• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۱۶۸۸
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی

طائب: بقای نتانیاهو در جنگ است

مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: راهبرد ترامپ این بود که مانند بایدن جنگ راه نیندازد و اعلام کرد ایران قوی است، اما این مطلوب نتانیاهو نبود چرا که بقای او در جنگ بود.

طائب: بقای نتانیاهو در جنگ است
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ حجت‌الاسلام حسین طائب مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفتگوی زنده شبکه خبر ضمن تحلیل اوضاع و احوال میدان مبارزه و سیاست، اظهار کرد: به مردم ایران که صحنه دفاع مقدس را بازسازی کردند، سلام می‌گویم. مردم حضورشان را در صحنه‌های مختلف نشان دادند و امروز گل کاشتند؛ همه اقشار، موقعیت دینی و ملی خودشان را با آمدن به میدان با استقامت و دفاع از سرزمین، کشور و ارزش‌هایشان نشان دادند.
 
وی افزود: نتانیاهو به طور عمده بر بقای خود متمرکز است و این بقای سیاسی را در گسترش جنگ و درگیری می‌بیند. در سند امنیت ملی اسرائیل، سه تهدید اصلی برای این کشور ذکر شده است که ایران به عنوان تهدید اول و گروه‌های پیرامونی اسرائیل به عنوان تهدید دوم و درگیری‌های داخلی اسرائیل به عنوان تهدید سوم، که برای اولین بار در این سند به عنوان یک خطر مطرح شده است.
 
مشاور فرمانده سپاه یادآور شد: جالب توجه است که در این سند، برای هر یک از این تهدیدها، راهبرد‌های خاصی پیشنهاد شده است. در مورد درگیری‌های داخلی، استدلال می‌شود که با مدیریت یک منازعه امنیتی با ایران و یک منازعه نظامی کنترل‌شده با گروه‌های پیرامونی، می‌توان اوضاع داخلی را تحت کنترل نگه داشت.
 
حجت‌الاسلام طائب ادامه داد: نتانیاهو برای بقای خود باید بازی را بهم می‌زد، صبر کرد تا چند مرحله تبادل اسرا انجام شود؛ تا ترامپ سر کار بیاید. راهبرد ترامپ این بود که مانند بایدن جنگ راه نیندازد و اعلام کرد ایران قوی است، اما این مطلوب نتانیاهو نبود چرا که بقای او در جنگ بود. مجدد به سمت غزه رفت و آمریکا را با یمن درگیر کرد تا ایران ضعیف شود و، اما حتی نتوانست یک اسیر آمریکا را آزاد کند و آمریکا مجبور شد مستقیم مذاکره کند تا اسیرش را آزاد کند.
 
وی ادامه داد: نتانیاهو ترامپ را برای توسعه جنگ متقاعد کرد؛ ترامپ با او همراهی کرد و جنگ شروع شد.
 
مشاور فرمانده سپاه اظهار کرد: در گام اول قرار بود فرماندهان نظامی و دانشمندان هسته‌ای را مورد هدف قرار دهند و فکر می‌کردند اتاق فرماندهی را زدند و انبار‌های موشکی و تأسیسات هسته‌ای را مورد هدف قرار دهند و در اینجا ورود آمریکا برای پذیرش مذاکره و دادن امتیاز دادن بود و زمان چهار روزه گذاشتند و ما پیش بینی داشتیم و برآورد آنها این بود که یکشنبه روز مذاکره است و فشار را وارد کرده‌اند و ایران در پای مذاکرات تسلیم می‌شود.
 
حجت‌الاسلام طائب تصریح کرد: برآورد آنها این بود که تا فرماندهان منصوب شوند روز مذاکره را پُشت سر گذاشتیم. در همان روز اول آتش باری با موشک و پهباد اتفاق افتاد که در برآورد آمریکا و اسرائیل نبود و پنج لایه پدافند طراحی کرده بودند و موشک‌های ما معادلات را بهم زد و حالا یک هفته گذشته و روند حملات ما افزایش کیفی دارد و خود سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل کیفیت حملات را درک می‌کنند.
 
