• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۷۳۳۳
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۴
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

پخش مستند‌های جذاب از قاب شبکه‌های سیما

بررسی و تحلیل تصادفات فوتی موتورسوران تهرانی روی میز «شهر امن»، سریال «رویای ریحانه» در نیمه راه تولید، مستند مسابقه «مزرعه فرآوری» و مستند «لحظه‌های وحشی ایران» از قاب شبکه‌های سیما روی آنتن می‌روند.

پخش مستندهای جذاب از قاب شبکه های سیما

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، برنامه «شهر امن» دوشنبه ۲۵ فروردین میزبان سرهنگ فیروز کشیر، معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ خواهد بود تا موضوع تخلفات و تصادفات موتورسیکلت در بهار سال جاری برای مخاطبان تحلیل و بررسی نماید.

با توجه به اینکه یکی از دغدغه‌های اصلی پلیس راهور تهران بزرگ در سال گذشته بحث ساماندهی موتورسواران متخلف و پویش قانونمند ساختن موتورسواران شهر تهران است؛ برنامه «شهر امن» به بررسی تصادفات و تخلفات موتورسیکلت سواران در سال ۱۴۰۳ و اجرای پویش ساماندهی موتورسواران در سال ۱۴۰۴ می پردازد.

برنامه «شهر امن»، روز‌های زوج حوالی ساعت ۸:۳۰ به تهیه کنندگی و کارگردانی مجتبی احمدی و با اجرای محمود رضا قدیریان از گروه تهران و شهروندی روی آنتن شبکه تهران می‌رود.

پخش مستندهای جذاب از قاب شبکه های سیما 

سریال «رویای ریحانه» 

تصویربرداری سریال ۲۶ قسمتی «رویای ریحانه» به عنوان نخستین سریال در حوزه فرزندآوری، به نیمه راه رسید.

این مجموعه با همت خانه تولیدات جوان مرکز سیمرغ، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به تهیه‌کنندگی احمد نوجوان در حال تولید است.

کارگردانی این سریال را گروهی از کارگردانان جوان مرکز سیمرغ صداوسیما برعهده دارند.

فصل نخست سریال که اکنون در حال ضبط است، با هدف تبیین مفاد سند تحول سازمان صداوسیما و در راستای سیاست‌های جمعیتی کشور تولید می‌شود.

داستان «رویای ریحانه» با محوریت سوژه‌های واقعی از خانواده‌های اصیل ایرانی نوشته شده و روایت آن در یک زایشگاه وقفی در آستانه تعطیلی شکل می‌گیرد؛ جایی که پرسنل در تلاش‌اند تا با افزایش زایمان‌ها، این مرکز را از تعطیلی نجات دهند.

تصویربرداری سریال از بهمن‌ماه سال گذشته در بیمارستان بعثت تهران آغاز شده و تا خردادماه امسال ادامه خواهد داشت.

در این سریال، بازیگرانی، چون مریم کاویانی، رابعه اسکویی، مه‌لقا می‌نوش‌زاد، رضا توکلی، نیلوفر شهیدی، مینا نوروزی، صحرا اسداللهی، ماشاالله وروایی، هانیه غلامی، بهار نوحیان، وحید مبصری، میلاد خزایی، مجتبی واشیان، حسنی قبادی، زهرا باقرلو، علی غفاری و علی هاشمی حضور دارند.

همچنین در هر قسمت، بازیگران مهمان از مناطق و گویش‌های مختلف کشور و چهره‌هایی از سینما و تلویزیون، چون سیاوش چراغی‌پور، علی اوسیوند، حشمت آرمیده، پانته‌آ کیقبادی و سعیده عرب ایفای نقش می‌کنند.

پخش مستندهای جذاب از قاب شبکه های سیما

مستند مسابقه «مزرعه فرآوری» 

مستند مسابقه «مزرعه فرآوری» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی سید ابوالفضل موسوی نظر، بار دیگر به آنتن شبکه یک سیما بازگشت.

این برنامه که محصول گروه غیرنمایشی مرکز سیمرغ است، با هدف کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و معرفی راهکار‌های افزایش بهره‌وری در صنایع تبدیلی کشاورزی تولید شده است.

در فصل جدید این مستند مسابقه، موضوع «سیب» در کانون توجه قرار گرفته و شرکت‌کنندگان به رقابت در زمینه فرآوری این محصول مهم کشاورزی می‌پردازند.

پخش این برنامه از امروز، یکشنبه، ساعت ۱۶:۳۰ از شبکه یک سیما آغاز می‌شود.

پخش مستندهای جذاب از قاب شبکه های سیما 

مستند «لحظه‌های وحشی ایران» 

اولین قسمت از مستند جذاب و دیدنی «لحظه‌های وحشی ایران» با موضوع طبیعت و حیات وحش بکر و دیدنی سراسر ایران دوشنبه ۲۵ فروردین ساعت ۱۰:۲۰ صبح از قاب تهران تماشایی می‌شود.

این مجموعه مستند لحظه‌های بدیع و جذاب از طبیعت و حیات وحش بکر و دیدنی سراسر ایران را به تصویر می‌کشد.

این مستند با تمرکز بر فعالیت‌های محیط‌بانان، همیاران و عکاسان حیات‌وحش، لحظات نادر از زندگی حیوانات و چالش‌های حیات‌وحش ایران را به نمایش می‌گذارد.

«لحظه‌های وحشی ایران» به ترسیم کاوشی عمیق در دنیای طبیعت پرداخته و اهمیت حفاظت از حیات‌وحش و محیط زیست را به مخاطبان یادآوری می‌کند.

مستند «لحظه‌های وحشی ایران» به کارگردانی نیما عسگری و تهیه‌کنندگی فتح‌اله امیری از شنبه تا پنج شنبه به مدت ۲۵ دقیقه تقدیم نگاه مخاطبان می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرار گاه عملیات جهادی منطقه‌ای در سنخواست جاجرم افتتاح شد
۷ نشان ارمغان ورزشکاران پیوند اعضای چهارمحال و بختیاری در مسابقات قهرمانی کشور
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
اجرای طرح ایران همدل تا پایان ماه رمضان در کیش
گفتمان شهدا پیشرفت کشور را تضمین می‌کند
میهمانی لاله‌ها، پیونددهنده نسل جدید با آرمان‌های شهداست
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
تکذیب ادعای نیویورک تایمز درباره محور مذاکرات ایران و آمریکا
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)