• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۶۳۸۶۱
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۳
ایلام » سیاسی

ناتوانی امریکا مقابل ایران اسلامی

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: آمریکا و متحدانش به خوبی می‌دانند که توان مقابله رزمی با ایران اسلامی را ندارند.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز ایلام؛ سیدحسین نقوی حسینی امروز درجمع راهپیمایان ۱۳ آبان در شهر ایلام آمریکا به ناتوانی خود در حمله نظامی به ایران اشراف دارداظهار داشت: آمریکا به جای گزینه نظامی از راه‌های مخرب دیگری، چون نفوذ، تلاش برای ایجاد تفرقه در بین قومیت‌های ایرانی، جاسوسی، تحریم و فشار اقتصادی و انزوای سیاسی سعی در آسیب رسانی به انقلاب اسلامی دارد.
وی با بیان اینکه آمریکا و متحدانش با همه توان خود به مقابله با جمهوری اسلامی برخواسته اند، افزود: ملت ایران در برابر هرگونه زورگویی دنیای استکبار ایستادگی می‌کنند و هیچگاه تحت فشار‌های ظالمانه دشمنان تسلیم و مرعوب نخواهیم شد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: تمام هدف آمریکا ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی است، در زمان اوباما با طرح دیپلماسی برجام تا حدود زیادی موفق به تحقق خواسته‌های شوم خود شد و با خروج از برجام و تعهدات یک طرفه ایران نسبت به برجام و عدم پایندی و بدقولی طرف اروپایی به این معاهده بین المللی روی واقعی خود به ایران اسلامی را نشان داد.
نقوی حسینی اضافه کرد: بعد از محرز شدن بدعهدی غربی‌ها برای مسئولان، جمهوری اسلامی نیز شروع به کاهش تدریجی تعهدات خود در قبال برجام کرد و گام‌های اول تا سوم کاهش تعهدات را اجرایی کرده و گام چهارم نیز به زودی آغاز می‌شود.
وی تاکید کرد: تنها راه برون رفت ایران اسلامی از مشکلات و توطئه‌های دشمنان حرکت گام به گام مردم و مسئولان در چارچوب منویات رهبر معظم انقلاب است و اعتماد به رهنمون‌های ایشان و عدم تفسیر به رای خود از مطالب معظم له موجب سرافرازی بیش از پیش نظام در سطح ملی و بین المللی می‌شود.
نقوی حسینی گفت: تمام تلاش آمریکا نفوذ در بین مسئولان نظام و جذب افراد مهم و اطرافیان آنهاست تا این اشخاص به سمت و سوی آمریکا و اسراییل گرایش یابند و از منافع آن‌ها دفاع کنند.
وی افزود: همانگونه که در سیاست خارجی با آمریکا مبارزه می‌کنیم باید با عوامل داخلی حامی آمریکا و اسراییل نیز مبارزه همه جانبه داشته و مانع نفوذ آمریکا در بین مسئولان شویم.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به موضوع مبارزه با مفاسد اقتصادی اشاره کرد و اظهار داشت: رئیس جدید قوه قضاییه مبارزه همه جانبه‌ای را با عوامل فساد که مدیریت آن را آمریکا برعهده دارد، آغاز کرده و بارغه‌های امید را در بین مردم روشن کرده است.
نقوی حسینی با بیان اینکه آمریکا در زمان شاهنشاهی عزت و اعتماد به نفس ایرانی را پایمال کرد، گفت:، اما بعد از پیروزی انقلاب و با استفاده از تجارب جنگ تحمیلی، ایران اسلامی در زمینه دفاعی و نظامی به جایگاه رفیعی در جهان دست یافته و این اقتدار موشکی خود را در جنگ‌های سوریه و عراق به رخ جهانیان کشید و هیچ کشوری و ابرقدرتی جرات دست درازی به حریم ایران اسلامی را ندارد.
 
