• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۵۰۴۹۲
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۸
تهران » سیاسی

حادثه شاهچراغ نشان از ضعف و زبونی دشمن است

امام جمعه شهرستان پردیس گفت: اقدام تروریستی شاهچراغ نشان از ضعف و زبونی دشمنان ملت ما است.

خطیب نماز جمعه شهرستان پردیس گفت: هشت سال دفاع مقدس و بحران شکنی و قدرت نظامی و سازندگی از افتخارات سپاه است. سپاه، بزرگ‌ترین سازمان ضدتروریستی جهان است. مواجه‌ی پیروز با بحران‌ها که سپاه جلوی تکرار کودتا‌های ۲۸ مرداد را گرفت (شنبه ۲۸ مرداد؛ کودتای آمریکا علیه نهضت ملی ایران و سرنگونی دولت دکتر مصدق (۱۳۳۲ ش))؛ و این سپاه هست که با توانمندی‌های خود کاری کرده که دشمن جمله «گزینه نظامی روی میز است» را دیگر تکرار نکند.

حجت الاسلام حسینی افزود: مخالفت با ظلم و ظالم، یاری مظلوم، مخالفت نظام اسلامی با دست‌درازی به منافع و منابع ملت‌ها، اعتقاد به کرامت همه انسان‌ها فارغ از رنگ، نژاد و منطقه، صلح و رفتار مسالمت‌آمیز با هر کشور و دولتی که بنای مخاصمه ندارد، الگو شدن و پیشگامی و پیشرانی جمهوری اسلامی برای حرکت‌های مقاومتی در منطقه حساس غرب آسیا.

وی با اشاره به روز جهانی مسجد گفت: در جمهوری اسلامی، مساجد و فضا‌های دینی رونقی بی‌سابقه گرفت و این رونق در دورانی اتفاق افتاد که سقوط اخلاقی روزافزون غرب، اخلاق و معنویت را در بخش‌های عمده‌ی عالم منزوی کرده است.

دشمن دست از بین بردن اخلاق و معنویت دست برنداشته است بلکه با تمام توان و قوا و با پول زیاد پیش می‌رود لذا امروز در شرایط جنگ ترکیبی تمام عیار قرار داریم. خصوصیت این جنگ این است که نقطه مرکزی این درگیری، حوزه شناختی است که میدان آن ذهن و ذهنیت است. میدان درگیری و زمین رویارویی بین ما و استکبار جهانی، منطقه ذهن‌ها، ادراک و محاسبات است.

اگر مساجد ما فعال، پویا و به‌ روز بشوند و یک امام جماعت قوی و هیات امنای توانمند داشته باشد و حال مسجد خوب بشود، مطمئن باشیم که حال مردم و حال جامعه‌ی ما خوب خواهد شد. برخی از افراد، وقتی ما از کمبود مساجد حرف می‌زنیم و یا مطالبه ساخت مسجد را داریم در پاسخ می‌گویند ما این همه مشکلات داریم شما به فکر مسجد هستید!. البته این عزیزان حق دارند، چون مشکلاتشان زیاد است و کم‌کاری زیاد شده است و خیلی از خدمات را مخصوصاً در مسکن مهر و... به سختی دریافت می‌کنند که من به این مردم عزیز حق می‌دهم و این مسائل و مشکلاتشان را هم در خطبه‌های نماز جمعه و هم در جلسات با مسئولین و هم در میدان پیگیری کرده‌ام و پیگیر خواهم بود.

خطیب نماز جمعه شهرستان پردیس با اشاره به حمله تروریستی شاهچراغ گفت: این اقدام تروریستی نشان از ضعف و زبونی دشمنان ملت ما است،  اما غرب، رژیم صهیونیستی و داعش به‌عنوان عامل میدانی این اقدامات شوم، اهدافی را پیگیری می‌کنند؛  ایجاد تنش میان مردم ایران و مهاجران: طراحان غربی می‌خواهند با تحریک تهران، دولت را به سمت اقداماتی که شهروندان افغانستانی را به مشقت خواهد انداخت پیش ببرند تا سرویس‌های اطلاعاتی از نارضایتی مهاجرین بهره‌برداری کنند.
وی در ادامه افزود: تلاش برای تحریک گسل‌های مذهبی: شما ببینید طراحان غربی آمده‌اند و از اتباع مهاجر با مذهب اهل سنت، جهت حمله به اماکن مذهبی اهل تشیع استفاده کرده‌اند و همچنین حملات را در حرم شاهچراغ (علیه السلام) و استان فارسی که اقوام مختلف از فارس، عرب، ترک و بلوچ و هم‌چنین ادیان و مذاهب از شیعه گرفته تا اهل سنت شافعی و زرتشتیان و حتی فرقه ضاله بهائیت با نقش‌آفرینی پررنگ، حضور دارند متمرکز شده اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
بی قانونی و گنگ
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان به پایان رسیده است
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
گودبرداری غیر اصولی در شهر طالقان حادثه آفرید
دستور ویژه استاندار سیستان و بلوچستان برای رسیدگی به پرونده قتل کودک چابهاری
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری دی ماه از فردا
مجموعه کتابهای «نوجوان ایرانی » رونمایی شد
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
انتصاب اعضای جدید هیات‌مدیره منطقه آزاد مهران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ آذر ۱۴۰۴
جهاد کشاورزی زنجان، سازمان برتر کشور شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آذر ۱۴۰۴
افزایش کشت گیاهان دارویی در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
اجرای طرح مایه کوبی یک میلیون رأس دام در پلدختر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)