• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۳۷۹۲
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۱
فارس » علمی و فرهنگی
بازگشایی دانشگاه ها؛

دانشگاه‌ها از امروز میزبان دانشجویان هستند

دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی پس از حدود سه ماه و نیم تعطیلی، از امروز با رعایت شیوه نامه‌های ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا به روی دانشجویان بازگشایی می‌شوند.

دانشگاه‌ها از امروز میزبان دانشجویان هستندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، به گفته مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، براساس شیوه نامه های بهداشتی، حضور دانشجویان در دانشگاه و خوابگاه ها به صورت حداقلی است و دانشگاه‌ها باید بازه زمانی امتحانات را به گونه‌ای تنظیم کنند که حضور دانشجویان منجر به تراکم جمعیت نشود.
باید حضور دانشجویان در ایام امتحانات در دانشگاه‌ها توزیع شده باشد و دانشگاه‌ها می‌توانند در صورت وجود شرایط مناسب و امکانات لازم با هماهنگی با دیگر دانشگاه‌ها، برای حضور دانشجویان در دانشگاه‌های محل زندگی دانشجو برنامه ریزی کنند.
بنا بر این گزارش، براساس بخشنامه وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری، پیش بینی‌ها برای حضور دانشجویان در دانشگاه در صورتی است که دانشگاه و استاد، تشخیص دهند که برگزاری کلاس حضوری برای تکمیل آموزش‌ها و برگزاری آزمون حضوری ضرورت دارد و نیاز به حضور فیزیکی دانشجو در دانشگاه است.
اگر دانشگاه و استاد تشخیص دهند که ضرورتی به برگزاری کلاس یا آزمون حضوری نیست، حضور همه دانشجویان در دانشگاه از ۱۷ خرداد ماه الزامی نیست.
معاون آموزشی وزیر علوم،تحقیقات و فناوری نیز از تداوم آموزش‌های مجازی در دانشگاهها خبر داد و گفت: درباره دروس عملی ترم‌های اول، تابستان تصمیم‌گیری می‌شود.
عمده امتحانات مجازی برگزار می شود
علی خاکی صدیق با بیان اینکه عمده آزمون‌ها مجازی برگزار می‌شود، افزود: زمان پایان ترم جاری، پایان تیرماه و برگزاری امتحانات نیز تا ۱۵ مرداد خواهد بود و امکان حذف دروس و یا ترم تحصیلی فراهم است.
معاون آموزشی وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری گفت: کلاس های عملی دانشجویان در تابستان به صورت فشرده برگزار می شود و استان هایی که شرایط برگزاری کلاس در تابستان را ندارند این کلاس ها در ترم آینده برگزار می شود.
خاکی صدیق درباره حضور دانشجویان در دانشگاه‌ها در مهر ۹۹ هم گفت: امیدواریم در مهرماه آموزش حضوری دانشگاه‌ها داشته باشیم، ولی تمام این موارد مشروط به شرایط مهرماه و تصمیم ومصوبه ستاد مدیریت ملی کرونا است.
وی افزود: اگر این ستاد تشخیص دهد که کلاس‌ها به صورت حضوری برگزار شود و هیچ گونه خطری دانشجویان را تهدید نمی‌کند اولویت ما به حضور دانشجویان در کلاس‌ها است.
خاکی صدیق در پاسخ به سوالی درباره نحوه برگزاری کلاس‌های عملی دانشجویان تاکید کرد: کلاس‌های عملی دانشجویان در تابستان به صورت فشرده برگزار می‌شود و استان‌هایی که شرایط آب و هوایی آن‌ها اجازه برگزاری کلاس‌ها در تابستان را نمی‌دهد، کلاس‌ها در ترم آینده برگزار می‌شود.
امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی از ۲۴ خرداد
مسئول ستاد مرکزی آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی نیز با اشاره به تعیین زمان امتحانات این دانشگاه از ۲۴ خرداد تا ۲۰ تیر گفت: زمان برگزاری امتحانات از دو هفته به ۴ هفته افزایش یافته است.
