پخش زنده
امروز: -
وزیر خارجه ایران گفت: از دمشق با صدای بلند اعلام میکنیم که کلید بازگشت امنیت پایدار در منطقه، توقف نسل کشی و جنایتهای مشترک اسرائیل و آمریکا علیه غزه و فلسطین است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از دمشق، در دومین ایستگاه از سفر منطقهای، حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از لبنان به سوریه رسید.
حسین امیر عبداللهیان پس از ورود به فرودگاه دمشق، بلافاصله با بشار اسد رئیس جمهوری سوریه دیدارکرد.
بشار اسد در این دیدار از اقدام آمریکا در ارسال اسلحه مرگبار به رژیم صهیونیستی انتقاد کرد و حمایت آمریکا از جنایات صهیونیستها در کشتار مردم غزه را زمینه ساز گسترش دامنه جنگ و درگیری در منطقه برشمرد.
برپایه این گزارش، حسین امیر عبداللهیان همچنین در دیدار با همتای سوریه خود درباره آخرین تحولات منطقه به ویژه جنگ افروزی آمریکا در شرق سوریه رایزنی کرد.
وی در این خصوص در جمع خبرنگاران گفت امنیت کشورهای منطقه دغدغه مشترک ایران و سوریه است و همچنان در کنار سوریه در مبارزه با تروریسم ایستاده ایم.
رئیس دستگاه سیاست خارجی کشورمان با تاکید بر اینکه برای حل بحران غزه باید راهکار سیاسی مورد توجه قرار بگیرد، تصریح کرد: از دمشق با صدای بلند اعلام میکنیم که کلید بازگشت امنیت پایدار در منطقه، توقف نسل کشی و جنایتهای مشترک اسراییل و آمریکا علیه غزه و فلسطین است.
اما فیصل مقداد از دیدگاههای مشترک دمشق و تهران در حمایت از مردم مظلوم، اما مقتدر فلسطین گفت و تصریح کرد جنایات دشمن صهیونیستی اسرائیل در نوار غزه از ویرانگری تا کشتار کودکان و زنان بی گناه، ماهیت این رژیم را برای افکار عمومی جهان آشکار کرد، الان آنها در تنگنا و مقاومت در موضع اقتدار است.
وزیران امور خارجه دو کشور در پایان نشست خبری بر ضرورت برقراری آتش بس در غزه تاکید کردند.
اظهارات:
با صدا ۱ و ۲ حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان
با صدا ۳: فیصل مقداد وزیر امور خارجه سوریه