• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۵۰۸۹۰
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۴
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

« علف زار » ترکیبی از چند پرونده قضایی

کارگردان فیلم سینمایی «علف زار» گفت: این فیلم برداشت نعل به نعل از یک پرونده نیست و ترکیبی از چند پرونده قضایی است.

« علف زار » ترکیبی از چند پرونده قضاییبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای کاظم دانشی در نشستی با حضور عوامل فیلم و اهالی رسانه در برج میلاد تهران گفت: علف زار با تعامل بسیار خوبی با قوه قضاییه به دست آمد و از هیات انتخاب این فیلم تشکر می‌کنم.
وی در ابتدای صحبت‌هایش با یادی از علی انصاریان و مهرداد میناوند، گفت: من از دوستانم در سازمان سینمایی و قوه قضائیه بابت حمایت‌هایشان تشکر می‌کنم.
او ادامه داد: حضور این اثر در جشنواره فجر، نشانگر از شجاعت عزیزان مسئول در جشنواره است. من درباره پرونده‌های زیادی تحقیق کرده بودم و چیزی که می‌بینید ترکیبی از چند پرونده و نتیجه تحقیقات من و بقیه عزیزانی است که نامشان به‌عنوان فیلمنامه‌نویس آمده است.
بهرام رادان، تهیه‌کننده فیلم در ابتدای نشست ضمن قدردانی از عوامل فیلم، در خصوص چرایی ورود به عرصه تهیه‌کنندگی گفت: من در رشته مدیریت تحصیل کردم و مجوز تهیه‌کنندگی‌ام را گرفته بودم و به این کار علاقه دارم. اما برای ادامه کار در این عرصه باید ببینیم تا کجا می‌توان پیش رفت و بخش خصوصی تا چه اندازه می‌تواند پاسخگو باشد و سرمایه‌گذاری را برای آثار انجام دهد.
این تهیه‌کننده ادامه داد: جامعه به ساخت آثار این چنینی نیاز دارد و سعه‌صدر دوستانی که باعث شدند امروز این اثر سینمایی اکران شود چشمگیر است. امیدوارم فیلم بدون هیچ ممیزی اکران شود.
رادان گفت: بخش مهم برای ما دیده شدن کار توسط منتقدان، اهالی‌رسانه و مردم است. سیمرغ نتیجه تصمیم یک هیات است و ممکن است بسته به حضور افراد انتخاب متفاوت شود.
پژمان جمشیدی، بازیگر فیلم ضمن ابراز خوشحالی از حضور در این جشنواره، گفت: من دو بار قبل از فیلمبرداری همراه با آقای دانشی و سارا بهرامی به دادگاه رفتم، اما چون دلش را نداشتم زیاد در آن‌جا رفت و آمد نمی‌کردم.
وی در پاسخ به واکنش‌ها درباره بازیگری‌اش گفت: من آن‌قدر جوان نیستم که در مقام پاسخگویی به کسی بربیایم. کار خود را می‌کنم و برای حضور در جشنواره بسیار هیجان دارم.
مائده طهماسبی، بازیگر، گفت: من هم با شما فیلم را دیدم و بسیار خوشحالم که اینجا هستم.
سارا بهرامی، دیگر بازیگر فیلم، ضمن خسته نباشید به اهالی رسانه، درباره نقش «سارا» و حضور در دادگاه‌های جنایی قبل از فیلمبرداری، گفت: گاهی بازی کردن بعضی نقش‌ها را تخیل می‌کردم، اما این نقش برایم شبیه به هدیه بود. ما در جلسات بازپرسی شرکت می‌کردیم، اما با خود افرادی که چنین تجربه‌هایی داشتند، صحبت نکردیم.
دانشی درباره سکانس‌های «علفزار» بیان کرد: من تلاش کردم که در فیلمنامه لحظاتی را داشته باشیم که مخاطب به آن‌چه که در فیلم رخ می‌دهد، تامل کند.
صدف اسپهبدی، بازیگر نقش «فریبا» با روایتی از مادر معتاد، توضیح داد: نقش به اندازه‌ای جذاب بود که هر بازیگری آن را می‌خواند برای ایفای نقش در آن اشتیاق نشان می‌داد. پیش‌تر من با کاظم دانشی چند فیلم کوتاه کار کرده بودم. کاظم دانشی برای حضور من در این فیلم شرایط لاغر شدن را گذاشته بود و در نتیجه من برای حضور در این اثر ۲۵ کیلو وزن کم کردم.
مائده طهماسبی دیگر بازیگر فیلم، درباره دلیل پذیرش نقش مادر در این فیلم، بیان کرد: وقتی من نقش را خواندم برایم شوکه‌کننده بود. من باید از مونا جعفری، طراح گریم کار تشکر ویژه‌ای کنم، چون پسر من محمد معتضدی در کار بیماری پوستی دارد که از مادر به پسر منتقل می‌شود و طراحی گریم او در رسیدن به نقش برایم خیلی جذاب بود. من این کار را با عشق بازی کردم.
ستاره پسیانی، درباره دلیل بازی در این فیلم، گفت: این نقش برای من جذاب بود، چالش‌ها و فراز و فرود‌های زیادی داشت.
کارگردان این فیلم درباره جنایی بودن «علفزار» اظهار کرد: خصلت فیلم جنایی، چیزی جز جنایت نیست و طبیعی است که تلخ باشد. اما من سعی کردم لحظات انسانی بسیاری را در فیلم داشته باشم و تصورم این است که این اثر سینمایی حجم مادرانگی بسیاری دارد.
