• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۲۷۰۷
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۶
اقتصادی
در نشست خبری مطرح شد

واگذاری ۹ هزار خودروی فروش فوق العاده تا امروز

قائم مقام مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو از فاکتور و واگذاری ۹ هزار دستگاه خودروی فروش فوق‌العاده به مشتریان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما آقای محسن ناقدی برادران در نشست خبری افزود: از ۱۵ هزار دستگاه خودروی طرح فروش فوق العاده به مناسبت عید سعید فطر تا امروز حدود ۹ هزار دستگاه خودرو فاکتور و تحویل مشتریان شده و امیدواریم بعد از تحویل خودرو‌های فروش فوق العاده بتوانیم فروش بعدی را انجام دهیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

قائم مقام مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در بازاریابی، فروش و خدمات پس از فروش با بیان اینکه خلق ارزش افزوده برای مشتریان هدف ما در ایران خودرو گفت: از ۲۵ آبان سال گذشته تاکنون هیچگونه تعهد معوق خودرویی نداشتیم و تاکنون همه فروش‌های فوق‌العاده خودرویی را قبل از زمان تعهد به مشتریان تحویل دادیم یعنی در حوزه فروش فوق العاده تاکنون به همه تعهدات خود عمل کردیم.

ثبت نام ۵۰۰ هزار نفر در طرح مشارکت در تولید ایران خودرو
قائم مقام ایران خودرو در بازاریابی، فروش و خدمات پس از فروش گفت: حدود ۵۰۰ هزار نفر تا صبح امروز در طرح مشارکت در تولید ایران خودرو ثبت نام کرده اند که این ثبت نام تا ساعت ۲۴ امشب ادامه دارد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آقای محسن ناقدی در جمع خبرنگاران افزود: پس از انجام فرآیند قرعه کشی که تا سه روز آینده انجام می‌شود ۵۰ هزار نفر در این طرح برنده خواهند شد.
وی همچنین در خصوص خودرو‌های باقی مانده در کف پارکینگ ایران خودرو، گفت: با توجه به شرایط حساسی که در زنجیره تامین وجود دارد برخی قطعات با تأخیر به خط تولید می‌رسد، اما ماندگاری این خودرو‌ها تحت کنترل است.
وی ادامه داد: بیشترین کسری قطعات مربوط به قطعات با فناوری بالا است که باید اجزای آن وارد کشور شود؛ در این باره باید مشکلات گمرکی و تخصیص ارز آن‌ها حل شود، هرچند تاکنون کمک‌های قابل توجهی برای تسهیل خروج قطعات از گمرک از سوی وزارت صنعت به انجام رسیده است.
قائم مقام ایران خودرو اضافه کرد: در شورای رقابت مقرر شده قیمت‌ها هر سه ماه یک بار مورد بازنگری قرار گیرد از این رو امیدواریم در چند روز آینده قیمت‌های جدید خودرو‌ها برای سه ماهه دوم سال اعلام شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

ناقدی گفت: برنامه فروش فوق العاده بعدی ایران خودرو بر اساس قیمت‌های جدید اعلامی خواهد بود.

رشد ۳۱ درصدی تولید در ایران خودرو
قائم مقام مدیرعامل ایران خودرو در بازاریابی، فروش و خدمات پس از فروش گفت: از ابتدای امسال تا امروز ۱۴۲ هزار دستگاه خودرو در این گروه تولید شده که در مقایسه با پارسال ۳۱ درصد رشد داشته است.

آقای محسن ناقدی در نشست خبری افزود: از این میزان تولید ۹۵ هزار دستگاه تحویل مشتریان شده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۲۱ درصد رشد داشته است.
وی اضافه کرد: مجموع تعهدات معوق این خودروساز از شهریور پارسال که ۲۰۰ هزار عدد دستگاه خودرو بود امروز به ۵۰ هزار دستگاه کاهش یافته است.
وی ادامه داد: مشتریان بخش قابل توجهی از خودرو‌های مونتاژی تولیدی یعنی دانگ فنگ، سوزوکی و تندر ۹۰ که به دلیل تحریم‌ها تولید نمی‌شود تعیین تکلیف شدند و برای بقیه مشتریان به دنبال برنامه‌های فروش جایگزین هستیم.
قائم مقام ایران خودرو در امور بازاریابی، فروش و خدمات پس از فروش گفت: با توجه به تعداد زیاد رقبای خودروی k ۱۳۲ از نظر ابعادی و قوای محرکه، در تلاش هستیم تا با کمترین هزینه این طرح را به سرانجام رسانده و قیمت رقابتی برای آن ارائه کنیم.
آقای ناقدی اضافه کرد: تولید این خودرو با فناوری‌های روز و طراحی‌های جدید انجام می‌شود که هزینه‌های بالایی داشته است.
وی گفت: اجرای کامل استاندارد‌های ۸۵ گانه مدنظر سازمان ملی استاندارد دیگر نکته‌ای است که در طراحی و تولید این خودرو در دستور کار قرار گرفته است که هزینه‌های خاص خود را دارد.
وی افزود: با این حال مهندسی قیمت در این خودرو نیز لحاظ خواهد شد و با قیمت رقابتی به دست مشتریان خواهد رسید.
ناقدی ادامه داد: مشارکت بیش از ۶۰ هزار نفر در برنامه پیش ثبت‌نام این خودرو نشان داد مردم از قیمت‌گذاری آن ناراضی نیستند.
وی اضافه کرد: قیمت‌های ارائه شده در برنامه پیش فروش اخیر ایران خودرو، علی الحساب بوده و قیمت نهایی در زمان تحویل توسط دستگاه‌های متولی تعیین خواهد شد و ایران خودرو موظف است بر اساس آن قیمت‌ها تحویل دهد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)