افزایش نظارت و بازرسیهای بهداشتی حوزۀ دامپزشکی
با فرارسیدن ایام نوروز، فعالیتهای تیمهای ثابت و سیار دامپزشکی افزایش خواهند داشت.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، معاون سلامت ادارهکل دامپزشکی استان گفت: برای اجرای این طرح، ۴۰ نفر روز در قالب ۲۰ تیم ثابت و ۵۴۰ نفر روز با ۱۸۰ تیم سیار در خصوص نظارت و بازرسیهای بهداشتی در این ایام به ارائۀ خدمت میپردازند.
آقای صالحی گفت: طرح افزایش نظارتهای بهداشتی بر انواع فرآوردههای خام دامی همزمان با سراسر کشور، از ۲۵ اسفند آغاز و تا ۱۷ فروردین سال آینده ادامه مییابد.
معاون سلامت ادارهکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: هماهنگیهای لازم برای انجام بازدیدهای مشترک تیمهای سیار دستگاهها و ارگانهای همکار در این طرح صورت گرفته است.
صالحی افزود: شهروندان برای تهیۀ انواع گوشت قرمز و آلایشهای خوراکی دامی، صرفاً از واحدهای صنفی مجاز و دارای پروانه کسب معتبر و حائز شرایط بهداشتی، اقدام کنند.
وی یادآور شد: از تهیۀ انواع گوشت، به ویژه گوشت دام سبک از مراکز غیرمجاز خودداری کنند.
شهروندان، برای اطمینان از امنیت و بهداشت فرآوردههای خام دامی مورد نیاز، اقلام مورد نیاز خود را به صورت بستهبندی شده، تهیه و از تهیۀ این فرآوردهها به صورت فلّه جداً خودداری کنند.