• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۴۵۳۰
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی
امیر دریادار سیاری در جمع خبرنگاران

فعالیت بیش از ۱۲ هزار ارتشی در مبارزه با کرونا

دریادار سیاری: تمام نیرو‌ها و بیمارستان‌های ارتش در عرصه مقابله با کرونا حضور دارند و بیش از ۱۲ هزار نفر از نیرو‌ها درگیر مبارزه با کرونا هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ امیر دریادار «حبیب الله سیاری» معاون هماهنگ‌کننده ارتش صبح امروز در جریان بازدید از صنایع شهید زرهرن نزاجا در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هدف ما این است که توانمندی و تخصص نیرو‌های این مرکز در حوزه مقابله با کرونا را ارزیابی و تولید مواد ضدعفونی کننده و ماسک در این مرکز را بررسی کنیم تا برای آینده آمادگی داشته باشیم.
وی افزود: در این مرکز انواع محلول ضدعفونی و ماسک تولید می‌شود و این مرکز می‌تواند علاوه بر تأمین نیازمندی نیروی زمینی، نیاز سایر نیرو‌های ارتش و سایر نیرو‌های مسلح را تأمین کند و به هرجا که در کشور لازم باشد بنا به تدبیر قرارگاه امام رضا (ع) ستاد کل نیرو‌های مسلح یا ستاد ارتش کمک کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

معاون هماهنگ کننده ارتش ادامه داد: تولید ماسک جزو مأموریت‌های مرکز شهید زرهرن نیست، اما با توجه به بهره‌گیری از توانمندی‌های این مرکز و دستگاه‌های پیشرفته، ظرفیت خوبی برای تولید ماسک با کیفیت استاندارد در این مرکز ایجاد شده است.
دریادار سیاری اضافه کرد: امروز همچنین بازدیدی از مرکز قطعه‌سازی صنایع شهید زرهرن داشتیم. به لطف خدا در این بخش هم قطعات مورد نیاز در نیروی زمینی ارتش با آمار بالا در حال تولید است؛ البته توجه به قطعه‌سازی یکی از تدابیر فرمانده معظم کل قواست.
وی با بیان اینکه ما امروز در ارتش؛ تانک، نفربر، سامانه‌های پدافند هوایی و انواع شناور‌های دریایی و هواپیما تولید می‌کنیم، گفت: این اقدامات در راستای همان دستوراتی است که برای قطع وابستگی بتوانیم تولیداتمان را به مرحله‌ای برسانیم که نیازمندی‌هایمان را برطرف کند.
معاون هماهنگ کننده ارتش عنوان کرد: با توجه به شعار سال که «جهش تولید» است، امروز مشاهده کردیم که در این مرکز جهش تولید به خوبی در حال تحقق است و قطعات در آمار بالا و با کیفیت خوب تولید می‌شود. این مرکز همچنین برای بسیاری از شرکت‌های غیر نظامی هم قطعات تولید می‌کنند تا وابستگی آن‌ها کاهش یابد.
امیر سیاری ادامه داد: پیش از انقلاب مغز متفکر تعمیرات اساسی نیرو‌های خارجی بودند، اما افتخار ما این است که تمام تعمیرات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری امروز به همت نیرو‌های خودمان انجام می‌شود و این از برکات انقلاب اسلامی است. امروز دست نیاز به سوی هیچ کشوری دراز نمی‌کنیم.
وی با بیان اینکه استفاده از تجهیزات ساخت داخل یکی از مؤلفه‌های توان بازدارندگی است، افزود: در ارتش چیزی نداریم که در خارج از کشور تولید شود و درصد خیلی بالایی از تجهیزات ارتش تولید داخل هستند.
معاون هماهنگ کننده ارتش همچنین درباره همکاری با وزارت بهداشت در حوزه مقابله با کرونا گفت: در دور جدید شیوع بیماری کرونا نامه‌ای برای وزیر بهداشت نوشتیم و گفتیم که مانند قبل تمام نیرو‌ها و بیمارستان‌های ارتش در عرصه مقابله با کرونا حضور دارند. امروز هم بیش از ۱۲ هزار از نیرو‌های ارتش در مقابله با بیماری کرونا فعال هستند.
دریادار سیاری خاطرنشان کرد: در دور قبل توانستیم بیماری را در پادگان‌ها به خوبی کنترل کنیم و از این ناحیه در رفع آلودگی شهر‌ها کمک خوبی کردیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح‌های گسترده ایمنی جاده‌ای در محور ارومیه–تبریز
تولید لباس کار به روش بدون کارخانه
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی و صهیونیستی در بردسکن
گرامیداشت چهلمین روز شهات رضا نوری
«تسبیح سحر» از حرم بانوی کرامت مهمان خانه‌های مردم می‌شود
اطلاعیه برق قائم‌شهر برای قطعی فردا شنبه
کتاب «معلمی و آداب زندگی» اثری برای کنشگران تعلیم و تربیت
مسئولان مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان را پیگیری کنند
پیروزی میزبانان در دور رفت مرحله نیمه پایانی سوپر لیگ گلف
تأکید بر تحقق ۱۰۰ درصدی مصوبات سفر رئیس‌جمهور
برگزاری مانور یاوران انقلاب در میناب
دستگیری عوامل سرقت دو شماره کانکس در عملیات ماموران کلانتری ۲۲
روایت یک پهلوان مردمی در «آخرین زنگیِ زمانه»
پایان عملیات ساخت پل منطقه مال جونکی مسجدسلیمان
دشمن در پی انتقال میدان تقابل از حوزه نظامی به معیشت مردم است
نام نویسی بیش از ۸ هزار نمایندگی در انتخابات شورا‌های روستایی هرمزگان
عدالت مالیاتی با ساماندهی معافیت‌ها
جشنواره ورزشی، فرهنگی و هنری اجتماعات نخبگان استان قم
تسهیلات ۸۵ درصدی برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی خانگی
مهم ترین خبرهای ورزشی فارس، امروز اول اسفند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
صعود چهار نماینده آذربایجان شرقی به مرحله دوم لیگ فوتبال مناطق کشور
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر؛ اول اسفند
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
۸۰۰۰ آشپزخانه مهدوی آماده طبخ غذای گرم برای نیازمندان در ماه رمضان
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)