• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۶۶۸۹۳
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۲
بین الملل » آفریقا
وزیر اطلاع رسانی سودان

برخی طرف ها از تحولات سودان زیان دیده اند

فیصل محمد صالح بااشاره به اینکه دست داشتن طرف‌های خارجی را در سوء قصد به جان نخست وزیر این کشور بعید نمی‌داند، گفت طرف‌های منطقه‌ای و بین المللی از تحولات سودان زیان دیده اند.

    به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از  شبکه تلویزیونی الجزیره، وزیر اطلاع رسانی سودان با اشاره به اینکه دست داشتن طرف‌های خارجی را در سوء قصد به جان نخست وزیر این کشور بعید نمی‌داند، اعلام کرد برخی از طرف‌های منطقه‌ای و بین المللی از تحولات سودان زیان دیده اند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

فیصل محمد صالح در گفتگو با شبکه الجزیره مباشر گفت: «هیچ کس ادعا نمی‌کند که ما در حال ارائه نمونه‌ای ایده آل و آرمانی از مدیریت کشور هستیم، بلکه ما نمونه‌ای ایده آل در شیوه انقلاب کردن ارائه کردیم. در اثر این انقلاب، برخی طرف‌های داخلی و خارجی زیان دیدند. ما اکنون در تلاش هستیم تا مرحله انتقالی را به سلامت پشت سر بگذاریم که در این مسیر با سختی‌های فراوانی روبرو هستیم. البته موفقیت‌هایی نیز داشتیم و برخی اوقات شکست می‌خوریم، اما راه خود را ادامه می‌دهیم، در حالی که برخی نمی‌خواهند این راه ادامه یابد».
 
بازداشت دو تبعه خارجی به اتهام مشارکت در ترور نافرجام نخست وزیر
منبعی امنیتی در سودان خبر داد دو تبعه خارجی به علت مظنون بودن به مشارکت در ترور نافرجام عبدالله حمدوک، نخست وزیر این کشور بازداشت شدند.
به گزارش شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، در پی ترور نافرجام نخست وزیر، شورای امنیت و دفاع سودان تصمیم گرفت به صورت فوری در قوانین مبارزه با تروریسم در کشور بازنگری کند و خواستار حمایت هم پیمانان در پیگرد عوامل ترور شود.
این شورا با محکوم کردن تلاش برای ترور عبدالله حمدوک، تاکید کرد، این اتفاق به جایگاه منطقه‌ای و بین المللی کشور ضربه می‌زند.
حمدوک نیز در واکنش به تلاش نافرجام برای ترورش، ضمن اعلام سلامتی کامل خود در توئیتی نوشت اینگونه تلاش‌ها موجب نمی‌شود روند تغییر در کشور متوقف شود.
هم زمان ائتلاف آزادی و تغییر در سودان خواستار تظاهرات مردمی در میدان الحریه خرطوم شد.
حادثه زمانی اتفاق افتاد که عبدالله حمدوک در مسیر محل کار یعنی دفتر نخست وزیری بود که خودرویی بمب گذاری شده در مسیر کاروان حامل نخست وزیر منفجر و بلافاصله شلیک انبوهی از گلوله‌ها آغاز شد,، اما پلیس به سرعت محل حادثه را به محاصره خود در آورد و در آماده باش کامل قرار گرفت.
فیصل محمد صالح، وزیر اطلاع رسانی سودان از آغاز تحقیقات برای شناسایی عوامل ترور خبر داد و گفت می‌دانیم برخی، انقلاب مردم سودان و دستاورد‌های مبارزاتی مردم را هدف قرار داده اند، اما تاکید می‌کنیم اراده انقلابی مردم همچنان باقی است و این راه ادامه خواهد داشت.
جمال الدین علی تحلیلگر سودانی درباره این حادثه گفت این اقدام، بر روند سیاسی کشور اثر گذار است، می‌تواند روند سیاسی کشور را در دوارن انتقالی قدرت با پیچیدگی‌هایی روبرو کند، حال آنکه دوران انتقالی قدرت به دلیل مشکلات اقتصادی، امنیتی و سیاسی خود بخود با پیچیدگی‌هایی روبروست.
گروه‌های سیاسی و مسلح در سودان با محکوم کردن این حادثه، آن را تحولی خطرناک در عرصه سیاسی کشور دانستند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
نخست وزیر: تلاش برای ترور، ما را از مسیرمان برای ایجاد تغییر در کشور باز نمی‌دارد
عبدالله حمدوک تاکید کرد: سوء قصد به جان وی، مسیر تغییر در کشور را متوقف نخواهد کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، عبدالله حمدوک در اولین اظهارنظر خود درباره سوء قصد به جان خود تاکید کرد اقدام برای ترور وی، باعث نخواهد شد روند تغییر و اصلاحات در این کشور متوقف شود.
این در حالی است که شورای امنیت و دفاع سودان، تلاش برای ترور عبدالله حمدوک را محکوم و تاکید کرد از دوستان کمک خواهد گرفت تا عاملان سوء قصد به جان نخست وزیر را شناسایی و محاکمه کند.
از طرف دیگر، فیصل محمد صالح وزیر اطلاع رسانی سودان گفت با همه اقدامات تروریستی و خرابکارانه با قاطعیت برخورد خواهد شد. همچنین تدابیر لازم برای اجرای خواسته‌های انقلاب و از بین بردن ارکان رژیم سابق ادامه خواهد یافت.
گفتنی است نخست وزیر سودان از سوء قصد به جان خود در اثر انفجار خودرویی بمبگذاری شده در منطقه کوبر در شمال شرق خرطوم جان سالم به در برده بود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایمن‌سازی نقاط پرتگاهی محور کاج–جونقان
ضرورت واگذاری اختیارات ویژه به استان‌های مرزی برای واردات نهاده های دامی
آغاز طراحی نقاشی دیواری بلند در مسیر ساحلی غربی اهواز
پیش‌بینی کاهش ۳۰ درصدی بارش پاییزی در کردستان
واژگونی و حریق سواری پژو حامل سوخت قاچاق در محور گناباد - قائن
دوری و دوستی قرص آهن و کلسیم
آزادراه تهران-کرج امشب مسدود می‌شود
گرامی داشت یاد و خاطره ۱۶۷ شهید شهرستان باروق
انتشار کتاب ریحانه سادات به خط بریل
برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در ۵۶۰۰ مدرسه
افزایش تعرفه خدمات دامپزشکی
امکان استعلام اصالت کالای استاندارد از طریق سامانه پیامکی
کشف بیش از ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در شهرستان بجستان
برد آبی پوشان گرمسار مقابل تیم شاهین آمل 
امدادرسانی به مصدومان واژگونی خودروی سواری پراید
معرفی فرمانده جدید مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم رشت
هنرنمایی دانش آموزان مدرسه روستای یزدکان خوی درجشنواره غذا‌های سنتی
هفدهمین جشنواره «نخستین واژه آب» در استان اردبیل آغاز شد
راه یابی فیلم «تولد» از مشهد به جشنواره بین المللی نیویورک
انگلیس پشت پرده اجلاس منامه بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)