مشاور فرمانده سپاه ادامه داد: طرح اسرائیلی‌ها در این عملیات شکست خورد. اسرائیل امروز یکپارچه نیست و برآورد او جنگ محدود بود نه یک جنگ فرسایشی و تصور می‌کرد آمریکا وارد می‌شود و این اتفاق نیفتاد. این با جنگ پیرامونی فرق دارد.
 
وی گفت: دشمن صهیونی برای بقایش باید جنگش آمریکایی شود، اما این روند وارد فاز سوم می‌شود که آمریکا وارد می‌شود یا خیر؟
 
مشاور فرمانده سپاه به شرایط و نبود امنیت ملی و مالی آمریکا در زمان آغاز به کار ترامپ اشاره کرد و افزود: انتظار نتانیاهو این بود که ترامپ به سرعت وارد جنگ شود و ترامپ اعلام کرده بود تا شنبه همه اسرا تبادل شوند. اگر اسرا آزاد نشوند جهنم به پا می‌کنم، شنبه حماس اسرا را آزاد نکرد و هیچ اتفاقی نیفتاد. انتظار نتانیاهو این بود که پنچ‌شنبه تسلیم بی‌قید و شرط یا تهران را خالی کنید.
 
حجت الاسلام طائب تأکید کرد: انسجام همه اقشار ما مشت محکمی بود که امنیت ما مبتنی بر مردم است و مردم صحنه را خالی نکردند و ترامپ تا الان در حال بررسی محاسبات است و نتانیاهو توانسته به طور موقت شرایط داخلی را موقت خاموش کند و حالا دوقطبی درون آمریکا بسیار بزرگ است و بازی جنگ درون سرویس‌های آمریکا است.
 
مشاور فرمانده سپاه در بخشی از سخنانی مطرح کرد: جنگ برای آمریکا دارد و موضوع انرژی در جنگ برای آمریکا مطرح است و نتانیاهو می‌خواهد منطقه را با آتش بکشد و نتانیاهو چک ۳ میلیون دلار را دریافت کرده، اما این باید قابلیت نقد شوندگی داشته باشد و موضوع بعدی جنگ فرسایشی است؛ اکر اینها به سمت جنگ فرسایشی بروند هزنیه جنگ برای آمریکایی‌ها بالا می‌رود و ملت ایران تجربه هشت سال دفاع مقدس را دارد.
 
حجت الاسلام طائب تصریح کرد: در جنگ فرسایشی اروپا از آمریکا طلبکار خواهد شد و البته از ضعف او سود می‌برد.
 
وی ادامه داد: ترامپ غیرقابل پیش بینی است و ممکن است جریان یهود روی او اثر بگذارد و در مقابل کتابچه اهداف ما گسترش پیدا می‌کند و ما برای جنگ آمریکا یک سطح دیگری از مدل جنگ داریم و سال‌های روی این جنگ کار کردیم.
 
مشاور فرمانده سپاه یادآور شد: آنهایی که به ترامپ در تصمیم‌گیری کمک می‌کنند رفتار شناسی ملت ما را بازخوانی کنند که ما در هیچ جنگی وارد نشدیم و در دفاع با پیروزی خارج شدیم و اگر نتانیاهو منطقه را به آتش کشید هیچ کسی سود نمی‌برد.
 
