• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۴۰۸۷۲
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۸
سیاسی » مجلس

قالیباف: مظاهر فساد و گرانی هر دو منکر هستند

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر گفت: نهی از منکر وظیفه دینی است، اما بجز مفاسد اخلاقی، فساد اقتصادی و گرانی هم منکر است و باید جلوی آنها را گرفت.

گرانی هم منکر است و باید جلوی آن‌ها را گرفتبه‌ گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خانه ملت، نصراله پژمان‌فر در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی در اخطار قانون اساسی با استناد به اصل هشتم قانون اساسی، عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین وظایف اسلامی که در جامعه ما باید به آن پرداخته شود موضوع امر به معروف و نهی از منکر است و در قانون اساسی نیز یک اصل مستقل برای این موضوع در نظر گرفته شده است.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی افزود: امیرالمومنین (ع) نیز می‌فرماید همه کار‌های خوب حتی جهاد فی سبیل الله در برابر امر به معروف مثل یک آب محدود در برابر یک دریای بیکران است. امروز متأسفانه به دلیل عدم حمایت از آمرین به معروف با وجود قانون مصوب مجلس در زمینه حمایت از آمرین به معروف و ناهیان از منکر، اما در جامعه ما برخورد ناشایستی با آن‌ها صورت می‌گیرد.
وی ادامه داد: روز گذشته در مترو مشهد اتفاقی افتاده که یکی از وابستگان خانواده شهدا تذکری به فردی که در موضوع عفاف و حجاب منکری مرتکب می‌شده، داده است که نه تنها حمایتی از این خواهر شهید صورت نگرفته بلکه در برخورد فیزیکی عامل منکر فضایی متشنج در جامعه ایجاد شده است.
عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس تصریح کرد: خواهش ما به عنوان رئیس قوه مقننه از شما این است که یکی از مسائلی که خانواده معزز شهدا و مؤمنین به انقلاب انتظار دارند در جامعه پیاده شود، رعایت حدود الهی است که در این حوزه بی‌توجهی فاحشی صورت می‌گیرد و امروز این مسئله را به‌عنوان یک جریان سیاسی علیه اعتقادات مردم هجمه می‌کنند.
پژمانفر اضافه کرد: انتظار داریم حداقل در اماکن عمومی این مسئله کنترل شود، اینکه در جامعه دیده شود خواهر شهیدی امر به معروف و نهی از منکر کند و با وی برخورد شود به هیچ عنوان شایسته نیست لذا مسئولین ذیربط باید وظایف قانونی خود را در این راستا انجام دهند، از طرف خودم و بسیاری از افرادی که این موضوع را تقبیح کردند این عمل را محکوم می‌کنم و انتظار داریم از مسئولین اجرایی که برخورد مقتضی با افراد صورت گیرد.
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این اخطار قانون اساسی، عنوان کرد: اصل موضوع که مربوط به اصل هشتم قانون اساسی و اصل امر به‌معروف و نهی از منکر است، بدون شک هم یک وظیفه قانونی در قانون اساسی و هم یک وظیفه شرعی برگردن همه ما و هم یک مسئولیت دینی و انسانی است.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: حتماً بدون شک در این بخش ما در مجلس هم باید به این موضوع توجه کنیم و هم اقداماتی که لازم است انجام دهیم و هم اگر قوانینی که لازم است وضع کنیم.
قالیباف با بیان اینکه وقتی از امر به‌معروف و نهی از منکر صحبت می‌کنیم به‌صورت جامع و کامل به آن توجه کنیم افزود: ما در مجلس شورای اسلامی هم به موضعاتی که در مظاهر منکرات هست توجه کنیم و هم به ریشه‌های اساسی منکراتی باید توجه کنیم و هم باید اقدام کنیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: برای ما به‌عنوان مجلس شورای اسلامی هم مظاهر فساد و خلاف عفت عمومی منکر است هم گرانی منکر است.
وی با بیان اینکه حتماً باید کمیسیون‌های مربوطه در این حوزه فعال شوند تأکید کرد: امیدوارم کمیسیون‌های مربوطه در این حوزه چه در کمیسیون فرهنگی و چه کمیسیون‌های اقتصادی هرکدام به نوبه خود در مبارزه با فساد؛ چه فساد اقتصادی چه مظاهر فساد اخلاقی حتماً فعال شوند و توجه کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز مراحل ساخت دهکده سلامت در هفت باغ؛بزودی
نوآوری در جوشکاری با نانوکامپوزیت‌های مس-آلومینا ایرانی
ظرفیت‌های گردشگری و اقتصاد دیجیتال هرمزگان زمینه‌ساز پیشتازی در جنوب کشور
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و یکم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
شاعران، در راهپیمایی 22 بهمن حضور پرشور خواهند داشت
شاعران، با شعر و حضور خود، مردم را به راهپیمایی 22 بهمن فرا می‌خوانند
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
انتصاب سرمربی تیم ملی کاتا جودو ایران
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
بیانیه حزب موتلفه اسلامی؛ در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور می‌یابیم
علی لاریجانی عازم مسقط شد
صعود فرجی و شهسواری در رده بندی جدید جهانی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۱ بهمن
️خدمات رسانی رایگان متروی تبریز در روز چهارشنبه
افتتاح ۶ هزار پروژه آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)