 
 
 
دریافت فیلم
 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدرنشینی نفت آبادان درمسابقات فوتبال دسته اول
برداشت ۱۰۷۴ تن میوه به در آذربایجان شرقی
اهواز میزبان صدرنشین لیگ برتر فوتبال .
اعلام برنامه‌های بزرگداشت ۱۳ آبان در چهارمحال و بختیاری
مهم‌ترین اخبار ورزشی ۸ آبان
افزایش تردد کامیون از مرز نوردوز
۱۵ هزار میلیارد ریال از طلب گندم کاران کردستانی پرداخت شد
تاکید مشاور وزیر علوم بر اتصال علم دانشگاه ها به جامعه
پیش بینی افزایش دمای هوا در سمنان
اجرای سند جامع پدافند غیرعامل در دستور کار است
مشاهده نشدن آنفلوانزای پرندگان در لرستان
برگزاری کنگره سرداران و ۷۶۱ شهید شهرضا
شناسایی اشیاء در تصاویر ویدیویی هوایی با کمک هوش مصنوعی
تاج گردون: تطبیق لایحه بودجه با برنامه هفتم، دغدغه اصلی مجلس
نائب قهرمانی فرنگی کار خوزستان در مسابقات کشتی جهان
شناسایی انبار دپوی کالا‌های قاچاق میلیاردی در انزلی
برگزاری نشست تصویرسازی کتاب‌های «پهلوان باشی»
انار خوش‌آوازه چترود کرمان در راه بازار
زمان طلایی شکایت از مجرمان مجازی را دست ندهید
سرمایه گذاری ۵۰ هزار میلیارد ریالی در منطقه گردشگری گوردیم کنارک
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رودری برنده توپ طلا ۲۰۲۴ شد
ایران در سید دوم قرار گرفت
برگزاری آیین معارفه رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد
اعتراض اعضای شورای امنیت به همسویی آمریکا با رژیم صهیونیستی
وداع با پیکر دو شهید حادثه تروریستی تفتان در دولت آباد و خمینی شهر
هلاکت فرمانده لشکر ۵۲ ارتش صهیونیستی
شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان شد
محکومیت جهانی رژیم صهیونی در پی ممنوعیت فعالیت آنروا
حمله یمنی ها به سه کشتی به مقصد فلسطین اشغالی
هلاکت ۹۰ نظامی اسرائیلی از آغاز حمله به لبنان
آتش گرفتن چند صندوق اخذ رای در آمریکا
مروری بر جنایت‌های جمشید شارمهد
تظاهرات مخالفان نتانیاهو مقابل کنست رژیم صهیونی
واکنش عراقچی به اظهارات بورل؛ اروپا نماد ریاکاری است
ابلاغ قانون متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به رئیس‌جمهور
کاهش شهریه دانشگاه آزاد برای دانشجویان پزشکی به شرط تعهد خدمت  (۲۴ نظر)
آرامش کامل در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
عملیات استشهادی در نزدیکی مقر موساد در شمال تل‌آویو  (۱ نظر)
هوشمندسازی ۳۰ تقاطع شیراز  (۱ نظر)
تیم تروریستی عامل جنایت در گوهر کوه تفتان منهدم شد  (۱ نظر)
شهادت ۱۰ مامور انتظامی در حمله تروریستی شهرستان تفتان  (۱ نظر)
جیش‌العدل مسئولیت حمله تروریستی به شهرستان تفتان را بر عهده گرفت  (۱ نظر)
لاپید: تاکنون ۱۲ هزار اسرائیلی کشته و زخمی شده اند  (۱ نظر)
جمشید شارمهد به سزای اعمالش رسید  (۱ نظر)
بهبود معیشت و ثبات بازار، از اصول مهم دولت چهاردهم  (۱ نظر)
سوئیس تجاوزگری رژیم صهیونیستی را محکوم کرد  (۱ نظر)
دادستان کل کشور خواستار دستگیری عوامل جنایت گوهرکوه شد  (۱ نظر)
اسرائیل با حمله راه به جایی نخواهد برد  (۱ نظر)
کمیسیون امنیت ملی حادثه تروریستی گوهرکوه تفتان را با فوریت بررسی می کند  (۱ نظر)
سخنگوی دولت شهادت جان‌برکفان فراجا را تسلیت گفت  (۱ نظر)