حجت الاسلام طائب تصریح کرد: ما خدا را داریم و فرق ما این است که ما امید به خدایی داریم که همه قدرت از آن خداست و دشمن امید به خدا ندارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اطلاعیه کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گرد و غبار استان مرکزی
بازدید دادستان تهران از دادسرای ناحیه ۲۷
مهلت عضویت رایگان کودکان و نوجوانان در مراکز کانون تا ۳۰ تیر
بیانیه سازمان حفاظت محیط‌زیست در روز جهانی مقابله با گرد و غبار
برگزاری هجدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان
ورود بزرگترین نیروگاه بادی تولید برق کشور به بازار سرمایه کشور
دانشگاه امیرکبیر میزبان اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه کشور
هوای اصفهان همچنان در مدار آلودگی
تغییر زمان برگزاری آزمون ورودی حوزه‌های علمیه
وزارت خارجه آمریکا بیش از ۱۳۰۰ کارمند خود را تعدیل کرد
تحویل یک بهله عقاب شکاری به محیط زیست دلفان
۲۱ تیر ماه، روز عفاف و حجاب
حکم اعدام قاتل دختر بچه بوکانی اجرا شد
بارورسازی ابر‌ها برای مقابله با آلودگی هوا
عناوین روزنامه های اصفهان شنبه بیست و یکم تیر ماه
تامین و توزیع ۳۷ هزار تن آرد در استان زنجان
تصفیه هوای آلوده با نانولوله‌های تیتانیومی
بورل: نمی‌خواهیم غزه به سربرنیتسای دیگری بدل شود
بیش از ۲۹ هزار داوطلب مازندرانی در تب و تاب نوبت دوم آزمون سراسری
جدول قطعی برق ۲۱ تیر ۱۴۰۴ در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی
قالیباف: انسجام ملی مهم‌ترین دستاورد جنگ بود
ورود سامانه رگباری به فارس همراه با کاهش دما و وزش باد شدید
مکیدن محل گزش مار و عقرب ممنوع
معاون ارتباطات رئیس جمهور: هرگز به گروسی اعتماد نداریم
رکورد تاریخی پیوند کبد در بیمارستان امام خمینی (ره) تهران
رهاسازی آب سد ایوشان برای آبیاری کشاورزی در لرستان
آغاز ثبت‌نام تسهیلات ساخت برای تکمیل واحد‌های مسکونی نیمه‌تمام
اجازه نخواهیم داد یک وجب از خاک ایران جدا شود
اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده پیشین مجلس
سرلشکر موسوی: روحیه نیرو‌های مسلح عالی است
ادای احترام قالیباف به شهدای اقتدار ایران
امنیت تهران و ایروان به یکدیگر گره خورده است
مرهم دولت بر زخم دانش‌بنیان‌ها
خاورمیانه مقاوم و مستقل درحال شکل گیری است
فعالیت پدافند هوایی تبریز برای انهدام ریزپرنده ها  (۴ نظر)
ترامپ ادعا کرد: زمان مذاکرات بعدی با ایران مشخص شده است  (۴ نظر)
سفیر کره شمالی: در صورت نقض آتش‌بس، در کنار ایران هستیم  (۳ نظر)
اعتماد به روند گفت‌وگو، شرط بازگشت به مذاکره  (۳ نظر)
اغلب جاسوسان رژیم صهیونیستی با کمک مردم شناسایی شدند  (۳ نظر)
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی  (۲ نظر)
کاهش بیش از ۵۱ هزار واحدی شاخص بورس  (۲ نظر)
عیادت نماینده ولی فقیه در گیلان از جانشین پلیس راه رشت - لاهیجان  (۲ نظر)
آمریکا بداند تنها راه صلح پایدار گفت‌وگوی محترمانه است  (۲ نظر)
غبار کارخانه نسوز در گلوی مردم دهاقان  (۲ نظر)
خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز از مرز دوغارون  (۱ نظر)
ساماندهی خوبی برای خروج اتباع انجام شده است  (۱ نظر)
ضربه کاری نیرو‌های مسلح منجر به درخواست آتش بس شد  (۱ نظر)
شبکه تروریستی اینترنشنال به طور کامل هک شد  (۱ نظر)
معابر شهر به نام‌ «شهدای اقتدار» مزین شد  (۱ نظر)