• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۴۳۷۹
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۵
اقتصادی » بازاروتجارت

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: گفتگوها با ایران سازنده بود

ماری هارف گفت: قصد ندارم وارد جزئیات مذاکرات با ایران شوم اما مذاکرات سازنده ای داشتیم.

به گزارش واحد مرکزی خبر،هارف افزود: همانطور که در یادداشتی که ما شب گذشته منتشر کردیم امروز برنز معاون وزیر خارجه، شرمن  و جیک سولیوان در ژنو هستند و به طور دو جانبه با یک مقام ایرانی دیدار می کنند که عباس عراقچی معاون وزیر خارجه ایران در این مذاکرات حضور دارد.
در تیم مذاکره کننده ما همچنین راب مالی که او مدیر بخش ایران ،عراق و کشورهای حاشیه خلیج فارس در  شورای امنیت ملی است حضور دارد. جیم تیمبی هم که یکی از کارشناسان ارشد امور هسته ای و مشاور ارشد وزارت خارجه است هم در این مذاکرات حضور دارد و علاوه بر وی پل اروین که او از مدیران شورای امنیت ملی برای مقابله با گسترش تسلیحات هسته ای است هم در این مذاکرات حضور دارد.
وی افزود: ما به طور دو جانبه با ایرانی ها در مذاکرات پنج به علاوه یک در وین دیدارهایی داشتیم و تمامی مقامات ما این دیدار ها را داشتند و ما در ژنو هم شاهد برگزاری این دیدارها در ماه ژوئیه بودیم. این دیدارهای دو جانبه در حاشیه برگزاری مذاکرات اتمی پنج به علاوه یک صورت گرفت که هدایت آن را کاترین اشتون مسئوول سیاستگذاری خارجی اتحادیه اروپا برعهده داشت.
هارف افزود: می دانم که برخی سوالات درباره نقشی که  برنز معاون وزیر خارجه و جیک سولیوان درباره پیشبرد مذاکرات و اینکه آنها در آینده نزدیک مناصبی را که هم اکنون در اختیار دارند ترک خواهند کرد، وجود دارد.
با توجه به سوابق کاری آنها با ایرانی ها درباره این موضوع من امروز اعلام می کنم که آنها در مذاکرات با ایران حتی پس از ترک مناصب کنونی که در اختیار دارند به عنوان کارمند ویژه دولت باقی خواهند ماند.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در ادامه گفت: درباره برنامه مذاکرات انتظار داریم که دور دیگری از مذاکرات پنج به علاوه یک و ایران را در ماه سپتامبر  در سطح وزرا در مکانی در محل مجمع عمومی سازمان ملل برگزار کنیم که باید این موضوع تایید شود. ما این احتمال را می دهیم که مذاکرات پنج به علاوه یک را همانند سال گذشته در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل و با حضور وزرا برگزار کنیم. جزئیات این دیدارها بعدا معین خواهد شد.
در خلال برگزاری این دور از مذاکرات هم دیدارهای دوجانبه  خواهیم داشت و دیدارهای کارشناسی درباره مسائل پیچیده و فنی  که بخشی از مذاکرات است، ادامه پیدا خواهد کرد. همانطور که می دانید ما در مرحله تمدید طرح اقدام مشترک هستیم و دیدارهای گوناگونی برگزار خواهد شد و نه تنها ما بلکه تمامی کشورهای حاضر در این مذاکرات دیدارهایی دوجانبه با ایرانی ها خواهند داشت.
کارشناسان درباره مسائل فنی با هم گفتگو خواهند کرد.بخشی از این مذاکرات هم همانند سال گذشته در حاشیه برگزاری مجمع عمومی سازمان ملل برگزار خواهد شد. ما قصد داریم که دیدارهایی داشته باشیم و پیشرفت داشته باشیم.
وی افزود: چند هفته آتی زمان مفیدی خواهد بود که مقامات کشورهای مذاکره کنند ه از جمله  ایران مذاکراتی جدی را در پایتخت هایشان درباره راه پیش رو داشته باشند تا بتوانند پیشرفت های را برای رسیدن به توافقی فراگیر درباره برنامه اتمی ایران داشته باشند.
هارف درباره سوال یکی از خبرنگاران که پرسید در برخی رسانه های انگلیسی گزارشهایی درباره توافق نفت در برابر کالا بین ایران و روسیه منتشر شده است نظر شما چیست؟گفت:ما این گزارش ها را دیده ایم و توافقی بین ایران و روسیه  برای مذاکرات بیشتر در ماه سپتامبر  درباره مسائل اقتصادی و تجاری  گوناگون صورت گرفته است. شایعات زیادی درباره این توافق وجود دارد و هنوز مشخص نیست که توافق نفت در برابر کالا پیشرفت محسوسی داشته است و یا نه اما اگر پیشرفتی رو به جلو وجود داشته باشد این مایه نگرانی جدی است و می تواند تحریم هایی را به دنبال داشته باشد. ما این نگرانی را به روس ها و ایرانی ها منتقل خواهیم کرد.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ سوالی یکی از خبرنگاران که پرسید آیا موضوع بازداشت خبرنگار واشنگتن پست در تهران در ژنو مطرح می شود و یانه گفت: ما همیشه موضوع شهروند آمریکایی که در ایران بازداشت شده است را مطرح می کنیم و ما این کار را این بار هم صورت خواهیم داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سرریز شدن سد تاخیری تغذیه‌ای تنگ مهر در شهرستان مُهر
پیش بینی تداوم بارش‌ها به ویژه در نیمه جنوبی
بهبود وضعیت بارندگی در خراسان شمالی
جلوه‌های دیدنی از بارش برف در همدان
تأمین خوراک پایدار ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ دهلران سرعت می‌گیرد
رخ نمایی زمستان در روزهای آخر فصل پاییزسفید پوش شدن ارتفاعات گلستان
«تئاتر مسجد و هنر قدسی»؛ صورت‌بندی یک نظریه نو در هنر‌های نمایشی ایران
نوسازی ۲۲۰ هزار خانه روستایی در کشور
رقابت بیش از ۳۰۰ قصه گو در جشنواره قصه گویی تهران
کارت سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی حذف نمی‌شود
اقتدار ایران محدود به توان نظامی نیست
معلمان، معماران هویت ملی و آینده ایران هستند
توقف فعالیت واحد تولیدی در اردکان به دلیل آلایندگی
کشف ۱۰۰ تن برنج وارداتی و ۳۵۰ تن شکر احتکاری در شهر ری
آخرین وضعیت پیامد‌های بارندگی درهرمزگان ۲۷ آذر
ارتش در زمان صلح موظف به دفاع از تمامیت سرزمینی و محرومیت زدایی است
لزوم سیاست‌گذاری شبکه‌ای در فضای مجازی
ریزش هوای سرد و تداوم برودت هوا در آذربایجان غربی
توقیف موتور سیکلت سنگین قاچاق در میاندورود
آغاز سیزدهمین دوره مسابقات برنامه‌نویسی تلفن همراه در دانشگاه صنعتی شریف
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
بیشترین میزان بارندگی، ۲ میلیمتر، در آبادان
قطار شهری کرج با ۴ ایستگاه فعال در حال خدمت‌رسانی است
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۳ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)