• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۳۵۲۴۳
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۶

آمريکا به دنبال قرار دادن انصارالله در فهرست سازمان های تروریستی

برخی منابع از تلاش آمریکا برای قرار دادن انصارالله یمن در فهرست سازمان تروریستی خبر می دهند، آيا اين تلاش‌ها با هدف تسهیل حضور رژیم صهیونیستی در سقطری است؟

آمريکا به دنبال قرار دادن انصارالله در فهرست سازمان های تروریستی

روزنامه واشنگتن پست روز جمعه بنا به اعلام چند منبع گزارش داد دولت ترامپ چند اقدام را به جهت تشدید فشار بر انصارالله یمن از جمله تعيين آن به عنوان یک سازمان تروریستی خارجی در نظر دارد و هدف نهایی اش از این کار منزوی ساختن ایران است.
گفته می شود تعيين انصارالله به عنوان سازمان تروریستی می تواند کمک های سازمان های امداد رسان در مناطق تحت کنترل این سازمان را دشوار کند.
به نوشته واشنگتن پست دولت آمریکا برای قرار دادن انصارالله در فهرست سازمان های تروریستی در تدارک بررسی حقوقی این موضوع است و احتمالاً به استدلال ادعای روابط این گروه با سپاه پاسداران ایران متوسل خواهد شد.
این اقدام آمریکا در صورتیکه محقق شود منطبق خواهد بود با ادعاهایی که از سوی ائتلاف سعودی در توجیه حمله به یمن بکار می برند اما اینکه چرا چنین تلاش هایی در مقطع فعلی صورت می گیرد می تواند ناشی از 2 نکته باشد:
نکته اول شکست ائتلاف سعودی در تجاوز نظامی به یمن آن هم پس از گذشت نزدیک به 5 سال از آغاز تجاوز نظامی و محاصره همه جانبه این کشور.
نکته دوم آشکار شدن عادی سازی روابط امارات با رژیم صهیونیستی و تلاش این ائتلاف برای ایجاد پایگاههای نظامی مشترک با رژیم صهیونیستی در استان های سقطری و المهره.
هر چند پیش از این هم رژیم صهیونیستی با ائتلاف سعودی در تجاوز نظامی به یمن همکاری های اطلاعاتی داشته اما گزارش‌ها حاکیست قرار است که افسران نظامی این رژیم به همراه نیروهای اماراتی در سقطری مستقر شوند.
حضور رژیم صهیونیستی در این منطقه به معنای کنترل آبراهه استراتژیک و مهم باب المندب است.
بر این اساس می توان اقدام احتمالی آمریکا در قرار دادن نام انصارالله در فهرست سازمان های تروریستی را در این ارتباط ارزیابی کرد.
اما روشن است که موضوع ارتباط این سازمان با سپاه پاسداران به عنوان دستمایه ای برای این اقدام، موضوعی انحرافی است که همواره از سوی ائتلاف سعودی برای توجیه جنایاتشان در یمن دستاویز قرار می گیرد. ضمن اینکه تحت این ادعا ائتلاف سعودی همواره می کوشد از اعتراف به پایگاه مردمی انصارالله سرباز زند و شکست هایش را به خارج از مرزهای جغرافیایی یمن ربط دهد.
این در حالی است که یمن از فروردین 1395 که هدف تجاوز نظامی ائتلاف سعودی قرار گرفت بطور کامل از زمین و هوا و دریا تحت محاصره شدید است و حتی کمک های سازمان ملل نیز به دلیل این محاصره به مناطق تحت کنترل انصارالله نمی رسد چه رسد به اینکه ایران بخواهد به انصارالله موشک یا دیگر تسلیحات نظامی ارائه کند.
به نظر می رسد با توجه به پایگاه مردمی انصارالله و مردمی بودن این گروه اقدام احتمالی آمریکا در قرار دادن آن در فهرست سازمان های تروریستی نمادین خواهد بود و هیچ تاثیری در سرنوشت جنگ و تغییر اوضاع به نفع ائتلاف متجاوز سعودی نخواهد داشت.
البته اینکه معیارهای آمریکا برای قرلر دادن یک گروه در فهرست گروه‌های تروریستی از جنبه حقوق بین الملل چه جایگاهی دارد خود جای بحث دارد. اما سوال اینجاست که وقتی ترامپ خود علنی اعتراف می کند که فرمان ترور سردار سلیمانی قهرمان مبارزه با تروریسم تکفیری را صادر کرده یا اینکه اعتراف می کند فرمان ترور بشار اسد رئیس جمهور قانونی سوریه را صادر کرده یا اینکه تیم های ترور آمریکا به دنبال ترور نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا بوده‌اند چگونه می تواند دیگران را به تروریسم متهم کند؟


رضا محمد مراد

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ارائه خدمات پزشکی و دارویی رایگان به اهالی روستای شیخ‌آباد املش
امضای چهار تفاهم‌نامه بزرگ سرمایه‌گذاری در همدان
سایه سنگین آلودگی بر سر شهر سنگینی می‌کند
نصب نیروگاه خورشیدی، راهکار نجات صنایع در برابر ناترازی انرژی
روستای مرزی چاهشَند مقصد جهادگران قضایی خراسان جنوبی
مردم اسناد واقعی خود را در سامانه ثبت ادعا‌ها بارگذاری کنند
مسمومیت دو نفر بر اثر نشت مونوکسیدکربن در قزوین 
بسیج، محور توسعه و مقابله با تهدیدها است
جزئیات فرآیند انتقال آب به شهر بانه
افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور
آمادگی ۱۷ هزار بسیجی قوه قضائیه در برابر تهدیدات
جنگل‌های زاگرس با یک میلیارد درخت جدید احیا می‌شوند
نمایش اقتدار بسیجیان استان یزد
ازسرگیری پروازهای لوفت‌هانزا به ایران از ٢٦ دي
پناهی برای حیوانات
برجسته‌سازی اغراق آمیز اخبار منفی، جامعه را منفعل می کند
مراسم پایانی المپیک ناشنوایان با حضور کاروان ایران
چایخانه امام رئوف میزبان عزاداران فاطمی
گرانی میوه در خراسان جنوبی زیر ذره بین
برخورد با تور‌های غیرمجاز و فعالیت خودرو‌های سافاری غیراستاندارد در یزد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مدارس سمنان غیر حضوری شد
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)