دانشی گفت: ما تمام صحنه دادگستری را ساختیم و طراحان صحنه، بسیار تلاش کردند. باید از اعتماد بهرام رادان نیز تشکر کنم.
عرفان ناصری، گفت: حضور در این فیلم برای من افتخار بود و بعد از تماشای فیلم بیشتر به خودم و اعضای گروه بالیدم.
یسنا میرطهماسب دیگر بازیگر فیلم، افزود: این نقش به اعتقاد من باعث پختگی کار من در بازیگری می‌شود.
متین حیدری‌نیا، هم‌چنین اظهار کرد: من هشت ماه درگیر این نقش بودم و حتی خواب اعدام شدن را می‌دیدم. هرچه که در فیلم می‌بینید نتیجه تلاش تمامی عوامل هستند.
مهدی زمین‌پرداز، ستاره پسیانی، ترلان پروانه، متین حیدری‌نیا، صدف اسپهبدی، عرفان ناصری و یسنا میرطهماسب بابت حضور دراین نشست ابراز خوشحالی کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رونمایی از تولیدات فاخر صدا و سیما خراسان جنوبی با موضوع رهبر شهید
هلاکت دو نفر از عاملان شهادت کارکنان فراجا در سیستان و بلوچستان
تمدید مهلت بهره مندی از معافیت سه فرزندی وبیشتر تا پایان سال ۱۴۰۷
ضرورت مدیریت مصرف انرژی در چهارمحال و بختیاری
هجوم مردم فرانسه به فروشگاه‌ها برای خرید دستگاه‌های خنک کننده
نقش معادن رودخانه‌ای زنجان در تأمین مصالح ساختمانی
پیگیری مشکل پارکینگ صفه عزاخانه بازار با همکاری شهرداری
۱۵، ۱۶ و ۱۷ تیر ماه استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی در قم رایگان است
افتتاح و بهره‌برداری کمربندی شمالی بروجن همزمان با هفته دولت
آقای رفیق
وقتی که عطر بهشت با قدم خادمان حرم رضوی در خانه شهید روستای چمژاب دره‌شهر پیچید
بدترین خشکسالی ۱۰۰ سال اخیر هند
اخبارگوناگون کردستان/۱۱ تیرماه ۱۴۰۵
وفاداری به ولایت؛ راهی که امام خامنه‌ای در دل ها زنده کرده است
شورای امنیت از اقدامات تحریک آمیز خودداری کند
برگزاری نشست هماهنگی طرح ترافیکی ویژه تشییع پیکر مطهر رهبر شهید ایران و اربعین حسینی
راه اندازی سامانه اخذ وکالت برای شکایت از دشمن صهیونی آمریکایی
اخبار کوتاه ۱۱ تیر ماه از خراسان رضوی
ترامپ اتهام «فساد رمزارزی» را رد کرد
اخباری از گوشه و کنار گیلان، ۱۱ تیر ۱۴۰۵
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گرامیداشت مجازی فرزاد جمشیدی در صفحه هنرمندان
مسیر‌های دسترسی به محل برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید؛ از کدام مسیر وارد تهران شویم؟
پاسخ عراقچی به اظهارات وزیر جنگ رژیم اسرائیل درباره ایران
تهران ۱۶ تیر تعطیل و ۱۸ تیر عزای عمومی است
ممنوعیت‌های مقطعی تردد در معابر درون و برون شهری
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در جاده‌ها
برگزاری کارگاه نقاشی زنده با حضور هنرمندان
مطالبه خانواده‌های شهدای ترور برای اجرای کامل احکام سران گروهک‌ها
واریز جدید مطالبه‌ گندم‌كاران تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۵
سه‌شنبه بانک‌ها تعطیل شد
تعویق دوباره امتحانات نهایی امکان‌پذیر نیست
شنبه و یکشنبه فقط شهرک‌های صنعتی استان البرز تعطیل است
سهولت دسترسی شمال به جنوب شهر یزد با تکمیل رینگ شرقی
تداوم درگیری‌ها بین افغانستان و پاکستان
لفاظی های تهدیدآمیز نتانیاهو علیه ترکیه و ایران
اعتراض دانشجویان دانشگاه آزاد به تبعیض در برگزاری امتحانات  (۹۵۹ نظر)
انتقاد عارف از وضعیت معیشت استادان دانشگاه  (۶ نظر)
گرامیداشت مجازی فرزاد جمشیدی در صفحه هنرمندان  (۳ نظر)
نخستین اطلاعیه قرارگاه برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران  (۳ نظر)
قطع برق بیش از هزار و ۳۰۰ مشترک پرمصرف در خوزستان  (۳ نظر)
برگزاری کارگاه نقاشی زنده با حضور هنرمندان  (۲ نظر)
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است  (۲ نظر)
گرامیداشت مجری سحرگاهی در شبکه نسیم  (۱ نظر)
مسیر‌های دسترسی به محل برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید؛ از کدام مسیر وارد تهران شویم؟  (۱ نظر)
جزئیات مراسم وداع و تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب  (۱ نظر)
درگذشت معاون سیاسی ندسا براثر سانحه رانندگی  (۱ نظر)
تهران ۱۶ تیر تعطیل و ۱۸ تیر عزای عمومی است  (۱ نظر)
ممنوعیت‌های مقطعی تردد در معابر درون و برون شهری  (۱ نظر)
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در جاده‌ها  (۱ نظر)
تشییع امام‌ شهید، نیازمند‍ مدیریت کلان‌ و مشارکت‌ مردم است  (۱ نظر)