• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۳۴۷۰۴
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۱
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

تشریح اقدامات ویژه پدافند غیرعامل در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات

همزمان با فرا رسیدن هفته پدافند غیرعامل در کشور، اقدامات ویژه پدافند غیرعامل در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات تشریح شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از « روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات» ؛پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات  همزمان با فرا رسیدن هفته پدافند غیرعامل در کشور ، در کمیته پدافند غیر عامل خود اقداماتی را انجام داد.
تشریح اقدامات ویژه پدافند غیرعامل در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (ویترین / منبع : پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات)
دبیر کمیته پدافند غیرعامل پژوهشگاه ضمن گرامیداشت این هفته و با اشاره به مأموریت‌های پژوهشگاه به عنوان بازوی مشاوره وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: رصد فناوری حوزه فاوا، توسعه دانش بومی، تربیت و توانمندسازی مهارت نیروی انسانی در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات و امنیت آن، بخشی از این مأموریت‌ها است که انجام آنها بدون وجود یک زیرساخت مطمئن ارائه خدمات رایانشی امکان‌پذیر نیست.
قربانی افزود: به همین دلیل پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای تأمین اطمینان و امنیت زیرساخت‌ها به منظور کاهش آسیب پذیری زیر ساخت ها، ارتقاء پایداری ملی، حفاظت از منافع کشور، تضمین تداوم خدمات و فعالیت‌های ضروری، افزایش بازدارندگی و تسهیل مدیریت بحران، مأموریت‌هایی را در حوزه پدافند غیرعامل برای خود تعریف کرده و اقدامات مقتضی در این حوزه را با هماهنگی مرکز پدافند غیر عامل وزارت ارتباطات برنامه‌ریزی، اجرا و پیگیری کرده است.
وی گفت: در همین راستا سند الزامات فنی در مورد نیاز‌های پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات تهیه شد و سامانه پایش جهت هشدار و خنثی سازی تهدیدات سایبری زیرساخت‌های فناوری اطلاعات پژوهشگاه، به روزرسانی، نوسازی و امن سازی زیرساخت‌های سایبری پژوهشگاه برای تداوم فعالیت ایمن و پایدار راه اندازی شده است.
دبیر کمیته پدافند غیرعامل پژوهشگاه با اشاره به برخی از این اقدامات افزود: برنامه‌ریزی فعالیت‌های یک ساله پژوهشگاه در حوزه پدافند غیرعامل و پیگیری انعقاد تفاهم نامه و ابلاغ آن، نوسازی تجهیزات، توسعه ظرفیت مطابق برنامه مصوب، به روزرسانی میان‌افزار‌های تجهیزات شبکه و امنیت و رایانش، آزمایش نفوذ و پویش آسیب پذیری، امن سازی و مقاوم سازی، ارتقای سطح دانش و آگاهی پدافندی و سرانجام اجرای مانور‌های پدافند غیر عامل از جمله این اقدامات بودند.
شایان‌ ذکر است نوسازی تجهیزات و قطعات قبل از وقوع خرابی و بروز آسیب‌پذیری پیرو بازدید‌های دوره‌ای و مستمر انجام شده است و با این رویکرد هیچ‌گونه آسیب‌پذیری و خرابی در زیر ساخت‌های فاوا روی نداده است.
لازم به ذکر است به مناسبت فرارسیدن هفته پدافند غیرعامل دوره آموزشی پدافند غیرعامل توسط مرکز آموزش مهارت‌های دیجیتال پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برای تمامی کارکنان برگزار می‌شود.
هشتم آبان ماه سالروز صدور فرمان مقام معظم رهبری، جهت تشکیل سازمان پدافند غیر عامل در تقویم رسمی کشور است که روز پدافند غیرعامل ثبت شده است.
این روز در تمامی سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی و غیردولتی، فرصت مناسبی برای تبیین اهمیت و دستاورد‌های مثبت پدافند غیرعامل در عرصه‌های مختلف در بین مسئولان، مدیران، کارشناسان و آحاد جامعه است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح غربالگری سلامت در روستای اسفهران
رونمایی از کتاب «تمنا دار» کاری جدید از راه یار
توزیع کنسانتره «بامبو» میان عشایر مغان
بررسی آخرین وضعیت بازار رشت؛ از تدوین نقشه تا رفع مشکل چک‌های برگشتی
سیستان و بلوچستان میزبان رویداد ملی ایران جان
وداع باشکوه مردم البرز با جانباز سرافراز حاج حسن سام‌خانیانی
نگاهی به برنامه‌های رادیو سلامت
اهدای یک دستگاه پلاسما جت ساخت داخل به بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر
آبگیری تالاب شیمبار بر اثر بارش‌های اخیر
ارتقای بهره‌وری آب، محور اصلی صیانت از حقابه‌های کشاورزی خوزستان
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین خوابگاه متأهلی کشور در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
روایت آذربایجان غربی از «ایران جان»؛ سیستان و بلوچستان
قهرمانی گلاب صواحی ساری در تور ملی والیبال برفی ایران
زندگی و طبیعت در کتابی برای کودکان
علت پوسیدگی دندان‌ها ریشه در پلاک میکروبی دارد
وزش باد شدید از امشب تا پیش از ظهر فردا
نورپردازی پرچم ایران در برج تفلیس صدای رژیم صهیونیستی را درآورد
استقبال از ۸۵ شهید تازه تفحص دفاع مقدس
اضافه شدن ۵ هزار و ۳۰۰ لیتر در ثانیه به ظرفیت تأمین آب استان البرز
امضای تفاهم‌نامه همنوا وزارتخانه‌های آموزش‌وپرورش، نفت و کار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی بارش های پراکنده در مناطقی از غرب کشور
تأکید معاون رئیس‌جمهور بر لزوم اصلاح دیوان سالاری برای پیشتازی اصفهان در هوش مصنوعی
نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا؛ شکست بارسا در مادرید
پیام تبریک وزیر امور خارجه روسیه به آقای عراقچی
تردد در چالوس و آزادراه تهران - شمال تا اطلاع بعدی ممنوع شد
۴ مرحله کالابرگ رفع سوء تغذیه به صورت یکجا تمدید اعتبار شد
وزش باد در همدان ادامه دارد
به‌نژاد تا اطلاع ثانوی محروم شد
قدردانی عراقچی از پیام تبریک پادشاه بحرین
ایران نایب‌رئیس کمیسیون توسعه اجتماعی سازمان‌ملل‌متحد شد
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست
پیام رهبر انقلاب اسلامی به کنگره ملّی «شهدای غریب اسارت»
ریزش یک تریلیون دلاری بازار سهام آمریکا
برگزاری دادگاه رسیدگی به اقدامات آمریکا در تأسیس ساواک در خراسان رضوی
تأکید مدیرکل محیط زیست زنجان بر پایش شبانه و نظارت میدانی مستمر بر صنایع
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۵۴ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
حضور عروس و داماد اهوازی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  (۱ نظر)
کم‌آوردن خیابان اصلی اراک در استقبال از راهپیمایی ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)