• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۳۱۱۲
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۱
اقتصادی
اسلامی در جمع مدیران راه آهن

افزایش ۱۲۰۰ کیلومتری راه آهن در سال ۹۹

وزیر راه و شهرسازی: طبق برنامه و زمان بندی در سال ۹۹ طول حمل و نقل ریلی را هزار و ۲۰۰ کیلومتر افزایش خواهیم داد.

افزایش ۱۲۰۰ کیلومتری راه آهن در سال ۹۹به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محمد اسلامی در جمع مدیران ارشد راه آهن کشور در ارتباط زنده با شبکه خبر گفت: امسال باید طرح‌های خط دوم مثل بافق به اصفهان و کرج به قزوین را که مجموعاً​ ۸۰۰ کیلومتر خطوط ریلی می‌شود، انجام بدهیم تا این شهر‌ها در مدار قرار بگیرند.
وی گفت: با افزایش خطوط ریلی ضریب مصرف انرژی پائین می‌رود و اعتماد در بهره برداری افزایش می‌یابد.
وزیر راه و شهرسازی افزود:​ باید حداکثر تلاش خود بکنیم و اتصالاتی را به وجود بیاوریم تا بار تجاری کشور بر روی ریل قرار گیرد و راه آهن را تجاری کنیم.
آقای اسلامی گفت: باید در راه آهن زودتر به مقصد برسیم و راندمان را بالا ببریم و این کار با ایجاد خطوط دوم محقق می‌شود.
وی در خصوص خطوط دوم هم افزود: طرح راه آهن میانه به بستان آباد یکی از خطوط دومی بود که سال گذشته ازجانب رئیس جمهور افتتاح شد و امسال هم بستان آباد به تبریز افتتاح خواهد شد و طول سفر و زمان سفر از تهران به تبریز ۵ و نیم ساعت کاهش خواهد یافت.
وزیر راه و شهرسازی توصیه‌ای هم به مدیران ارشد راه آهن کرد و گفت: از فرصت به دست آمده در این ایام که کرونا به وجود آورده استفاده کنید و واگن‌ها را زیبا سازی کنید، خطوط را ایمن‌تر کنید تا مسافر در آینده با سوار شدن به قطار گذشته راه آهن کشور را فراموش کند و حس مطلوبی داشته باشد.
آقای اسلامی افزود: امسال در سال جهش تولید اهتمام ویژه شخص رئیس جمهور بر این است که سهم ریل را افزایش بدهیم و بتوانیم رشد ۲۵ درصدی را شاهد باشیم.
وی گفت: امسال امیدواریم که خط بافق به تربت حیدریه را به پایان برسانیم تا بار ترافیکی و شلوغی این قسمت را کم کنیم.
وزیر راه و شهرسازی افزود: شرکت مپنا یکی از شرکت‌های بزرگ داخلی است که کمک بزرگی به صنعت واگن سازی کرده و در سال ۹۸، ۷۷۸ واگن را به راه آهن تحویل داد و هدف ما به سمت تحویل دو هزار واگن است که در سال ۹۹ ملحق شود به راه آهن و سال ۱۴۰۰ حداکثر توسعه یافتگی را در راه آهن شاهد خواهیم بود.

