• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۸۱۹۷
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۶
آذربایجان غربی » سیاسی

امنیت و معیشت پایدار اولویت اصلی سپاه و بسیج است

فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی گفت: امنیت و معیشت پایدار در منطقه مهمترین مطالبه رهبر معظم انقلاب و اولویت اصلی سپاه و بسیج است.

امنیت و معیشت پایدار اولویت اصلی سپاه و بسیج است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  سردار محمدحسین رجبی، در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه با گرامی‌داشت هفته بسیج و تسلیت ایام فاطمیه، به اهمیت نقش بسیج در جامعه و با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری، اظهار کرد: بسیج پاره تن مردم است این عبارت نه تنها تأکیدی بر ارتباط عمیق بسیج با جامعه دارد، بلکه نشان‌دهنده نقشی است که بسیج در تمامی عرصه‌های انقلاب اسلامی ایفا کرده است ،  بسیج از دل مردم جوشیده  و از اوایل انقلاب در جنوب و مرکز استان و شهر‌های مرزی نقشی مؤثر و مسئولیت‌پذیرانه ایفا کرده است

وی با تأکید بر امنیت و معیشت پایدار، افزود: رهبر معظم انقلاب در خصوص شمال غرب کشور که شامل استان‌های آذربایجان‌غربی و کردستان می‌شود، تأکید داشته‌اند که امنیت پایدار و معیشت پایدار از اولویت‌های اصلی این منطقه است.

فرمانده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی به نقش سپاه و بسیج در تحقق این اهداف اشاره کرد و گفت: این دو نهاد اصلی‌ترین پیگیران این فرمان مهم هستند.

وی به نقش سایر سازمان‌ها و نهاد‌ها اشاره کرد و گفت: برای تحقق این اهداف، همه دستگاه‌ها باید همکاری کنند تا امنیت و معیشت مردم تأمین شده و محرومیت‌زدایی در این مناطق به طور کامل محقق شود.

سردار رجبی با اشاره به نقش تاریخی بسیج در دوران انقلاب اسلامی گفت: بسیج از دل مردم جوشیده و در همه برهه‌های انقلاب همواره کنار انقلاب بوده است این نیروی مردمی در اوایل انقلاب در جنوب و مرکز استان و شهر‌های مرزی نقشی مؤثر و مسئولیت‌پذیرانه ایفا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: بسیج از ابتدای انقلاب تاکنون در حفظ انسجام ملی و تقویت روحیه مردمی نقشی بی‌بدیل داشته است، این نیرو در مواقع بحرانی مانند جنگ تحمیلی، زلزله‌ها و بحران‌های اجتماعی توانسته است به عنوان بازوی اصلی انقلاب عمل کند.

فرمانده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی در ادامه افزود: بسیجیان بعد‌ها نیرو‌های سپاه، کمیته و ارتش را تشکیل دادند و در عملیات‌های مختلف جنگ تحمیلی نقشی تعیین‌کننده داشتند در آن دوران، با وجود کمبود سلاح و تجهیزات، بسیج به عنوان نیرویی ایمان‌محور، توانست در برابر دشمنی که از سوی قدرت‌های جهانی حمایت می‌شد، پیروز شود.

سردار رجبی با اشاره به نقش بسیج در دوران پس از جنگ تحمیلی گفت: در سال‌های اخیر، بسیج در مواجهه با بحران‌های طبیعی همچون زلزله‌ها و در تأمین امنیت مرز‌ها و شهر‌ها نقش مهمی ایفا کرده است و گروه‌های جهادی بسیج، از شمال تا جنوب استان، در تمامی عرصه‌ها حاضر بوده‌اند و خدمات‌رسانی کرده‌اند.

وی درباره ساختار بسیج در استان گفت: در داخل شهر‌ها نیز ساختار‌های منسجم بسیج همچون گردان‌های امام حسین (ع)، امام علی (ع)، بیت‌المقدس، کوثر و الزهرا در تمامی نقاط استان حضور فعال دارند.

فرمانده سپاه شهدا آذربایجان‌غربی افزود: این گردان‌ها نه تنها در تأمین امنیت، بلکه در عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی نیز نقش‌آفرین هستند این نیرو‌ها با برگزاری رزمایش‌ها و فعالیت‌های فرهنگی توانسته‌اند امید و نشاط را در جامعه گسترش دهند.

سردار رجبی تأکید کرد: بسیج در تمامی شئون زندگی و اقشار مختلف جامعه حضوری پررنگ دارد و بدون هیچ چشم‌داشتی به مردم خدمت می‌کند این نیرو در همه زمینه‌ها به ایفای نقش می‌پردازد و امیدآفرینی می‌کند.

وی به فعالیت‌های فرهنگی بسیج اشاره کرد و گفت: برگزاری رزمایش‌های فرهنگی و اجتماعی همچون رزمایش اقتدار بسیج، نماد عینی توانمندی این نیرو در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی است.

سردار رجبی با اشاره به اهمیت بسیج در تحقق امنیت پایدار و خدمت به مردم گفت: بسیج همواره به عنوان نیرویی پیشتاز در خط مقدم خدمت به مردم و انقلاب اسلامی بوده است. این نیرو، امید ملت و پشتیبان نظام است.

وی تأکید کرد: در شرایط کنونی نیز بسیج آماده است تا با تمام توان در مقابل تهدیدات دشمنان و برای رفع مشکلات مردم ایفای نقش کند و به آینده‌ای روشن برای کشور کمک کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات فعالان اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد از رئیس جمهور
راه اندازی شعبۀ استان خوزستان انجمن علمی مطالعات نهج‌البلاغه
تکمیل طرح‌های نیمه تمام و بهبود فضای کسب و کار در خراسان شمالی
اولین برف پاییزی ارتفاعات خلخال را سفید پوش کرد
پیروزی پرگل المپیاکوس و گلزنی طارمی
جنجال بر سر تغییر یک نام صهیونیستی در ایرلند
وداع باشکوه با شهید خوشنام در همدان
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
تشییع و خاکسپاری یک شهید گمنام در بندرعباس
رقابت ۵۰ دانش‌آموز مازندرانی در مسابقات جهانی محاسبات ذهنی
روز‌های پایانی برداشت سیب زمینی در اقلید
عزت ایران اسلامی مرهون فداکاری مادران شهداست
لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی ایران از دست نداده‌ایم
ضرورت مدیریت یکپارچه آب با توسعه‌ی همکاری‌های منطقه
نیکسون و کشتار دانشجویان، از تهران تا آمریکا
قم میزبان آئین تجلیل از مادران و همسران شهدا
استقرار بالگرد آتش نشانی در دزفول
استقلال قم راهی فینال شد
قوانین موجود، ظرفیت لازم برای سالم‌سازی محیط اجتماعی را دارند
تشریح برنامه هاودستاورهای توسعه ای آذربایجان غربی دربرنامه زنده استاندار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
تأکید پزشکیان بر بهره‌گیری از روش‌های نوین آموزشی
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)