• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۴۹۶۱۸
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۸
سیاسی » دولت
گفتگوی تلفنی رئیس جمهور و سلطان عمان

اگر آمریکا رژیم صهیونی را مهار نکند، پاسخ‌ ما دردناک‌تر می شود

رئیس جمهور گفت: دشمنان گمان می‌کردند با ترور فرماندهان نظامی، دانشمندان و بمباران منازل مردم، می‌توانند کشور را دچار تزلزل کنند حال آنکه با تدبیر رهبری معظم انقلاب، استقرار فرماندهان و آمادگی سریع نیرو‌های مسلح، دشمن در همان شب مورد هدف قرار گرفت و خسارات سنگینی دریافت کرد.

اگر آمریکا رژیم صهیونیستی را مهار نکند، ناگزیر پاسخ‌های ما دردناک‌تر خواهد بود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای پزشکیان بعد از ظهر امروز دوشنبه، در پاسخ به تماس تلفنی آقای «هیثم بن طارق» سلطان عمان، با قدردانی از ابراز همدردی و موضع‌گیری همدلانه وی، بر اهمیت تقویت مناسبات دوستانه و همکاری‌های منطقه‌ای تأکید کرد.

رئیس جمهور با یادآوری نقش فعال و سازنده عمان در روند مذاکرات مرتبط با برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: تلاش‌های اخیر، با هدف اعتمادسازی و شفاف‌سازی هر چه بیشتر در حال انجام بود و مسقط نیز به‌عنوان میانجی نقشی مؤثر ایفا می‌کرد. در جریان این مذاکرات آمریکایی‌ها به صراحت بر کنترل و نفوذ خود بر رژیم صهیونی تأکید کرده و مدعی شده بودند که این رژیم بدون اجازه آنان، اقدامی علیه ایران صورت نخواهد داد.

پزشکیان با بیان اینکه در حالی که ایران همواره بر عدم تمایل به تولید سلاح هسته‌ای، التزام به سیاست‌های راهبردی نظام و آمادگی برای پذیرش نظارت‌های فنی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرده بود، رژیم صهیونی برخلاف تمامی اصول بین‌المللی دست به حمله‌ای آشکار علیه ملت ایران زد و در این مسیر شماری از دانشمندان، فرماندهان و شهروندان کشورمان را به شهادت رساند، تصریح کرد: به باور جمهوری اسلامی ایران، ارتکاب این اقدامات جنایت‌بار، بدون چراغ سبز و همراهی دولت ایالات متحده قابل تصور نبوده است.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه دشمنان دچار محاسبه‌ای غلط درباره ظرفیت، توان و انسجام مردم ایران شده‌اند، خاطرنشان کرد: آنها ایران را نمی‌شناسند و گمان می‌کردند با ترور فرماندهان نظامی، دانشمندان و بمباران منازل مردم، می‌توانند کشور را دچار تزلزل کنند و ما از پاسخگویی عاجز خواهیم شد، حال آنکه با تدبیر رهبری معظم انقلاب، استقرار فرماندهان و آمادگی سریع نیرو‌های مسلح، دشمن در همان شب مورد هدف قرار گرفت و خسارات سنگینی دریافت کرد و در صورت تکرار تجاوز، پاسخ‌هایی بسیار سخت‌تر در انتظارشان خواهد بود.

پزشکیان با اشاره به سیاست اصولی دولت در پرهیز از جنگ و خونریزی، یادآور شد که جمهوری اسلامی ایران در طول فعالیت این دولت، کوشیده است، روابطی مبتنی بر احترام، برادری و همگرایی با کشور‌های همسایه و مسلمان پایه‌ریزی کند.

رئیس جمهور همچنین وحدت داخلی ملت ایران را سرمایه‌ای بزرگ توصیف کرد و گفت: اقدام اخیر دشمن نه‌تنها جامعه را دچار گسست نکرد و اهداف شوم آنها در این زمینه محقق نشد، بلکه حتی آنان که نقد‌هایی نسبت به حکومت داشتند نیز در دفاع از کشور، یکدل و یک‌صدا در کنار سایر اقشار ملت ایستاده‌اند.

پزشکیان در ادامه با هشدار نسبت به پیامد‌های تداوم ماجراجویی‌های رژیم صهیونی، اظهار داشت: اگر دولت آمریکا با مهار این رژیم وحشی از گسترش ناامنی در منطقه جلوگیری نکند، ایران ناگزیر خواهد بود پاسخ‌های سنگین‌تر، دردناکتر و فراتر از آنچه رخ داده وارد آورد.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره طرفدار گفت‌و‌گو بر پایه عدالت، حق ملت‌ها و اصول پذیرفته شده بین‌المللی بوده است، تصریح کرد: مذاکره زیر سایه تهدید، قلدری و تجاوز امکان‌پذیر نیست و جمهوری اسلامی ایران در صورت استمرار این روند، محکم و استوار در مسیر دفاع از حق خود خواهد ایستاد و از حمایت برادران مسلمان خود بهره خواهد برد.

پزشکیان انسجام اخیر میان ملت‌های مسلمان را نشانه‌ای روشن از شکل‌گیری همدلی جهانی علیه تجاوزگری این رژیم جنایتکار دانست و ابراز امیدواری کرد که این همبستگی، منشأ تقویت صلح، عدالت و کرامت انسانی در منطقه شود.

سلطان عمان نیز در این گفت‌وگوی تلفنی، ضمن تسلیت شهادت جمعی از فرماندهان، دانشمندان و شهروندان ایرانی، تجاوز رژیم صهیونیستی را به‌شدت محکوم و بر تداوم همبستگی و ایستادگی کشورش در کنار جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد.

سلطان عمان با ابراز نگرانی از تلاش دشمنان برای تخریب روند‌های صلح‌آمیز در منطقه، خاطرنشان کرد: سلطنت عمان همچنان بر مسیر عقلانیت و همراهی با ملت‌های برادر و دوست پای خواهد فشرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
نشست شورای دستگاه‌های نظارتی استان وشرکت‌های بزرگ اقتصادی در کرمان
جشنواره آرای برتر قضات برای اصلاح مجرمان در کرمان
نمایشگاه ملی صنایع‌دستی درکرمان
استقبال از تکواندوکار زنجانی مدال آور در مسابقات جهان
راه‌اندازی سامانه جدید پیگیری شکایات و پرونده‌ها درقم
توزیع بیش از ۱۲۷۵ تن کود شیمیایی بین کشاورزان اسکو
تساوی دو بر دو سپاهان و آخال در نقش جهان
اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آغاز مرحله دوم بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)