• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۳۱۱۶۵
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۶:۲۲
بین الملل » تحلیلی
مدیر مرکز دفاع از آزادی آکادمیک انجمن اساتید دانشگاه آمریکا

وجود پلیس در دانشگاههای آمریکا عادی شده است

مدیر مرکز دفاع از آزادی آکادمیک انجمن اساتید دانشگاه آمریکا گفت: بیرون بردن استادان با دستبند لحظه‌ وحشتناکی است که تهدیدی برای آزادی آکادمیک در محوطه‌های دانشگاهی است.

 وجود پلیس در دانشگاههای آمریکا عادی شده است

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان، در اعتراضات دانشجویی در آمریکا ۵۰ استاد و بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ دانشجو بازداشت شده اند.

با سرکوب تظاهرات ضد جنگ به دست پلیس در پردیس‌های دانشگاهی در سراسر آمریکا در هفته‌های اخیر، در میان دستگیر شدگان دو استاد ۶۵ ساله بودند که فقط تلفن‌های همراه با خود داشتند.

آنلیس اورلک را در اعتراضی در کالج دارتموث در نیوهمپشایر به زمین انداختند و با دستبند‌های پلاستیکی دستگیر کردند. او بعداً از این موضوع شکایت کرد.

استیو تاماری در تظاهراتی در دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس توسط افسران مورد برخورد قرار گرفت و بازداشت شد، حمله‌ای که به گفته او منجر به شکستگی دنده‌های متعدد و دست شد.

هرکدام در لحظاتی قبل از دستگیری مشغول فیلمبرداری از اعتراضات بودند. هم اورلک، که یهودی است، و هم تاماری، که آمریکایی فلسطینی است، گفتند که انگیزه آنها تا حدی به دلیل تمایل به حمایت از دانشجویان معترض در استفاده از حق آزادی بیان است.

روایت‌های آنها جنبه‌ای از اعتراض‌های دانشجویی را نشان می‌دهد که نسبتاً کمتر مورد توجه قرار گرفته است، نقشی که اساتید در تظاهرات بازی کرده‌اند و واکنش دانشگاه‌ها و پلیس به آنها.

بر اساس بررسی سی ان ان از سوابق پلیس، پرونده‌های دادگاه و گزارش‌های خبری، اورلک و تاماری از جمله حداقل ۵۰ استادی هستند که در اعتراضات دانشگاهی در سراسر کشور دستگیر شدند.

(از ۱۸ آوریل، بیش از ۲۴۰۰ دانشجو در بحبوحه اعتراضات در بیش از ۵۰ پردیس بازداشت شده اند.) در برخی موارد، اساتید گفتند که بر اساس اعتقادات خود فعالانه در اعتراضات شرکت می‌کنند. برخی دیگر گفتند که برای نشان دادن حمایت از دانش آموزان خود در این مراسم شرکت کردند.

در دانشگاه اموری در آتلانتا، یک استاد اقتصاد که تلاش کرد در دستگیری یک معترض مداخله کند، هنگامی که بلافاصله از دستور یک افسر پیروی نکرد، توسط پلیس تحت کنترل فیزیکی قرار گرفت.

در ویدئوی این حادثه، عینک کارولین فوهلین در حالی که به زور به پیاده رو می‌رود، می‌افتد و شنیده می‌شود که او به مأموران می‌گوید: شما فقط سرم را به بتن زدید. فوهلین به بی نظمی و اقدام علیه یک افسر پلیس متهم شد.

در نیویورک، یک دانشیار تاریخ ژاپنی که به تازگی بازنشسته شده است در دانشگاه کلمبیا به نیویورک تایمز گفت که او فقط در حال گرفتن عکس از افسران پلیس در حال تجمع قبل از یورش به محوطه دانشگاه کلمبیا بود که دستگیر شد.

گرگوری فلوگفلدر به این روزنامه گفت: با خواسته‌های افسران موافقت نکرد و به ساختمان خود بازگشت، اما هیچ نقشی در اعتراض نداشت.

