• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۰۷۰۸
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۵
ورزشی » ساير حوزه ها
بعد از گذشت بیش از یک‌سال

فدراسیون ورزش‌های همگانی رئیس‌دار می‌شود

معاون وزیر ورزش و جوانان از برگزاری مجمع انتخابات فدراسیون ورزش های همگانی در تیر خبر داد.

فدراسیون ورزش‌های همگانی رئیس‌دار می‌شودآقای عبدالحمید احمدی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ در پاسخ به اینکه بیش از یک سال است که فدراسیون ورزش‌های همگانی با سرپرست اداره می‌شود و چه زمانی انتخابات این فدراسیون برگزار می‌شود، گفت: امیدواریم با هماهنگی و برنامه ریزی ها، مجمع انتخابات فدراسیون ورزش‌های همگانی تیر برگزار شود تا این فدراسیون هم تعیین تکلیف شده و با قدرت بتواند فعالیتش را ادامه دهد.
وی درباره شورای ورزش همگانی افزود: اولین جلسه شورای ورزش همگانی به ریاست وزیر ورزش و جوانان و با مشارکت ۲۰ دستگاه کشور، وزارتخانه‌های مختلف، سازمان‌های مرتبط با ورزش همگانی و فدراسیون‌هایی که با ورزش همگانی در ارتباط هستند، برگزار شد.

 مشارکت حداکثری مردم 
معاون وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه شورای ورزش همگانی یک شورای راهبردی برای تدوین و تصویب سیاست‌ها و اولویت‌های ورزش همگانی کشور است، گفت: هدف مورد نظر این شورا مشارکت حداکثری مردم در فعالیت‌ها و برنامه‌های ورزش همگانی است، امیدواریم این هدف محقق شود.
وی افزود: قرار است، جلسات شورای ورزش همگانی کشور هر ۲ ماه یک بار به صورت منظم برگزار ‌شود. اولویت‌ها و راهبرد‌های ورزش همگانی در جلسه اول شورا به تصویب رسید. برنامه‌های ورزش همگانی در سازمان بسیج مستضعفین و فدراسیون ورزش کارگری در سال ۹۹ که بالغ بر ۱۴ میلیون جمعیت تحت پوشش دارد، ارائه و تصویب شد.
احمدی گفت: برنامه‌های ورزش همگانی در آموزش و پرورش، دانشگاه ها، شهرداری و نیرو‌های مسلح هم در دستور کار شورای ورزش همگانی در جلسه آینده است.

 ترویج ورزش همگانی بین مردم 
وی ادامه داد: هدف از تشکیل جلسه شورای ورزش همگانی این است که بتوانیم هماهنگی، هم افزایی، تعامل و همکاری لازم بین همه بخش‌های مرتبط با ورزش همگانی را ایجاد کنیم و بتوانیم فرهنگ ورزش کردن در بین مردم را ترویج دهیم تا ورزش در سبک زندگی مردم نهادینه شود.
معاون فرهنگی و ورزش همگانی وزیر ورزش و جوانان گفت: می‌خواهیم مردم را فعال و توسعه زیرساخت‌ها را فراهم کنیم، برای همین نیاز است تا دستگاه‌های مرتبط را هماهنگ کنیم. این مسئولیت‌ها و ماموریت‌های مهم شورای ورزش همگانی است که امیدواریم امسال با قدرت دنبال شود.
وی در خصوص نظارت بر بودجه ورزش همگانی فدراسیون‌ها افزود: ابتدای امسال وزیر ورزش اولویت‌های ورزش همگانی را به فدراسیون‌ها ابلاغ کرد، انتظارات و خواسته‌های وزارت ورزش در بخش همگانی به طور شفاف مطرح شد.

 هدف گذاری ۱۵ میلیون نفری
احمدی گفت: فدراسیون‌ها با دفتر توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش تفاهم دارند، چون هدف اصلی فعالیت همگانی فدراسیون ها، افزایش جمعیت ورزشکاران تحت پوشش آن‌ها است. می‌خواهیم این جمعیت را به ۱۵ میلیون نفر برسانیم تا از این راه، پشتوانه سازی خوبی برای ورزش قهرمانی صورت گیرد.
وی افزود: دفتر توسعه ورزش همگانی وزارتخانه، هماهنگی، نظارت و ارزیابی لازم در برنامه‌های همگانی فدراسیون‌ها را برعهده دارد و امیدواریم این مشارکت پررنگ و موثر امسال بیش از سال گذشته باشد، چون امسال بازی‌های المپیک و پارالمپیک به سال آینده موکول شده است و فدراسیون‌ها فرصت بیشتری براط فعالیت در بخش همگانی دارند.
معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: یکی از مسئولیت‌های مهم در ورزش کشور، تحت پوشش قرار دادن مردم در فعالیت‌های ورزش است و فدراسیون‌ها باید بتوانند جمعیت علاقمند را حمایت کنند تا زمینه مشاکرت بیشتر شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کولاک سپاهان زنجان در انزلی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)