• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۷۸۷۹۶
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۷
اقتصادی » بازاروتجارت
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران خبر داد:

تداوم عرضه گسترده میوه شب عید تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از عرضه گسترده میوه شب عید تا ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: تا پایان امروز یکشنبه، ۲۶ اسفندماه همه استان‌ها موظف هستند عرضه سیب درختی، پرتقال و خرما با قیمت‌های تنظیم بازاری را شروع کنند.

تداوم عرضه گسترده میوه شب عید تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدرضا طلایی با بیان اینکه غرفه‌های تنظیم بازار میوه شب عید از ۲۳ اسفند ماه در سراسر کشور راه‌اندازی شده است افزود: عرضه تا ظهر روز گذشته (۲۵ اسفند) در ۶۰ درصد استان‌ها آغاز شد و همه استان‌ها موظفند تا پایان امروز (یکشنبه، ۲۶ اسفند ماه) عرضه سیب، پرتقال و خرما را با قیمت‌های تنظیم بازاری شروع کنند.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی اظهار داشت: این عرضه تا ۱۵ فروردین ادامه خواهد داشت و در صورت نیاز، ستاد‌های راهبری استان‌ها می‌توانند این زمان را تمدید کنند.

وی با اشاره به تغییرات در نحوه تامین میوه نسبت به سال گذشته، تصریح کرد: امسال برخلاف سال گذشته، دولت هیچ اعتباری برای این طرح در نظر نگرفته و مباشران بخش خصوصی این فعالیت را برعهده گرفته‌اند.

طلایی گفت: در چهار استان، سازمان‌های میادین و یک نفر از بخش خصوصی تامین و عرضه را انجام داده‌اند و در سایر استان‌ها، تشکل‌های تعاونی زیرمجموعه سازمان تعاون روستایی مسئول این فرآیند بوده‌اند.

تمرکز بر کیفیت و کاهش قیمت‌ها

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران افزود: امسال برای نخستین بار دستورالعمل ذخیره‌سازی میوه در بهترین زمان ممکن (آبان‌ماه) توسط وزارت جهاد کشاورزی به سازمان مرکزی تعاون روستایی ابلاغ شد.

وی با تاکید بر بهبود کیفیت محصولات اظهار داشت: نظارت‌ها افزایش یافته است و امسال بهترین میوه‌ها در بازار تنظیمی عرضه می‌شوند.

طلایی در خصوص قیمت‌ها تصریح‌کرد: میانگین قیمت سیب درختی ۵۰ هزار تومان و پرتقال ۳۵ هزار تومان کاهش یافته است، اما با توجه به هزینه‌های حمل‌ونقل ممکن است تغییرات جزئی داشته باشد. حداکثر قیمت سیب در تهران ۵۴ هزار تومان و پرتقال تامسون شمال ۴۲ هزار تومان تعیین شده است.

به گفته وی، همچنین قیمت پرتقال والنسیا تولید شده در باغات مربوط به سازمان تعاون روستایی بین ۴۴ تا ۵۵ هزار تومان متغیر خواهد بود.

خرما به سبد تنظیم بازار افزوده شد

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با بیان اینکه امسال برای نخستین بار خرما نیز به سبد تنظیم بازار اضافه شده است، گفت: به دلیل همزمانی با ماه رمضان، بیش از یک میلیون تن خرما خریداری شده که ۳۰۰ تن آن به عنوان ذخیره احتیاطی در نظر گرفته شده است.

به گفته وی، این خرما‌ها در سه رقم مضافتی، کلوته و کبکاب عرضه می‌شوند و قیمت آن بین ۱۴۵ تا ۱۵۵ هزار تومان متغیر است.

طلایی تاکید کرد که خرمای تنظیم بازاری حدود ۳۵ تا ۴۰ درصد زیر قیمت بازار عرضه می‌شود.

ذخیره‌سازی گسترده برای کنترل بازار

طلایی از ذخیره ۱۶ هزار تن میوه در استان‌ها و پنج هزار تن ذخیره احتیاطی خبر داد و افزود: هدف ما فقط تامین میوه نیست، بلکه تنظیم بازار است. در همین سه روز اخیر، قیمت‌ها ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش یافته‌اند و در برخی استان‌ها قیمت‌های تنظیم بازاری ۳۵ درصد زیر قیمت بازار است.

عرضه مستقیم گوشت قرمز و توسعه فروشگاه‌های تنظیم بازار

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران اظهار داشت: اتحادیه‌های دامداران و عشایر نیز موظف شده‌اند تا گوشت قرمز گرم کشتار داخل را مستقیم و بدون واسطه عرضه کنند، این اقدام باعث شده که قیمت گوشت قرمز بین ۱۵ تا ۲۰ درصد زیر قیمت بازار باشد. این عرضه توسط اتحادیه‌های استانی در محل‌های مشخص انجام می‌شود.

وی همچنین از راه‌اندازی ۷۰۰ فروشگاه عرضه مستقیم محصولات کشاورزی خبر داد و گفت: این تعداد تا پایان دولت چهاردهم به سه‌هزار فروشگاه افزایش خواهد یافت.

به گفته این مقام مسئول، این فروشگاه‌ها با هدف کاهش واسطه‌گری و عرضه مستقیم محصولات از تولیدکننده به مصرف‌کننده راه‌اندازی شده‌اند.

آماده‌باش برای کنترل قیمت‌ها تا پایان تعطیلات نوروزی

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی تصریح کرد: در ایام پایانی سال، این سازمان در حالت آماده‌باش خواهد بود و در صورت بروز هرگونه مشکل در بازار، اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

وی از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا کیفیت نامناسب، موضوع را به سامانه‌های نظارتی اعلام کنند و گفت: در بنر‌های نصب شده در مراکز عرضه، شماره تماس بازرسی تعاون روستایی و نیز بازرسی اتاق اصناف درج شده است.

طلایی افزود: وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تعاون روستایی در ایام تعطیلات نوروزی نیز فعال خواهند بود تا بتوانند ثبات بازار را حفظ کنند و رضایت مردم را جلب کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایران با تکیه بر هویت ایرانی ـ اسلامی و دانایی نسل آینده ساخته می‌شود
نخستین نمایشگاه قرآن و عترت استان تهران
قیمت کارشناسی سهام سایپا اعلام شد
افتتاح چندین طرح مختلف آموزشی، عمرانی، ورزشی و خدمات شهری
افتتاح ده‌ها طرح عمرانی، خدماتی و عام المنفعه در گیلان
افتتاح ۲ باب مدرسه هوشمند در بم
دعوت دولت از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اهمیت همبستگی در دوران حساس برای حفظ ایران
پیگیری‌هایی که به نتیجه رسید
مردم مهم‌ترین مؤلفه قدرت انقلاب اسلامی هستند
استقبال امارات از تعامل دیپلماتیک میان ایران-آمریکا
خرابکاری شرافتمندانه
ملت ایران در ۲۲ بهمن، اقتدار ملی را به جهان نشان می‌دهد
شمارش معکوس مردم قم برای خلق حماسه در یوم الله بیست و دو بهمن
دعوت علما و روحانیون مهاباد از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
عدالت آموزشی و هوشمندسازی مدارس از اولویت‌های دولت چهاردهم
مرحله دوم توزیع کالابرگ
افتتاح طرح‌هایِ دهه فجر در کرمان
برپایی نمایشگاه ضیافت در قم
هنرستان بستری برای گسترش مهارت آموزی و کارآفرینی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
رونمایی از ۱۹ دارو و مواد اولیه دارویی برای اولین بار کشور
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)