• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۰۸۹۱۳
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۷
سیاسی » دولت

دولت در انتخابات از هیچ نامزد و فهرستی حمایت نخواهد کرد

رئیس جمهور گفت: در این انتخابات صرفاً برای خود نقش مجری و برگزارکننده قائلیم و تلاش خواهیم کرد با کمک ناظران و هیئت‌های اجرایی و با استفاده از تجارب گذشته، انتخاباتی بی‌نقص برگزار کنیم.

ایده‌آل دولت در انتخابات پیش‌رو، شکل‌گیری مجلسی قوی است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای ابراهیم رئیسی صبح امروز دوشنبه در جلسه مشترک هیئت دولت با استانداران، یکی از مهمترین کار‌های پیش‌روی دولت و مدیران استانی را زمینه‌سازی برای برگزاری انتخاباتی مشارکتی، رقابتی، ایمن و سالم دانست و گفت: همه مدیران دستگاه‌های اجرایی به ویژه استانداران، فرمانداران و بخشداران وظیفه دارند زمینه برگزاری رقابت انتخاباتی را به گونه‌ای فراهم کنند که هیچ گروه سیاسی، حزب، جریان و عموم مردم در معرفی یا انتخاب نامزد‌های مورد نظر خود احساس محدودیت نداشته باشند.

رئیس جمهور هدف مشترک و نهایی مجموعه اقدامات دولت و همچنین احزاب و گروه‌های سیاسی در زمینه انتخابات را افزایش امید در جامعه و ایجاد شور و رغبت برای مشارکت در انتخابات دانست و افزود: قطعاً مجموعه دولت به عنوان مجری انتخابات رأی مردم را حق‌الناس می‌داند و نسبت به حفظ حقوق مردم و امانتداری از رأی آن‌ها توجه ویژه و جدی دارد.

آقای رئیسی با بیان اینکه ایده‌آل دولت در انتخابات پیش‌رو، شکل‌گیری مجلسی قوی است، اظهار داشت: مجلس قوی در کنار دولتی قوی ایرانی قوی را شکل خواهند داد.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه مجموعه دولت و دستگاه‌های اجرایی در انتخابات پیش‌رو هیچ نامزد یا لیست انتخاباتی نخواهد داشت و از هیچ نامزد و لیستی نیز حمایت نخواهد کرد، تصریح کرد: دولت در این انتخابات صرفاً برای خود نقش مجری و برگزارکننده قائل است و تلاش خواهد کرد با کمک ناظران و هیئت‌های اجرایی و با استفاده از تجربه و پیشینه برگزاری انتخابات در دوره‌های متعدد، انتخاباتی بی‌نقص برگزار کند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود توجه ویژه نسبت به معیشت مردم و مسائل اقتصادی کشور از سوی همه مدیران دستگاه‌های اجرایی را مورد تأکید قرار داد و ضمن استقبال از اعلام آمادگی برخی استانداران برای نقش‌آفرینی در تامین کالا‌های اساسی و مشارکت در تنظیم بازار، از وزارتخانه‌های اقتصادی خواست در کمترین زمان ممکن نسبت به برگزاری جلسه با این استانداران و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهادات آن‌ها اقدام شود.

آقای رئیسی ر در ادامه با تأکید بر پرهیز از برگزاری جلسات تکراری، زمان‌بر و بی‌اثر به ویژه در ساعات اداری مدیران استانی که مانع از حضور آن‌ها در محل کارشان می‌شود، ضمن توصیه اکید مدیریت زمان به استانداران، وزیر کشور و رئیس سازمان اداری و استخدامی را نیز مکلف کرد، اطلاعات اینگونه جلسات را جمع‌آوری، بررسی و نسبت به کاهش یا حذف آن‌ها اقدام کنند.

