تا کار مردم تسریع پیدا کند.

پیگیر اختیارات بیشتر برای استانداران از دولت هستیمبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور در حاشیه همایش استانداران سراسر کشور که در مشهد مقدس در حال برگزاری است گفت: طبق بررسی ها بنا شد تا همایش 2روزه ای با حضور استانداران کشور در مشهد مقدس همراه با موضوعات خاص و مشخص برگزار شود.
جواد ناصریان افزود:در قالب این همایش «کمیسیون تخصصی سیاسی، انتخابات و اجتماعی»، «کمیسیون تخصصی امنیتی و مدیریت بحران» و «کمیسیون تخصصی توسعه مدیریت و منابع، اقتصادی و عمرانی» برگزار شد که نتیجه این کمیسیون ها، امروز در مراسم اختتامیه با حضور وزیر محترم کشور و استانداران اعلام خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور با اشاره به اینکه در «کمیسیون تخصصی توسعه مدیریت و منابع، اقتصادی و عمرانی» به دنبال پیگیری درخواست های استانداران از دولت برای اداره بهتر استانها همراه با اختیارات لازم هستیم، عنوان کرد: نگاه ما این است تا بخشی از اختیارات دستگاههای اجرایی در مرکز را به استانها محول کنیم تا روند رسیدگی به مشکلات و مسائل مردم در مناطق مختلف کشور، تسریع شود.

ناصریان با اشاره به اختیارات هیئت وزیران تصریح کرد: دولت پیش از این مصوبه ای داشت که بر اساس آن، وزرا بخشی از اختیارات قانونی خود را به استانها واگذار می کنند، لذا در کمیسیون های این همایش در حال پیگیری این موضوع هستیم تا این مهم منتهی به خروجی شود.

وی با اشاره به اینکه فرآیند تفویض اختیارات و تمرکززدایی از موضوعات محوری ما است، خاطرنشان کرد: برای اینکه بتوانیم شکاف و توسعه نیافتگی برخی از استانهای کشور نسبت به استانهای جلوتر را برطرف کنیم، نیازمندیم تا در قالب تفویض اختیار و اصل 127 قانون اساسی اختیاراتی برای نمایندگان رئیس جمهور مصوب کنیم و به همراه آن محدودیتهای دستگاههای اجرایی استانهای کشور و استانداری ها را به حداقل برسانیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور تاکید کرد: در قالب این همایش پیشنهاداتی با حمایت وزیر کشور، جمع بندی و برای رئیس جمهور ارسال می شود تا در عرصه اختیارات، استانها با شرایط موثرتری اداره شوند. البته پیش از این دستوراتی را رئیس جمهور برای حوزه عمرانی و اقتصادی ابلاغ کرده بودند که این موارد در این همایش مجددا مطرح و استانداران کشور مکلف خواهند شد تا تحقق این دستورات را در قالب جمع بندی این همایش، مجدانه پیگیری و گزارش اقدامات را به وزارت کشور ارسال کنند تا نقاط قوت و ضعف شناسایی شود.

ناصریان به انتخابات پیش رو اشاره کرد و گفت:استانها در حال آماده شدن برای انتخابات هستند و امیدواریم بتوانیم انتخاباتی باشکوه و قانون مند را با مشارکت حداکثری مردم برگزار کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش‌بینی تردد سه میلیون و ۷۰۰ هزار زائر از مرز‌های زمینی در ایام اربعین
تاکید بر رعایت الزامات زیست‌محیطی در آبگیری سد ژاوه
برنامه خاموشی برق در یزد کاملاً فنی و بر اساس ضوابط تدوین شده است
محرومیت یک ساله داور وی‌ای آر فینال جام حذفی فوتبال کشور
زائرسرای امام رضا (ع) در ریمدان ساخته می‌شود
 برپایی ۱۰ غرفه صنایع‌دستی در اسلام آباد غرب
پیش بینی برداشت ۱۵۰ تن فلفل در اصلاندوز
بازدید هنرمندان از ساختمان شیشه‌ای خبر
برداشت زغال اخته از باغات خداآفرین
دستگیری کلاهبردار حرفه ای در مریوان
آلودگی هوا در خرمشهر
ترکیب تیم‌ملی تنیس روی میز مردان ایران مشخص شد
قطع برق بیش از ۱۰۰ اداره پرمصرف در کلانشهر تهران
جوان مرگ مغزی به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید
مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها تهدیدی برای سلامت عمومی
اقدامات صندوق نوآوری برای رفع تنگنا‌های مالی دانش‌بنیان‌ها
لزوم صرفه جویی در مصرف برق در روز‌های گرم تابستان
خرمدره میزبان مسابقات تکواندو خردسالان در استان زنجان
استراحت دو هفته‌ای پیاتزا به ملی‌پوشان والیبال
کلید سوالات آزمون سراسری فعال شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
رئیس جمهور واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی نیروگاه نکا را افتتاح کرد
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)