آقای جواد علمایی افزود: زمان برگزاری امتحانات دو برابر شده و از دو هفته به ۴ هفته افزایش یافته است تا بتوانیم تمام شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت کنیم؛ کلیات این زمان بندی و جزئیات نحوه امتحانات امروز به همه واحد‌های دانشگاه ازاد ابلاغ می‌شود.
وی گفت: بنا داریم امتحانات مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد این دانشگاه را در کل کشور با توجه به وضعیتی که طراحی کرده ایم، حضوری برگزاری کنیم، اما با این حال امکان برگزاری امتحانات به صورت برخط نیز داریم.
مسئول ستاد مرکزی آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: برگزاری امتحانات در مقطع دکتری مانند سابق، برعهده استاد است که می‌تواند تلفیقی از روش‌های کتبی، شفاهی و طرح‌ها و مقاله‌های کار شده کلاسی را امتحان بگیرد.
علمایی گفت: امتحانات دروس عمومی و معارف این دانشگاه در کل کشور به صورت مجازی برگزار می‌شود.
وی درخصوص دروس عملی دانشجویان نیز افزود: با توجه به اینکه در این ترم مجازی، امکان تدریس دروس عملی وجود نداشت قرار است بعد از امتحانات ترم و در تابستان استادان در دانشگاه حضور یابند تا دروس عملی را به صورت فشرده طی یک ماه آموزش بدهند و امتحانات را مثل همیشه برگزار کنند.
علمایی در خصوص دروسی که هم واحد عملی و نظری دارند نیز افزود: دروس نظری که امتحاناتش در پایان همین ترم برگزار و نمره واحد‌های عملی این دروس نیز که در تابستان اخذ می‌شود با هم جمع و در نیم سال دوم ثبت می‌شود.
مسئول ستاد مرکزی آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: ما در این دوره از امتحانات ترتیبی اتخاذ کرده ایم تا دانشجویان بتواند در واحد نزدیک به سکونت خودشان امتحان بدهند و با ثبت نام در سامانه‌ای که ایجاد کرده ایم بتوانند اعلام کنند که متقاضی ارائه امتحان در واحد دانشگاه شهر خودشان هستند بنابراین دانشگاه آزاد اسلامی موظف است با ارسال سوالات مربوط به آن دانشگاه از آن دانشجو امتحان بگیرد.
دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی همزمان با موج نخست شیوع ویروس کووید ۱۹ از هفته اول اسفند تعطیل شد.
با تعطیلی دانشگاه ها، اما مراکز آموزش عالی تلاش کردند با بهره گیری از زیرساخت‌های فضای مجازی، کلاس‌های آموزشی را به صورت غیرحضوری برگزار کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه هفدهمین آزمون «ترنم وحی» در کاشمر برگزار می‌شود
مردودی در معاینه فنی مشکل آلایندگی هوا
یادواره شهدای نیروی انتظامی سلسله لرستان
پذیرایی از عزاداران فاطمی با غذای اصیل در آران و بیدگل
طرح جامع مرزهای کرمانشاه در مدت کوتاهی تدوین شود
برنامه های متنوع رادیو برای شنوندگان
برگزاری اردوی جهادی در روستای چاه زول سنگان خواف
برگزاری محفل شعر فاطمی در فردیس
نهاوند رتبه نخست کشت مارچوبه در استان همدان
توقیف وانت نیسان حامل آرد قاچاق در دشت آزادگان
برگزاری سوگنامه هنری بانوی آب و آفتاب در کیش
تجلیل از فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شاهین دژ
اعلام زمان مراسم تشییع پیکر زنده‌یاد هادی مرزبان
دعوت مسئولان استان یزد برای حضورمردم در مراسم تشییع شهدای گمنام
آخرین اقدامات برای مهار آتش در جنگل الیت
افتتاح مرکز درمانی در شهربابک
برگزاری همایش جهاد تبیین در آباده
اشک و آغوش؛ استقبال مردم شهر‌های مختلف گلستان از شهدای گمنام
تصویب ۵۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرحهای توسعه ای شهرستان اشنویه
پایان بازی های همبستگی اسلامی با مقام سومی کاروان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
عملیات اطفاء حریق در جنگل‌های الیت
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)