«ضرورت اخذ نظر استانداران در تخصیص اعتبارات استانی»، «پیگیری مهار تورم به عنوان یکی از اولویت‌های مهم دولت»، «لزوم بررسی راهکار‌های متمرکز نمودن تسهیلات مسکن در بانک مسکن و مکلف کردن بانک‌های خصوصی به ارائه تسهیلات برای توسعه استان‌ها»، «واگذاری اختیارات در اجرای قانون مولدسازی به استانداران، با هدف ایجاد انگیزه در مدیران استانی برای پیگیری و رفع مشکلات زیرساختی استان‌ها»، «پرداخت وجوه مربوط مسئولیت‌های اجتماعی دستگاه‌های اجرایی با اطلاع و نظارت استانداران»، «پرهیز از اطاله تصمیم‌گیری‌ها در مرکز برای جلوگیری از تزلزل مدیریتی در استان‌ها»، «واگذاری پروژه‌های استانی و منطقه‌ای به استان‌ها و پیگیری پروژه‌های ملی از مرکز»، «لزوم آگاهی و اطلاع مدیران استانی از تصمیماتی که نیاز به تنویر و اقناع‌سازی افکار عمومی دارند»، «پایبندی و تعهد وزرا و مدیران مرکز نسبت به اجرای مصوبات دور اول و دوم سفر‌های استانی»، «تحقق امنیت غذایی در تهیه کالا‌های اساسی، با نگاه ویژه نسبت به ظرفیت تولیدی استان‌ها»، «اهتمام مدیران استانی نسبت به پیگیری پرداخت تسهیلات ازدواج، مسکن و اشتغال»، «تأکید بر همکاری و تعامل متقابل هر چه بیشتر وزرا و استانداران»، «پیگیری ویژه توسعه و ارتقای وضعیت جزایر جنوبی کشور»، «توجه جدی به صرفه‌جویی در ساخت و ساز‌های دولتی با پرهیز از سالن‌سازی‌های غیرضرور در ساختمان‌های دولتی» و «ارزیابی میزان اثربخشی مشوق‌های قانون جوانی جمعیت در افزایش جمعیت کشور» از دیگر محور‌های مهم سخنان رئیس جمهور در نشست مشترک هیئت دولت با استانداران بود.

آقای رئیسی ضمن تاکید بر ضرورت مقابله با دیوان‌سالاری پیچیده و خسته‌کننده در ادارات و سازمان‌های دولتی، از مدیران دستگا‌های اجرائی خواست با رویکرد تحولگرایانه و جهادی اولویت‌های کشور را پیگیری و تحقق اهداف دولت در گره‌گشایی از مشکلات کشور را به صورت مجدانه در دستور کار خود داشته باشند. ­

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فردا، غیرحضوری شدن مدارس نوبت صبح در ۴ شهرستان خوزستان
شناسایی ۶۵ نقطه حادثه خیز در جاده‌های آذربایجان شرقی
مدیرعامل اسبق استقلال درگذشت
امنیت منطقه‌ای لازمه توسعه اقتصادی کشورهای عضو اکو
نیرو‌های مسلح در حداکثر آمادگی قرار دارند
تجلیل از پرستاران آذربایجان شرقی
پیش بینی غبارآلودگی هوا در سمنان
بزرگترین گردهمآئی صنعت قهوه ایران در تهران برگزار می‌شود
نمایشگاه قهوه ایران، رویداد مرجع صنعت قهوه کشور است
به یادسفیدپوشان رو سفید
تجلیل از مادران شهدای ورزشکار و قهرمانان اخلاق‌مدار
پیام از شما، پیگیری از ما
بسته خبر‌های کوتاه ۶ آبان در یک نگاه
انضباط ترافیکیِ جاده‌های جنوب کرمان
ورزشی‌های ششم آبان ماه در استان سمنان
پیام تبریک وزیر ورزش و جوانان به تیم هندبال دختران ایران
برگزاری سومین نمایشگاه بین المللی قهوه در مرکز نمایشگاهی ایران مال
اعلام برنامه‌های هفته کتاب در لرستان
افتتاح سایت برق اضطراری قدرتمند در بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد
جان باختن یکی از کارکنان پتروشیمی بندر امام خمینی بر اثر حادثه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ
آخرین وضعیت کودک معلول کلاردشتی که مورد ضرب و شتم قرار گرفت
پیش ثبت‌نام ۴۰ هزار نفر برای تشرف به تمتع ۱۴۰۵
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
سلیمان زاده: نخستین بار در تاریخ بسکتبال سه نفره دختران به مدال رسیدیم
فارسی‌ها منتظر باران نباشند
کارزار حقوقی ایران در مقابله با جنایات صهیونیست‌ها
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است
ضرورت تشکیل کمیته تدوین سند جامع اشتغال آذربایجان شرقی
تجلیل از پرستاران نمونه بیمارستان شهید محلاتی تبریز
کشتی آزاد بازی‌های آسیایی جوانان؛ صعود طهماسبی، الهی و زرین کام به نهایی
اوقات شرعی اهواز، ۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی نمایشگاه کتاب در فرهنگسرای امام خمینی
عارف: وحدت و انسجام بعد از دفاع مقدس ۱۲ روزه حفظ شود
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)