• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۲۲۶۴
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۷
بین الملل » آمریکا
کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا؛

بررسی سوء استفاده پمپئو از منابع دولتی

کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا ، سؤالات مربوط به "رفتار نادرست" مایک پمپئو وزیر امور خارجه در دوره تصدی وی را که چند سازمان رسانه‌ای کشور گزارش داده اند بررسی کرد.

بررسی سوء استفاده پمپئو از منابع دولتیبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا روز پنجشنبه گذشته ، سؤالات مربوط به "رفتار نادرست" مایک پمپئو وزیر امور خارجه در دوره تصدی وی را که چند سازمان رسانه‌ای کشور گزارش داده اند بررسی کرد.
بر اساس اعلام شبکه تلویزیونی ان بی سی، از زمانی که پمپئو در سال ۲۰۱۸ عالی‌ترین دیپلمات آمریکا شده، ضیافت‌های شام را به حساب مالیات دهندگان به طور مرتب به همراه همسرش سوزان پمپئو برگزار کرده است، تا بدین ترتیب شخصیت‌های فعال در سیاست، تجارت، رسانه و صنعت سرگرمی را جذب کند. این ضیافت‌های شام ۲۴ بار برگزار شده است، تا اینکه شیوع ویروس کرونا در ماه مارس موجب تعطیلی این گونه مراسم شد.
نیویورک تایمز گزارش داد پمپئو طی سفر رسمی به فلوریدا در ماه ژانویه، مخفیانه با برخی کمک کنندگان مالی مهم از حزب جمهوریخواه دیدار کرد. پمپئو اواسط ماه ژوئیه از منابع وزارت امور خارجه برای شرکت در "نشست سران رهبری خانواده" در آیووا استفاده کرد که این رویداد با حضور نامزد‌های جمهوریخواه علاقمند به نامزدی برای ریاست جمهوری برگزار شد.
همکار پمپئو نیز گفت پمپئو در نظر دارد برای به دست آوردن یک کرسی سنا در کانزاس تلاش کند و امیدوار است که سال ۲۰۲۴ برای تصدی سمت ریاست جمهوری نامزد شود.
روزنامه نیویورک تایمز همچنین گزارش داد یک کارمند وزارت امور خارجه در مورد سوء رفتار پمپئو تعداد زیادی گزارش دست اول در اختیار دارد که مقامات ارشد وزارت امور خارجه مانع از اعلام آن‌ها شده اند.
جزئیات تحقیق درباره پمپئو و خانواده وی که به "استفاده خصوصی از منابع دولتی" متهم شده اند از ماه مه به تدریج فاش شد. براساس یک گزارش، این تحقیق یکی از دو تحقیق انجام شده توسط استیو لینیک بازرس کل وزارت امور خارجه است.
دمکرات‌های سنای آمریکا ۲۸ ژوئیه دو روز قبل از اینکه پمپئو قرار بود در کنگره شهادت دهد، گزارشی تحقیقی را با عنوان "دیپلماسی در بحران" منتشر کردند. در این گزارش ۴۶ صفحه‌ای آمده است که پمپئو و افراد مافوق او، مسائل حزبی را وارد وزارت امور خارجه کردند و گروه سیاست خارجی را که باید از این مناقشه دور باشد، به "یک محیط کاری ترس و بی اعتمادی" وارد کردند، که این وضعیت موجب خسارتی شدید به کارمندان دولت شد.
براساس این گزارش، کمتر از دو ماه پس از تأیید پمپئو در سال ۲۰۱۸، ماری استول مشاور ارشد دفتر امور بین الملل وزارت امور خارجه، "فهرست وفاداری" تهیه کرد که در آن، برخی کارمندان به صورت "خائن" یا "غیر وفادار" معرفی شده بودند.
پس از آنکه پمپئو از رئیس جمهور ترامپ خواست ماه مه لینیک را برکنار کند، بسیاری از کارمندان از انتقام احتمالی می‌ترسیدند. حتی وکلای وزارت امور خارجه از افشای اینکه تخلفات داخلی از قوانین و مقررات صورت گرفته است می‌ترسیدند.
پمپئو در جلسه دادرسی سنا در روز پنجشنبه، وقتی از وی در مورد عزل لینیک پرسیده شد گفت علت این اقدام، ناتوانی وی در انجام کار است. لینیک پیش از عزل، در حال آغاز تحقیق در مورد سوء استفاده احتمالی پمپئو از منابع مالیات دهندگان و تلاش وی برای سوق دادن فروش هشت میلیارد دلار سلاح به عربستان سعودی بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش‌بینی تردد سه میلیون و ۷۰۰ هزار زائر از مرز‌های زمینی در ایام اربعین
تاکید بر رعایت الزامات زیست‌محیطی در آبگیری سد ژاوه
برنامه خاموشی برق در یزد کاملاً فنی و بر اساس ضوابط تدوین شده است
محرومیت یک ساله داور وی‌ای آر فینال جام حذفی فوتبال کشور
زائرسرای امام رضا (ع) در ریمدان ساخته می‌شود
 برپایی ۱۰ غرفه صنایع‌دستی در اسلام آباد غرب
پیش بینی برداشت ۱۵۰ تن فلفل در اصلاندوز
بازدید هنرمندان از ساختمان شیشه‌ای خبر
برداشت زغال اخته از باغات خداآفرین
دستگیری کلاهبردار حرفه ای در مریوان
آلودگی هوا در خرمشهر
ترکیب تیم‌ملی تنیس روی میز مردان ایران مشخص شد
قطع برق بیش از ۱۰۰ اداره پرمصرف در کلانشهر تهران
جوان مرگ مغزی به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید
مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها تهدیدی برای سلامت عمومی
اقدامات صندوق نوآوری برای رفع تنگنا‌های مالی دانش‌بنیان‌ها
لزوم صرفه جویی در مصرف برق در روز‌های گرم تابستان
خرمدره میزبان مسابقات تکواندو خردسالان در استان زنجان
استراحت دو هفته‌ای پیاتزا به ملی‌پوشان والیبال
کلید سوالات آزمون سراسری فعال شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
رئیس جمهور واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی نیروگاه نکا را افتتاح کرد
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)