پخش زنده
امروز: -
در بهمن 1357 در چنین روزی، همزمان با پخش تصاوير ورود امام خميني از تلويزيون، همافران نيروی هوايي درپادگان، فرياد اللهاكبر سر دادند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مهاباد، در همین هنگام افراد گارد شاهنشاهی به سوی آنها تیراندازی کردند.
با بالا گرفتن درگيریها، مردم براي كمك به همافران ارتش، وارد پادگان شدند اما لولهی مسلسل گارد شاهنشاهي به سمت مردم چرخيد و آنها را هدف گلوله قرار داد.
خیابان ها مملو از جمعیت مردم است که برای سرنگونی رژیم پهلوی لحظه شماری میکنند.
در بیستم بهمن 57 عناصر باقی مانده رژیم پهلوی آخرین تلاش های خود را برای حفظ سلطنت بکارگرفتند. دراین روز درگیری های پراکنده درجریان است.
دو روز مانده تا پیروزی نهایی قیام مردم. درهمین روز نخست وزیر دولت موقت به دانشگاه تهران رفت و برنامه های دولت خودرا اعلام کرد.
هواداران سلطنت و بختیار که حکومت را در مسیر سقوط می دیدند تجمعی را در ورزشگاه امجدیه تهران شکل دادند.
رادیو در 20 بهمن اعلام کرد: تصاویر ورود امام خمینی از تلویزیون نمایش داده خواهد شد.
به گفته همافران با ظاهر شدن تصویر امام بر صفحه تلویزیون طنین صلوات سالن پادگان نیروی هوایی تهران را پر کرد و در همین هنگام افراد گارد شاهنشاهی به سوی آن ها تیراندازی کردند و درگیری ها آغاز شد
مردم ساکن اطراف پادگان هنگامی که از حمله نیروهای گارد آگاه شدند درکنار دیوار خوابگاه گرد آمدند و با فریاد الله اکبر از همافران حمایت کردند.
حضور مردم در این لحظات و ساعت ها همگی یک پیروزی شیرین در روزهای آتی را نوید میداد.