• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۲۹۴۷
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۷
اجتماعی

اجرای طرح «سلول‌های بنیادی برای همه»

عضو هیئت علمی پژوهشکده رویان از اجراي طرح «سلول‌های بنیادی برای همه» خبر داد.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان درباره این طرح گفت: با توجه به اهمیت کاربرد سلول‌های بنیادی در زیست‌شناسی، داروسازی و پزشکی طرح «سلول‌های بنیادی برای همه» از سوی این پژوهشگاه مطرح شده است تا در سیاستگذاری کوتاه مدت و بلند مدت و با آموزش‌های نظری، عملی و تولید بازی‌های فکری ، کتاب‌های داستان و مواردی از این قبیل همه با موضوع سلول‌های بنیادی آشنا شوند.
دکتر حسین بهاروند افزود: با توجه به اینکه اجرای این طرح امیدهای زیادی را برای محققان ایجاد می کند، این طرح در کوتاه مدت برای استادان و دانشجویان و در بلند مدت برای دانش آموزان دبیرستانی و حتی دبستانی اجرایی می شود.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان به راه اندازی اتوبوس «سلول های بنیادی برای همه» نیز در جهت فرهنگ سازی موضوع سلول های بنیادی در پایتخت با کمک شهرداری اشاره کرد و گفت: راه افتادن این اتوبوس در سطح مدارس شهر تهران جهت فرهنگ سازی و ارتقاء و آگاهی دانش آموزان بسیار تاثیر گذار است.
وی در ادامه درباره نقش ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: با توجه به اینکه تاکنون در حوزه علم سلول‌های بنیادی پیشرفت‌های چشمگیری انجام شده است قاعدتا این اقدامات بدون حمایت ستاد و معاونت علمی و فناوری امکان پذیر نبود.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان گفت: برای توسعه و تعمیق این علم باید بیشتر از این سرمایه‌گذاری شود و نیروی انسانی متخصص بیشتری تربیت شود.
بهاروند ضمن اشاره به این موضوع که علم سلول‌های بنیادی یک فرهنگ است افزود: علم سلول‌های بنیادی فرهنگ توانستن، رویش ایده‌های نو و فرهنگ نگاه جدید به علم است.
وی با بیان اینکه بودجه پژوهشی این مرکز اندک است گفت: باید با ایجاد مراکز برتر پژوهشی، تربیت نیروی انسانی محقق و متخصص در فضای مجازی و حقیقی علم سلول‌های بنیادی را به طور جدی بررسی کنیم.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان درباره چالش‌های حوزه سلول‌های بنیادی افزود: ‌بزرگترین چالش این حوزه در داخل کشور کمبود نیروی متخصص و فعال است اما موضوع نبود یک رشته تخصصی پزشکی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی درباره این حوزه و مناسب نبودن بودجه‌های کلان برای خرید تجهیزات و مواد از دیگر مشکلات اساسی این حوزه است.
بهاروند با بیان اینکه آغاز فعالیت در حوزه سلول‌های بنیادی ایران با تمامی کشورهای دنیا در یک مرحله قرار دارد گفت: باید به این نکته توجه داشته باشیم که آن‌ها به سرعت و با استفاده از امکانات و تجهیزات پیشرفته جهش بزرگی در عرصه سلول های بنیاد کرده‌اند و اگر همزمان با آن‌ها بر قطار پیشرفت سوار نشویم از آن‌ها عقب می‌مانیم.
وی درباره هدف از کار و مطالعه روی موضوع سلول های بنیادی افزود: در اصل می‌توان گفت مطرح کردن نام کشور در عرصه بین‌المللی یکی از اهداف ما برای کار در حوزه سلول‌های بنیادی است و باید به این موضوع توجه داشت که علم سلول‌های بنیادی به عنوان یک واقعیت در دنیای علمی به عنوان یک بحث بین رشته‌ای می‌تواند سبب شکوفایی علم مهندسی، پزشکی و ایجاد ارتباط قوی بین آنها باشد.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان گفت: رفع دردهای مردم و جامعه به عنوان هدف بعدی ما از کار در حوزه سلول های بنیادی است؛ به طور مثال حدود دو دهه قبل تنها دو مرکز ناباروری در یزد و رویان وجود داشت اما هم اکنون در حدود 70 مرکز درمان ناباروری در کشور داریم و امروز با یک حرکت جدی می توانیم 20 سال بعد تعداد بسیاری مرکز پزشکی ترمیمی داشته باشیم.
دکتر بهاروند به راه اندازی موسسه خیرین پژوهش سلامت در پژوهشگاه رویان اشاره کرد و افزود: ما برای احیای سنت خیرات در بخش پژوهش اقدام به راه اندازی این موسسه کرده ایم تا با کمک گرفتن از خیران و جذب و مدیریت سرمایه هاى خیریه در شاخه‌هاى مختلف پژوهش و درمان گام برداریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۲ آذر ۱۴۰۴
مهر آب؛ سوژه هنرمندان زنجانی
آمادگی همه‌جانبه برای دفاع از عزت، استقلال و امنیت کشور
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۲۲
بانوی کارآفرین زنجانی در مسیر ساخت دستگاه صنعتی
هوای ابری و بارش پراکنده در لرستان
مصرف نان‌های سبوس‌دار؛ گامی مهم در تغذیه سالم روزانه
همیار گاز در مدارس استان زنجان
علل افزایش قیمت طلا در بازار
صلح و سازش ۴۹۶ پرونده قضایی درپویش «به احترام حضرت معصومه (س) در قم
اجرای بنزین ۳ نرخی از امروز
آخرین خبر از بارندگی در کشور ۱۴۰۴/۰۹/۲۲
اجتماع بانوان فاطمی در لبنان
مجید اخوان سرپرست روابط عمومی و سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری شد
تحول در تولید زیتون با بهره‌گیری از دانش روز و فناوری‌های نوین
طرح ملی درختکاری در زیر سایه مادر
باخت اروند سیرجان برابر کاوان قشم در هفته ششم لیگ حرفه‌ای بسکتبال
کشف ۵۰ دستگاه استخراج ارز دیجیتال قاچاق در کاشان
بارش‌های امیدبخش در اردبیل، کم‌آبی را جبران نکرد
تضعیف اعتبار ملی ایران، زمینه‌ساز اقدامات خصمانه علیه کشور است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
سامانه بارشی در راه گیلان/ اواخر وقت فردا بارش‌ها آغاز می‌شود
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
دایر بودن مدارس آذربایجان غربی
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پاراوزنه برداری دختران؛ حسینی طلایی شد، ایمانی نقره‌ای  (۱ نظر)