• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۳۷۱۶
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۸
اجتماعی » جامعه و شهری
برای مدیریت هر چه بهتر پسماند در تهران

آغاز ساخت سومین کارخانه بازیافت نخاله‌های ساختمانی

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از افتتاح مرکز رصد یا مانیتورینگ مدیریت پسماند و کلنگ زنی سومین کارخانه بازیافت نخاله‌های ساختمانی خبر داد.

آغاز ساخت سومین کارخانه بازیافت نخاله‌های ساختمانیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، صدرالدین علیپور با اشاره به ضرورت راه‌اندازی مرکز کنترل گفت: به منظور مدیریت هر چه بهتر پسماند در تهران، انجام برنامه‌های هوشمندسازی در زمینه مدیریت پسماند و در نهایت اجرای موفق طرح کاپ، از حدود ۸ ماه گذشته موضوع راه‌اندازی مرکز مانیتورینگ مدیریت پسماند را در دستور کار قرار دادیم.
وی ادامه داد: از آن جا که سازمان پسماند در حوزه‌های مختلف، چون جمع‌آوری زباله، انتقال آن‌ها به ایستگاه‌های میانی، دفع و دفن زباله به ویژه زباله‌های بیمارستانی و ساختمانی در سایت‌های مجزا، فعالیت کارخانه زباله سوز و نحوه رفت و روب شهر مسئولیت اصلی را برعهده دارد، تصمیم گرفتیم تا با راه‌اندازی مرکز مانیتورینگ در ساختمان اصلی سازمان مدیریت پسماند به طور شبانه روزی تمامی موضوعات از جمله تعداد کارگران مستقر در نواحی، نحوه فعالیت خودرو‌های سازمان، چگونگی فعالیت ایستگاه‌های میانی، سایت‌های دفع و دفن زباله، وضعیت کوره‌های مجتمع زباله سوز و نحوه توزین پسماند‌ها در مراکز را به طور آنلاین رصد کنیم.
علیپور با تاکید بر اینکه این اقدام گامی برای تحقق شعار «تهران هوشمند» است، به یکی دیگر از طرح‌های پسماندی در این زمینه اشاره و عنوان کرد: با وجود تمامی محدودیت‌های مالی، به تازگی توانستیم ۵ دستگاه RVM (دستگاه خوددریافت پسماند خشک) را خریداری و در میادین میوه و تره بار دریاچه شهدای خلیج فارس، شهید لواسانی، سردار جنگل، صادقیه و ولنجک نصب کنیم. شهروندان نیز از همین هفته با تحویل پسماند‌های خشک خود مانند شیشه و پلاستیک به این دستگاه و دریافت قبض، امکان خرید به اندازه ارزش ریالی تعیین شده در قبض را در همان بازار میوه و تره بار خواهند داشت.
وی سومین طرح پسماندی شهرداری تهران را اجرای مراسم کلنگ زنی سومین کارخانه بازیافت نخاله‌های ساختمانی عنوان و تصریح کرد: از آن جا که دفن این نوع پسماند آسیب‌های فراوانی به طبیعت می‌زند، تلاش می‌کنیم تا با راه‌اندازی کارخانه بازیافت نخاله‌های ساختمانی تا پایان سال، نه تنها از میزان نخاله‌های دفن شده بکاهیم، بلکه بتوانیم به آمار تولید روزانه ۱۱ هزار تن شن و ماسه از این نخاله‌ها دست پیدا کنیم.
علیپور در پایان تاکید کرد که همه این طرح‌ها به منظور افزایش تفکیک پسماند در مبدا، کاهش دفن زباله، نظارت بهتر بر عملکرد مدیریت پسماند، هوشمندسازی شهر و در نهایت افزایش رضایت مندی شهروندان انجام می‌شود.
بهره‌برداری از ۵ دستگاه RVM و کلنگ زنی کارخانه استحصال شن و ماسه، روز دوشنبه با حضور اعضای شورای اسلامی شهر، معاون خدمات شهری شهرداری تهران و تعدادی از مدیران شهری به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امضا تفاهمنامه ساخت خانه جودو وکمپ تیم ملی در قم
همایش پیشگامان رهایی در زاهدان
تشییع پیکر مطهر شهید گمنام در قزوین
محمدعلی فروغی، روشنفکری در خدمت قدرت و نفوذ خارجی
توسعه فضاهای آموزشی در دارخوین شادگان
کشف ۴۵ دستگاه ماینر غیرمجاز در خرمشهر
کمک فعالان مجازی تفت به آزادی یک زندانی
اتوبوس اماراتی‌ها دیر رسید؛ تأخیر یک ساعته در بازی استقلال - الوصل
بازداشت یک پیمانکار و گزینه شهرداری دورود در پرونده تخلفات مالی
واکنش روسیه به انتشار فایل مکالمه محرمانه با آمریکا
بهورزان در کنار مردم برای ارتقاء شاخص‌های سلامت
کشف بیش از ۱۰۰ کیلوگرم تریاک در شهرضا
تذکر به رئیس‌جمهور برای نحوه اجرای قانون «هوای پاک»
رفع تعرض حدود ۳ و نیم هکتار از زمین‌های ملی در گیلان
دستگیری قاتل مرد ۵۰ ساله در گتوند
همه مؤسسات نظرسنجی کاهش محبوبیت ترامپ را گزارش کردند
معرفی برترین‌های مسابقات کورس سوارکاری پاییزه کشور در گنبدکاووس
قطع جریان گاز ۷ آذر در شهرک صنعتی شکوهیه قم
حذف پینگ پنگ بازان ایران از جدول دونفره نوجوانان جهان
برگزاری مسـابقات قهرمـانی و انتخابی بانوان ووشو خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مدارس سمنان غیر حضوری شد
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)