پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق فارس گفت: ۵۴ طرح کلان برق رسانی در محدوده فعالیت این شرکت در استان با هزینه ۵۵۹۰ میلیارد ریال آماده بهره برداری است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس،حمیدرضا کریمی فرد با بیان اینکه بهرهبرداری از طرحهای مذکور نقش مهمی در پایداری شبکه، برقرسانی و توسعه خدماترسانی بهتر به مشترکان استان دارد، گفت:برای بهرهبرداری از این طرحها ۱۴۵ کیلومتر شبکه فشار متوسط، حدود ۴ کیلومتر شبکه فشار ضعیف و ۵۲ دستگاه ترانسفرماتور با ظرفیت ۱۱ مگاولت آمپر احداث و نصب شده است.
وی یادآورشد: اصلاح و توسعه ۸ کیلومتر شبکه روشنایی با هزینه ۲۲۹۰ میلیارد ریال از طرحهایی است که در دهه فجر به بهره برداری میرسد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق فارس با اشاره به اهمیت برق رسانی به روستاها و توسعه و بهسازی شبکه برق این مناطق گفت: تاکنون شبکه برق بیش از ۱۱۴۰ روستای استان در قالب طرح بهارستان، بهسازی و بهبود یافته است.
این مقام مسئول با بیان اینکه در حال حاضر همه روستاهای بالای ۱۰ خانوار استان برقدار هستند، یادآورشد: از ابتدای امسال تاکنون ۵ روستا برقدار شده و تا پایان سال نیز ۵ روستای دیگر به شبکه برق سراسری وصل میشوند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق فارس ادامه داد:برای تامین برق مسکن ملی در ۲۳ شهرستان تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق استان فارس در سال جاری، ۹۲ دستگاه ترانس به ظرفیت ۲۴۵۵۰ کیلو ولت آمپر و ۴۲ کیلومتر شبکه فشار متوسط و ۵۰ کیلومتر شبکه فشار ضعیف با هزینه ۱۶۵۰ میلیارد ریال احداث شده است.
کریمی فرد در ادامه در خصوص تامین برق عشایر هم گفت: با هدف روشنایی بخشیدن به سیاه چادرهای عشایری فارس و تامین برق نیازهای ابتدایی عشایر غیور همچون روشنایی و شارژ لوازم الکترونیکی مانند تلفن همراه، رادیو، چراغ قوه ۳۹۱ سامانه خورشیدی قابل حمل با هزینه ۱۱۷ میلیارد ریال تا پایان امسال تحویل خانوارهای عشایر فارس در حوزه فعالیت این شرکت داده میشود.
این مقام مسئول با بیان اینکه در نظر است برای سال آینده هم تعداد ۱۸۰۰ سامانه برق خورشیدی قابل حمل دیگر به عشایر استان فارس تحویل داده شود، خاطرنشان کرد: حدود ۹۰ درصد هزینه هر سامانه را دولت و ۱۰ درصد را خانوار متقاضی عشایری پرداخت میکند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق فارس بیان داشت: امسال با اضافه شدن بیش از ۱۳۲۸۷ مشترک به شبکه، اکنون کل مشترکان این شرکت به حدود یک میلیون و ۶۵ هزار مشترک رسیده است.
او با اشاره به اینکه طی چند سال اخیر اقدام بسیاری در حوزه هوشمند سازی شبکه و قابلیت کنترل پذیری و رویت پذیری صورت گرفته است گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۲۱۵۰۰ دستگاه کنتور هوشمند برای مشترکان خانگی، کشاورزی، صنعتی و اداری در محدوده شهرستانهای تحت پوشش این شرکت نصب و راه اندازی شده است که امیدواریم تعداد کنتورهای نصب شده تا پایان سال جاری به ۳۰ هزارکنتور برسد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق فارس خاطرنشان کرد: در نظر است در قالب ۱۴ مگاپروژه برای کاهش ناترازی برق و گذر از اوج بار ۱۴۰۴ تعداد ۶۳ هزار دستگاه کنتور هوشمند دیگر در سال آینده نصب و مورد بهرهبرداری قرار گیرد.