دکتر آیزاک کامولا، مدیر مرکز دفاع از آزادی آکادمیک انجمن اساتید دانشگاه آمریکا، گفت: بیرون بردن استادان با دستبند لحظه‌های وحشتناکی است که توجه را به خود جلب می‌کند و در عین حال تهدیدی برای آزادی آکادمیک در محوطه‌های دانشگاهی است. این آسیب‌ها ظریف‌تر و بسیار عمیق‌تر هستند.

او گفت: لحظه‌های ظریف‌تر حذف اساتید از تدریس و تحریم بدون روند قانونی را نمی‌بینید. در جایی که اساتید مطمئن نیستند چه چیزی می‌توانند بگویند و چه چیزی نمی‌توانند بگویند، یک اثر دلخراش وجود دارد.

کامولا گفت: مدیران دانشگاه به طور فزاینده‌ای از مجریان قانون درخواست می‌کنند تا به بحث‌های داخلی در مورد پارامتر‌های آزادی آکادمیک رسیدگی کنند.
او گفت: وجود پلیس در محوطه دانشگاه عادی شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان ثبت‌ نام پزشکان و پرستاران برای خدمت در اربعین حسینی
وحدت ملی؛ ستون استواری در برابر تهدیدها و رمز پیشرفت کشور
رایزنی وزارت صمت با بانک مرکزی برای تحریک تقاضا
ادعای نابودی برنامه هسته‌ای ما توهم است
ظرفیت‌های فنی مرکز اندازه‌شناسی بررسی شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، اول مرداد ۱۴۰۴
برگزاری مراسم اربعین شهدای اقتدار آذربایجان شرقی
جمع‌آوری موتورپمپ‌های غیرمجاز آبیاری با پساب از رودخانه سیمینه‌رود
تصادف دو دستگاه پژو پارس در جاده پیرانشهر ـ سردشت با ۸ مصدوم اعزامی
بحران آب در آذربایجان‌غربی؛ خشکسالی و ضرورت تغییر الگوی مصرف
افتتاح نمایشگاه صنایع دستی در هریس
پیروز پر گل سپاهانی‌ها مقابل تیم قطری در ترکیه
استفاده از عوامل بیولوژیک در بیش از ۵۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی آذربایجان‌غربی 
بررسی چالش‌های تأمین اجتماعی مازندران در گفتگوی ویژه خبری صداوسیما
تخصیص زمین به ۳۳۰ خانوار طرح جوانی جمعیت در آذربایجان‌غربی 
برخورد عبرت آموز دستگاه قضایی با استخراج غیرمجاز رمزارز 
تلاش ونزوئلا برای آزادی ۲۹ کودک ربوده شده در آمریکا
همراهی مردم روشنایی پایدار را تضمین می‌کند 
تداوم وزش بادهای شدید در سمنان
کمبود پایگاه اورژانس در طالقان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
عیسی آل‌کثیر به استقلال پیوست
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
تکرار ادعا‌های ترامپ درباره ایران
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
آتش سوزی در مجتمع تجاری ونوس منطقه آزاد انزلی
ادارات فارس فردا به صورت دورکاری ارائه خدمت می کنند
واکنش چین به ادعای آمریکا در مورد فروش نفت ایران
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
مخالفت شدید آمریکا با قانون جدید حشد الشعبی
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است
تعطیلی ادارات مشهد و خراسان رضوی در روز چهارشنبه ،اول مرداد
برخورد قوه قضاییه با افرادی که بدون مستندات اظهار نظر کنند
مجوز رهبر به صندوق توسعه ملی برای سرمایه گذاری در انرژی
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۲ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم  (۱ نظر)
تشییع پیکر مادر سه شهید و چهار جانباز دفاع مقدس در شیراز  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
قالیباف: حضور بخش خصوصی برای تکمیل شبکه ملی اطلاعات  (۱ نظر)
دیدار کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان با وزیر آموزش و پرورش  (۱ نظر)
تعطیلی ادارات مازندران در روز چهارشنبه اول مرداد  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)