۵۶ دستگاه لوکوموتیو و واگن به شبکه ریلی پیوست
۵۶ دستگاه لوکوموتیو، واگن باری و مسافری ساخت داخل و دو لوکوموتیو بازسازی شده به شبکه ریلی کشور ملحق شد.
۵۶ دستگاه انواع ناوگان ریلی شامل ۵۴ لوکوموتیو، واگن باری و مسافری ساخت داخل و دو لوکوموتیو بازسازی شده پیش از ظهر امروز با حضور وزیر راه و شهرسازی به شبکه ریلی کشور ملحق شد.
 برای تولید این تعداد ناوگان ریلی که در شرکت‌های داخلی ساخته شده، ۶ شرکت حمل و نقل ریلی بیش از ۱۲۵ میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده اند.
۱۰۰ درصد این ناوگان ریلی در فروردین ماه امسال در شرکت‌های داخلی تولید شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، ۱۴۳ درصد افزایش نشان می‌دهد.
در فروردین ماه امسال در مجموع ۵۰ دستگاه واگن باری، ۲ دستگاه واگن مسافری، ۲ دستگاه لوکوموتیو در ۴ شرکت داخلی تولید شد و ۲ دستگاه لوکوموتیو نیز، پس از بازسازی کامل وارد شبکه ریلی کشور شدند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حمله به مخازن سوخت ناوگان پنجم دریایی آمریکا در بحرین
حمله به مرکز اصلی پشتیبانی آمریکا در کویت
ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه‌ آمریکا در اردن
حمله بالگردهای صهیونیستی به مرکز غزه
منبع کاخ سفید: ترامپ برنامه‌ای برای دیدار نتانیاهو ندارد
شعار‌ «گم شو، گم شو» علیه نتانیاهو در کنست
ایران: آمریکا متجاوز است، نه قربانی
تشدید سرکوب علمای شیعه در بحرین
بلغارستان در ائتلاف حامیان اوکراین مشارکت نمی‌کند
اکونومیست: ترامپ راهکاری برای بازگشایی تنگه هرمز ندارد
دموکرات‌ها بررسی لایحه نظامی ترامپ را متوقف کردند
غریب‌آبادی: آمریکا، تفاهم اسلام‌آباد را متلاشی کرد
پایگاه های آمریکا در منطقه آماج هدف حملات پهپادی ارتش
فرماندار سیریک: محموله لنج ها حداکثر ظرف ۱۲ روز تخلیه شود
عزم ایرانیان، برای مجازات عاملان مصمم‌تر شد
سقوط پل هوایی در سراوان رشت بر اثر باز شدن اتاق یک تریلی کمپرسی
تخریب زیرساخت‌های جنوب لبنان از سوی صهیونیست‌ها
واکنش غریب‌آبادی به تهدید آمریکا علیه دیوان کیفری
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ تیر ۱۴۰۵
رشد سه برابری سرمایه گذاری در بخش کشاورزی خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
موافقت مشروط عربستان با پیوستن به توافق سازش
انتقاد وزیر امور خارجه عمان از رویکرد‌های امنیتی در قبال ایران
اطلاعیه خاموشی‌های موقت برق در استان کهگیلویه و بویراحمد
رفع اختلالات تعدادی از بانک‌های کشور
آزادسازی ۱۵ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی تغییرکاربری یافته در مشهد
دروغ نگو و جنگ را تمام کن!
اختلاف ۲۰ درجه‌ای دمای هوا در شمال و جنوب فارس
پرداخت مطالبات گندمکاران شتاب می‌گیرد
پایگاه‌های آمریکا و شناور‌های متخاصم؛ هدف حمله‌های ارتش
جهش ۱۰ درصدی بهای نفت در یک روز
پیش افتادن رقیب نتانیاهو در نظرسنجی‌ها
جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم، ایران را به مردم روسیه معرفی‌کرد
جدول قطعی برق ۲۴ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری
ستاره خلیج فارس آماده تولید بنزین یورو ۵ است
وقوع زمین لرزه در سفیدسنگ فریمان
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۴ نظر)
موافقت مشروط عربستان با پیوستن به توافق سازش  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
انتقاد وزیر امور خارجه عمان از رویکرد‌های امنیتی در قبال ایران  (۲ نظر)
نشست علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد  (۲ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان  (۱ نظر)
اطلاع از جدول خاموشی‌ها در گیلان با مراجعه به نرم افزار «برق من» و یا درگاه رسمی توزیع برق استان  (۱ نظر)
قیمت‌های جدید نان در البرز اعلام شد  (۱ نظر)
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!  (۱ نظر)
جدول قطعی برق ۲۲ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
رفع اختلالات تعدادی از بانک‌های کشور  (۱ نظر)
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند  (۱ نظر)
ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ آغاز شد  (۱ نظر)
قالیباف: دوران توافقات یک‌طرفه به پایان رسیده است  (۱ نظر)