پخش زنده
امروز: -
به دنبال نارضایتی تعدادی از مردم نهاوند از سایت دفع زباله، دستگاه قضایی به عنوان مدعی العموم برای رفع این مشکل ورود پیدا کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، با پیگیری دادستان عمومی و انقلاب نهاوند برای رفع مشکلات پسماند این شهر نشستی با حضور جمعی از مسئولان استان و شهرستان در سالن شهرداری نهاوند برگزار شد.
نماینده مردم نهاوند در مجلس گفت: در تولید و تفکیک زباله مشکل اساسی داریم و باید فرهنگسازی شود و البته در دفع زبالهها هم باید مدیریت علمیتری انجام شود.
علیرضا نثاری افزود: نارضایتی مردم از سایت فعلی دفع زبالههای نهاوند مشهود است و باید یک فکر اساسی برای آن انجام شود.
او تأکید کرد: سایت جنوب استان فعلاً در حد حرف است و بعید است به این زودی این سایت مورد استفاده واقع شود.
دادستان عمومی و انقلاب نهاوند نیز گفت: کشاورزان ما کشت زیر پلاستیک انجام میدهند، اما بعد کشت ضایعات را در اراضی رها میکنند که این موضوع باید اصلاح شود در غیر این صورت پرونده قضائی برای متخلفان تشکیل میشود.
احمد صفائی افزود: ورود فاضلاب ۳۰ روستا به نهر شعبان تهدیدی برای سلامت مردم است و با همین آب کشت سبزی و باغات هم آبیاری میشوند.
او تأکید کرد: راهاندازی سایت جنوبی استان واقع در ملایر به این زودیها امکان پذیر نیست و تا راهاندازی این سایت تکلیف نهاوند چیست...؟
فرماندار نهاوند نیز در این نشست بر لزوم ساماندهی سایت دفن زباله فعلی به دلیل قرار گرفتن در مجاورت دانشگاه دختران نهاوند تأکید کرد.
ضرغام احمدوند بر ضرورت رفع مشکلات دیرینه پسماند در این شهرستان تاکید و تصریح کرد: مسائل مربوط به پسماند سالهاست که محیط زیست و سلامت شهروندان را تحت تأثیر قرار داده است و باید هرچه سریعتر برای رفع این معضل اقدامات لازم انجام شود.
او در پایان با اشاره به تلاشهای شهرداری برای بهبود وضعیت شهر، گفت: نباید اجازه داد که موضوعاتی مانند ترافیک و پسماند موجب شوند که زحمات شهرداری نادیده گرفته شود و باید با همکاری و همفکری به دنبال راهکارهایی باشیم که علاوه بر رفع این مشکلات، خدمات شهرداری نیز به خوبی دیده و ارزیابی شود.
امیررضا یوسفیان، معاون عمرانی استاندار همدان هم از تخصیص ۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای فعال شدن طرح سایت جنوبی پسماند استان خبر داد.
روزانه تا ۱۸۰ تن انواع زباله در نهاوند تولید می شود، تولید این حجم از زباله نیازمند برنامه ریزی کارشناسی شده برای جلوگیری از بروز مشکلات زیست محیطی است.