پخش زنده
امروز: -
کاهش زمان پخت نانوییها در آبدانان و پایین بودن کیفیت نان در بعضی نانواییها موجب گلایه شهروندان این شهرستان شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز ایلام؛ این روزها تعداد کم نانواییهای با پخت نان حجیم مثل سنگک و بربری در آبدانان باعث ازدحام در این نانواییها شده به نوعی که مردم ساعتها وقت و انرژی خود را باید در صف نان بگذرانند.
فرماندار آبدانان علت این موضوع را گرایش نانواییها به نان لواش به دلیل نیاز نداشتن به کارگر میداند.
رحمانی بیان کرد: در سنوات گذشته واحدهای خبازی پخت نان حجیم مثل سنگک زیاد بود و تعداد زیادی از انها به خاطر شرایط پخت آسانتر و عدم نیاز به کارگر، به نان لواش روی آوردهاند و همین امر باعث کم شدن نانواییهای با پخت حجیم و بالطبع ازدحام در نانواییهای با پخت حجیم شده است.
وی از مسئولان سامانه نانینو خواست به نانواییهای با پخت نان حجیم برای خدمات دهی بیشتر به مردم، سهمیه شناوری آرد بیشتری در نظر بگیرند.
گفتنی است ۷۵ واحد نانوایی در سطح شهرستان آبدانان فعالیت دارند که تنها ۱۲ واحد از این نانواییها نان حجیم پخت می کنند.