پخش زنده
امروز: -
همایش نسیم مهر بمناسبت روز حمایت از خانواده های زندانیان با حضور جمعی ازخیران و مسولان در سالن همایش مجتمع فدک اردبیل برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل نماینده مردم اردبیل نیر و نمین در مجلس شورای اسلامی گفت: تصویب قوانین ما در مجلس باید به سمت زندان زدایی پیش برود و شرایطی ایجاد شود تا خانوادههای زندانیان با مشکل مواجه نشوند.
صدیف بدری در جشن نسیم مهر که در سالن فدک اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: نمایندگان مجلس به عنوان خادمین مردم در مجلس شورای اسلامی، با اصلاح قانونهای مربوطه تا جایی که در توان هست در امر کمکرسانی به خانوادههای زندانیان، کوشا هستند.
وی افزود: تجربههای قوه قضاییه، دولت و وزارتخانههای مربوطه در بحث زندانیان و خانوادههای آنها، میتواند با تصویب لایحههای زندانزدایی، قدمهای مثبتی در حمایت از خانوادههای زندانیان بردارد.
بدری عنوان کرد: تصویب قانونهایی که محرومیتهای اجتماعی را تا حد بسیاری کاهش داده و شرایط بهره بردن از امکانات اجتماعی را برای زندانیان به وجود آورد تا خانوادهها از لحاظ روحی و روانی دچار مشکل نشوند، از بُعد فرهنگی و اجتماعی حائز اهمیت خواهد بود.
شهباز نوبخت، رئیس انجمن حمایت از زندانیان اردبیل نیز اظهار کرد: بهترین مکانی که انسان میتواند درد جامعه و دردمندان را با تجسم وضعیت خانوادههای زندانیان تصور کند، انجمن حمایت از زندانیان است.
وی افزود: این انجمن به وسیله مردم تامین شده و بدون بودجه دولتی، اقدامات وسیعی در سطح استان و شهرستان، انجام داده است.
نوبخت ضمن تقدیر از حمایتهای خیرین از خانوادههای زندانیان، عنوان کرد: برای اولین بار در شب عید گذشته، با حمایت خیرین و کمکرسانی سازمان صمت، توزیع آجیل و بستههای معیشتی بین خانوادههای زندانیان انجام یافت.
رئیس انجمن حمایت از زندانیان اردبیل بیان کرد: در تلاش هستیم این خانوادهها را با کمک دادستان و رئیس دادگستری از تکدیگری خارج ساخته و به درآمد پایدار برسانیم که در این راستا تاسیس یک نانوایی چند منظوره، در دست اقدام است.
وی همچنین از نهادهای دولتی و شخصی نیز در کمکرسانی به خانوادههای زندانیان در عرصههای مختلف نظیر تحصیل، آموزش، سلامت و.. قدردانی کرد.
نوبخت به نقش صداوسیما در اطلاعرسانی وضعیت خانوادههای زندانیان و کمکرسانی مردم از این طریق نیز اشاره داشته و آن را قابل تحسین دانست.
رئیس کل دادگستری استان اردبیل در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به رسالت دستگاه قضایی مبنی بر احقاق حق و عدالت در جامعه خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی، هرگز به زندان به عنوان یک راهکار نخست و نهایی نگاه نمیکند، زیرا معتقد است، زندانی شدن یک شخص تنها محرومیت آن از آزادی نیست بلکه خانواده و گاه حتی نسلهای آینده او نیز تحت تأثیر آن قرا میگیرد چرا که پس از آن مادرانی که بار سنگین معیشت را یک تنه بر دوش میکشند و کودکانی که از مهر پدر یا مادر محروم میشوند و خانوادههای بسیاری که در معرض آسیبهای اجتماعی متعددی قرار میگیرند.
حجت الاسلام والمسلمین کثیرلو افزود: لذا دستگاه قضا در کنار اجرای عدالت، خود را موظف به صیانت از کرامت انسانی و پاسداری از سلامت اجتماعی میداند از این رو است که حمایت از خانودههای زندانیان را نه یک اقدام صرفاً خیرخواهانه بلکه وظیفه اجتماعی و راهبردی برای پیشگیری از باز تولید جرم و گسترش بی عدالتی میداند.