• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۲۶۵۳۱
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی

انقلاب اسلامی ایران، نظام سلطه را داغدار کرد

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح گفت: آمریکایی‌ها با چند جمله، درصدد هستند هزاران دستاورد جمهوری اسلامی را بی‌اثر جلوه دهند و نسل جوان را از حقایق دور نگه دارند. ما در مقابل این جبهه رسانه‌ای دشمن باید با قدرت بایستیم.

انقلاب اسلامی ایران، نظام سلطه را داغدار کرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  سردار سرتیپ پاسدار «ابوالفضل شکارچی» معاون فرهنگی و جنگ نرم ستاد کل نیروهای مسلح و سخنگوی ارشد نیروهای مسلح، امروز (یکشنبه) در دومین همایش «مدار امید» که در سالن شهدای استانداری همدان برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد شهدای خدمت، با طرح این پرسش که «چرا ۴۶ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی، نظام سلطه جهانی به سرکردگی آمریکا همچنان با جمهوری اسلامی ایران دشمنی می‌ورزد؟» اظهار داشت: پاسخ این سوال را می‌توان در یک جمله خلاصه کرد که انقلاب اسلامی، نظام سلطه را داغدار و عزادار کرد و این داغ هنوز از تن آن‌ها درنیامده است.

وی افزود: انقلاب اسلامی هیمنه استکبار جهانی را شکست، ملت‌ها را بیدار و آگاه کرد و نشان داد که مقاومت در برابر سلطه‌گران، نتیجه‌ای جز پیروزی ندارد. 

معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: در گذشته، یک سفیر خارجی قادر بود در ایران وزیر جابه‌جا کند، اما امروز، جمهوری اسلامی ایران به نماد استقلال و ایستادگی در برابر سلطه‌گران تبدیل شده است.

وی تصریح کرد: دشمنان انقلاب از تمامی ابزارها برای مقابله با این انقلاب استفاده کرده‌اند؛ از جنگ سخت و ترور، تا تحریم‌های اقتصادی و مهم‌تر از همه، جنگ نرم. اما نه تنها به نتیجه نرسیده، بلکه امروز بیش از هر زمان دیگری به افول نزدیک شده است.

شکارچی تاکید کرد: امروز رسانه، ابزار اصلی جنگ نرم دشمن است. دشمن با بهره‌گیری از رسانه‌ها، تلاش می‌کند نقاط ضعف ما را بزرگ‌نمایی و نقاط قوت را پنهان کند، در حالی که ضعف‌های خود را نیز از انظار عمومی مخفی نگاه می‌دارد.

معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح خطاب به فعالان رسانه‌ای و مسئولان روابط عمومی کشور گفت: شما افسران و فرماندهان جنگ نرم هستید. مسئولان بدون شما نمی‌توانند ارتباط موثر، سریع و دقیق با جامعه داشته باشند و این وظیفه بر دوش شماست که واقعیت‌ها را به افکار عمومی منتقل کرده و چهره واقعی دشمن را آشکار کنید.

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح، با اشاره به سفر اخیر رئیس‌جمهور آمریکا به منطقه، اظهار داشت: آن‌ها با چند جمله، درصدد هستند هزاران دستاورد جمهوری اسلامی را بی‌اثر جلوه دهند و نسل جوان را از حقایق دور نگه دارند. ما در مقابل این جبهه رسانه‌ای دشمن باید با قدرت بایستیم.

شکارچی با انتقاد از دوگانگی معیارهای حقوق بشر غربی، نمونه‌هایی از جنایت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی را برشمرد و گفت: کدام وجدان بشری می‌پذیرد که سرمایه کشورهای اسلامی به دلار تبدیل شود و به بمباران کودکان غزه کمک کند؟

وی توضیح داد: متأسفانه امروز برخی کشورهای اسلامی با ثروت ملت‌های خود، سوخت جنگنده‌های رژیم صهیونیستی را تأمین می‌کنند. این بمب‌ها بر سر کودکان فلسطین و مردم مظلوم غزه فرود می‌آیند و در مقابل، ما متهم به نقض حقوق بشر می‌شویم! دنیایی که در آن، آمریکا مدافع حقوق بشر باشد، دنیای وارونه‌ای است.

معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح افزود: در جنگ نرم، دشمن جنایتکار را مدافع حقوق بشر و مدافعان مظلومان را محکوم می‌کند؛ اینجا وظیفه رسانه‌هاست که حق و باطل را آشکار کنند.

وی با بیان اینکه مقاومت، تنها راه در برابر این ظلم جهانی است، بیان داشت: امروز ملت ایران به نماد ایستادگی برای تمامی مظلومان تبدیل شده و اگر این ملت دچار تفرقه یا ناامیدی شود، آثار آن بر تمام ملت‌های تحت ستم جهان سنگین خواهد بود.

شکارچی یادآور شد: امروز دشمن می‌کوشد با راهبرد تفرقه، شکاف در جامعه، دلسردی مردم و ایجاد بدبینی نسبت به آینده، انقلاب را از درون تهی کند. در مقابل، ما باید با هوشمندی، دشمن را در این نبرد رسانه‌ای ناکام بگذاریم.

وی تصریح کرد: تنها راه ایستادگی در برابر نظام سلطه، مقاومت است. ملتی که فرهنگ مقاومت را پذیرفته، همواره پیروز بوده و این فرهنگ باید تقویت شود. قرآن راه پیروزی را به‌روشنی بیان کرده است؛ اگر بر باور «ربنا الله» پایدار بمانیم و استقامت ورزیم، پیروزی از آن ما خواهد بود.

معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد: ملت ایران با الهام از مکتب امام حسین (ع) هرگز از تهدیدها می‌ترسد.

وی وحدت، بصیرت، تبیین و مقابله فعالانه با جنگ نرم را مهم‌ترین وظایف رسانه‌ها و روابط عمومی‌ها در شرایط کنونی دانست و تأکید کرد: نباید اجازه داد دشمن با القای دو قطبی، مردم را نسبت به نظام بدبین کند.

شکارچی عنوان کرد: دشمن ما گرچه بی‌حیاست، اما قدرتمند نیست. آن‌ها در روز حادثه، بارها طعم شکست را چشیده‌اند و در آینده نیز در صورت پایداری ملت ایران، شکست‌های بزرگ‌تری را متحمل خواهند شد.

وی با اشاره به آموزه‌های عاشورا و مکتب شهادت خاطرنشان کرد: ترس ما نه از مرگ، بلکه از غفلت در برابر ترفندهای دشمن در جنگ نرم است. باید آگاهانه در این میدان ایستادگی کرد و حقایق را با قدرت به افکار عمومی منتقل کرد.

معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح در پایان متذکر شد: ناامیدی مردم، بزرگترین پیروزی دشمن است؛ ما باید با وحدت و هوشیاری، دشمن را در جنگ نرم شکست دهیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش‌بینی تردد سه میلیون و ۷۰۰ هزار زائر از مرز‌های زمینی در ایام اربعین
تاکید بر رعایت الزامات زیست‌محیطی در آبگیری سد ژاوه
برنامه خاموشی برق در یزد کاملاً فنی و بر اساس ضوابط تدوین شده است
محرومیت یک ساله داور وی‌ای آر فینال جام حذفی فوتبال کشور
زائرسرای امام رضا (ع) در ریمدان ساخته می‌شود
 برپایی ۱۰ غرفه صنایع‌دستی در اسلام آباد غرب
پیش بینی برداشت ۱۵۰ تن فلفل در اصلاندوز
بازدید هنرمندان از ساختمان شیشه‌ای خبر
برداشت زغال اخته از باغات خداآفرین
دستگیری کلاهبردار حرفه ای در مریوان
آلودگی هوا در خرمشهر
ترکیب تیم‌ملی تنیس روی میز مردان ایران مشخص شد
قطع برق بیش از ۱۰۰ اداره پرمصرف در کلانشهر تهران
جوان مرگ مغزی به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید
مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها تهدیدی برای سلامت عمومی
اقدامات صندوق نوآوری برای رفع تنگنا‌های مالی دانش‌بنیان‌ها
لزوم صرفه جویی در مصرف برق در روز‌های گرم تابستان
خرمدره میزبان مسابقات تکواندو خردسالان در استان زنجان
استراحت دو هفته‌ای پیاتزا به ملی‌پوشان والیبال
کلید سوالات آزمون سراسری فعال شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
رئیس جمهور واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی نیروگاه نکا را افتتاح کرد
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)